Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Night Flash підписуйтесь
- ostin
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Я пропоную на 25 число це найкращий термін є три команди як я зрозумів Турбо Тім Фікусятки і Реал Кабани. Давайте пацани треба взнати хто чемпіон сезону. :x :x :x
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
ти про вчительку чи про любов???ostin писав: Terry недай Боже треба буде її привести в купальнику і там його зняти :)
Одним словом, мен ітема першого вересеня подобається, бо свято класне. Особливо класні 11-ти класниці в коротенькій формі і бантах
Мені от цікаво яку заготовку зробить Майор цього разу. :twisted:
-
- Контактна інформація:
Зюзя
????? не поняв!!!!!
то знач оргам то все треба???
хоч секрет відкрию? оргам нецікаво готувати гру і тратити купу часу і натхнення а потім чекати 3 команди півночі. То неприємно як мінімум.
Ніхто нікого не буде насилу тягнути в гру. Якщо почнуться афіші, рекламки і "вперед", то призовий фонд дууууже сильно впаде. Неоправдано впаде. А толку буде не сильно багато.
На рахунок "Я сам з форуму кричати можу, що якщо 7 команд не назбирається - гри не буде!", то ніхто не забороняє - кричи. Але коли робиш якісь заяви, то хай вони будуть обгрунтовані. ОК?
????? не поняв!!!!!
то знач оргам то все треба???
хоч секрет відкрию? оргам нецікаво готувати гру і тратити купу часу і натхнення а потім чекати 3 команди півночі. То неприємно як мінімум.
Ніхто нікого не буде насилу тягнути в гру. Якщо почнуться афіші, рекламки і "вперед", то призовий фонд дууууже сильно впаде. Неоправдано впаде. А толку буде не сильно багато.
На рахунок "Я сам з форуму кричати можу, що якщо 7 команд не назбирається - гри не буде!", то ніхто не забороняє - кричи. Але коли робиш якісь заяви, то хай вони будуть обгрунтовані. ОК?
-
- Контактна інформація:
Зюзя
Про що ти говориш??? Тоді всі прийшли свої. З тих, хто прийшов по афіші нікого не було. Так що не путай різін речі. Перша гра завжди перша. На другу гру також приїхало багато. А на третю вже менше. хоча реклама була така сама. Тут, не в рекламі справа, а внасиченні. Комусь треба ганяти постійно. а комусь хватає раз приїхати надцятим щоб зрозуміти, що яя не виросли до серйозної гри за перемогу.
Скажи прямо - "ми не граємо в гру, бо нам нецікаво програвати весь час Фікусу" і не треба шукати кістку в молоці.
Останню гру памятаєш??? Ви приїхали на старт і поїхали бухати.
А всі рекомендації були враховані. Рейтинг зробили. Гру провели з 3-ма командами. Самі команди визнали, що 2 суперники - замало.
Давай закінчимо тут розглагольствувати на тему поганих оргів.
Буде 7 команд - буде гра. І буде цікава гра. І я думаю, що гра буде.
Про що ти говориш??? Тоді всі прийшли свої. З тих, хто прийшов по афіші нікого не було. Так що не путай різін речі. Перша гра завжди перша. На другу гру також приїхало багато. А на третю вже менше. хоча реклама була така сама. Тут, не в рекламі справа, а внасиченні. Комусь треба ганяти постійно. а комусь хватає раз приїхати надцятим щоб зрозуміти, що яя не виросли до серйозної гри за перемогу.
- оприділися. То нам братися за гру чи не братися???Нецікаво, то чого братись?
Скажи прямо - "ми не граємо в гру, бо нам нецікаво програвати весь час Фікусу" і не треба шукати кістку в молоці.
Останню гру памятаєш??? Ви приїхали на старт і поїхали бухати.
А всі рекомендації були враховані. Рейтинг зробили. Гру провели з 3-ма командами. Самі команди визнали, що 2 суперники - замало.
Спитай його сам.Де Поло подівся?
Давай закінчимо тут розглагольствувати на тему поганих оргів.
Буде 7 команд - буде гра. І буде цікава гра. І я думаю, що гра буде.
NIGHT FLASH – гра-прикол, тому, якщо вам не в прикол, то краще сидіти дома і їсти попкорн перед телефізором і чекати пенсії.
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Ти шо з дуба впав? Програвати Фікусу?Фікус один з найкращих друзів, неодноразово грав в його команді. Ти якісь гіпотизи виводиш недопустимі. Реальні кабани грають по мірі можливостей кожного із команди, а також за наявності бажання.
Ти помиляєшся, афіші клеялись лише 1 раз,а саме на початку сезону.
А шо ти зробив, щоб тих 7 команд назбиралось? Навіть на сайті ніякої інфи.. Інші автоклуби озмайомлені?
Про шо тут казати?
Ти помиляєшся, афіші клеялись лише 1 раз,а саме на початку сезону.
А шо ти зробив, щоб тих 7 команд назбиралось? Навіть на сайті ніякої інфи.. Інші автоклуби озмайомлені?
Про шо тут казати?
-
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
Terry
якшо ти не замітив, ми граєм в цю гру просто для себе. і коли хочем. і бо не завжди є можливість, не завжди є транспорт. думаю твоя команда не більше раз участь приймала чим наша..
ми граєм не для рейтингу чи тд, а для задоволення. і Фікусяру нема чого боятись нам. є багато достойних конкурентів і без ного, такі як команда шульца і команда на суперб і тд.. (сорі.всіх не знаю)
хоч згадати останню гру? давай! це була субота здається? а в неділю рано команда 3 з 4 людей мала їхати на море на машині. скажи як вони тоді мали приймати участь??? чи може з фінішу прямо в дорогу??
такшо давай не говори того чого не знаєш!
флешу реально не вистарчає реклами!
ви створили одну тему на форумі і хочете шоб про неї знав весь львів і приїхала туча команд..
якшо ти не замітив, ми граєм в цю гру просто для себе. і коли хочем. і бо не завжди є можливість, не завжди є транспорт. думаю твоя команда не більше раз участь приймала чим наша..
ми граєм не для рейтингу чи тд, а для задоволення. і Фікусяру нема чого боятись нам. є багато достойних конкурентів і без ного, такі як команда шульца і команда на суперб і тд.. (сорі.всіх не знаю)
хоч згадати останню гру? давай! це була субота здається? а в неділю рано команда 3 з 4 людей мала їхати на море на машині. скажи як вони тоді мали приймати участь??? чи може з фінішу прямо в дорогу??
такшо давай не говори того чого не знаєш!
флешу реально не вистарчає реклами!
ви створили одну тему на форумі і хочете шоб про неї знав весь львів і приїхала туча команд..
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей