З цього приводу хочем почути Вашу думку, а саме: "які залікові класи найкращі для поділу автомобілів на раллі?"

також висловлюйте свою думку в коментах

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в наших умовах це анріал.поділ автомобілів за потужністю двигунів:-100,100-150,150+
це є більш реальним, хоча і тут в нас є грішники. але зараз мова не про це. зараз розмова не получиться ніяк, а якщо получиться, то дуже суб"єктивна. спочатку напишіть детально що має бути за змагання, покриття, розміри і т.п., тільки тоді можна говорити про поділ на привід чи кубатуру. якщо це сніг, гравій тоді по приводам. якщо сухий асфальт, бетон - по об"єму.поділ автомобілів за обємом двигуна:-1400,-1600,-2000,2000+
-буде міні-раллі, покриття сніг, якшо він буде, якшо ні, то наполовину бетонка гравій, і ше шось, місце провдення черляни, довжина спец ділянки 1800 метрів, буде 4 спец ділянки, два проїзди в одному напрямку, і реверс тої самой СД, тобто два проїзди в протилежному, разом 4 спец ділянки.slim_painter писав: це є більш реальним, хоча і тут в нас є грішники. але зараз мова не про це. зараз розмова не получиться ніяк, а якщо получиться, то дуже суб"єктивна. спочатку напишіть детально що має бути за змагання, покриття, розміри і т.п., тільки тоді можна говорити про поділ на привід чи кубатуру. якщо це сніг, гравій тоді по приводам. якщо сухий асфальт, бетон - по об"єму.
ми то все вже продумали, навіть регламент прописали,але зараз не до того.TIGER-NIGER писав: І між проїздами зробити регламентований сервіс. Таким чином можна і якийсь таймінг зробити. От тоді зробити контрольні карти. Кожен доп записав і все. Потім просто зібрав карти і все. Кожен виїжжає в свою хвилину.
я доведу!)))) ви мене чітери заграли.)))))_ALEX_ писав: як ви доведете що там більше?)))
І я так кажу .TIGER-NIGER писав: гонка має бути у січні... і то пофіг буде сніг чи не буде.
тему говориш :) ,мабуть так воно і буде.Fikus писав: Зробіть задній привід,передній іно,передній вітчизняні шоб Твістер накінець шось виграв,це найоптимальніший варіант а повний привід за попередньою реестрацією
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей