Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Звіт про денний стріт
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Чекпоінти:
1. Кільцева / Рясне / мотель 2 бали
2. Кільцева / Кульпарківська / АЗС “ЛукОйл” 1 бал
3. Кільцева / Городоцька / газова заправка 1 бал
4. Кільцева / Стрийська / АЗС “LP” 1 бал
5. Кільцева / Зелена / Сихівський цвинтар 1 бал
6. Кільцева / Винники / мотель Вікінг 1 бал
7. Кільцева / київська трасса / АЗС “ЛьвівПетроль” 2 бали
8. Арсен / Сихів 2 бали
9. Арсен / пр. Чорновола 2 бали
10. Ж/д вокзал 3 бали
11. Стрийський автовокзал 1 бал
12. Винниківське озеро 3 бали
13. Високий замок / ресторан 2 бали
14. Липники / мотель „Чагарі” 2 бали
15. Львівхолод / в. Луганська 2 бали
16. Аеропорт 2 бали
17. Монумент Слави / в. Стрийська 1 бал
18. Холм Слави / в. Пасічна 1 бал
19. памятник Шевченка 4 бали
20. Лісотех 1 бал
Учасники (вказую порядок старту):
1. Subaru WRX
2. Sashko (Lviv 4x4) Nyva
3. Lony (Lviv 4x4) Nyva
4. Dimon VAZ 2101
5. Dima Mazda 626 / там жеж телебачення
6. Groma Mazda 6
Проходження
Екіпаж 1 (Subaru WRX)
21 бал / запізення на 5 хв - 1 бал штрафу
Ітого - 20 балів
Екіпаж 2 ( Sashko (Lviv 4x4) Nyva)
22 бали / запізення на 5 хв - 1 бал штрафу / сфотканий не той чекпоінт -2 бали
Ітого - 19 балів
Екіпаж 3 ( Lony (Lviv 4x4) Nyva)
13 балів / Приїхали швише на 15 хв:)
Ітого - 13 балів
Екіпаж 4 ( Dimon VAZ 2101)
20 балів / запізення на 5 хв - 1 бал штрафу
Ітого - 19 балів
Екіпаж 5 ( Dimа Mazda 626)
26 балів / запізення на 10 хв - 2 бали штрафу / возили телебачення яке їх затримувало, ну і ми на старті домовились про пільгу екіпажу тому додали 1 бал...
Ітого - 25 балів
Екіпаж 6 ( Groma Mazda 6)
23 балів / Приїхали швидше на 10 хв.... Андре трошки провтикав і на замітив вартість чекпоінта (Чагарі в Липниках - 2 бали). А шанс був...
Ітого - 23 бали
Переможець 5 екіпаж
Конструкторський кубок взяла Мазда:)
фоти тут
1. Кільцева / Рясне / мотель 2 бали
2. Кільцева / Кульпарківська / АЗС “ЛукОйл” 1 бал
3. Кільцева / Городоцька / газова заправка 1 бал
4. Кільцева / Стрийська / АЗС “LP” 1 бал
5. Кільцева / Зелена / Сихівський цвинтар 1 бал
6. Кільцева / Винники / мотель Вікінг 1 бал
7. Кільцева / київська трасса / АЗС “ЛьвівПетроль” 2 бали
8. Арсен / Сихів 2 бали
9. Арсен / пр. Чорновола 2 бали
10. Ж/д вокзал 3 бали
11. Стрийський автовокзал 1 бал
12. Винниківське озеро 3 бали
13. Високий замок / ресторан 2 бали
14. Липники / мотель „Чагарі” 2 бали
15. Львівхолод / в. Луганська 2 бали
16. Аеропорт 2 бали
17. Монумент Слави / в. Стрийська 1 бал
18. Холм Слави / в. Пасічна 1 бал
19. памятник Шевченка 4 бали
20. Лісотех 1 бал
Учасники (вказую порядок старту):
1. Subaru WRX
2. Sashko (Lviv 4x4) Nyva
3. Lony (Lviv 4x4) Nyva
4. Dimon VAZ 2101
5. Dima Mazda 626 / там жеж телебачення
6. Groma Mazda 6
Проходження
Екіпаж 1 (Subaru WRX)
21 бал / запізення на 5 хв - 1 бал штрафу
Ітого - 20 балів
Екіпаж 2 ( Sashko (Lviv 4x4) Nyva)
22 бали / запізення на 5 хв - 1 бал штрафу / сфотканий не той чекпоінт -2 бали
Ітого - 19 балів
Екіпаж 3 ( Lony (Lviv 4x4) Nyva)
13 балів / Приїхали швише на 15 хв:)
Ітого - 13 балів
Екіпаж 4 ( Dimon VAZ 2101)
20 балів / запізення на 5 хв - 1 бал штрафу
Ітого - 19 балів
Екіпаж 5 ( Dimа Mazda 626)
26 балів / запізення на 10 хв - 2 бали штрафу / возили телебачення яке їх затримувало, ну і ми на старті домовились про пільгу екіпажу тому додали 1 бал...
Ітого - 25 балів
Екіпаж 6 ( Groma Mazda 6)
23 балів / Приїхали швидше на 10 хв.... Андре трошки провтикав і на замітив вартість чекпоінта (Чагарі в Липниках - 2 бали). А шанс був...
Ітого - 23 бали
Переможець 5 екіпаж
Конструкторський кубок взяла Мазда:)
фоти тут
-
- Контактна інформація:
Допишу тепер пару слів від себе:)
Короче коли я загорівся підняти ту тему, то з огляду на крики на проспекті "шо без гонок не можна" я думав шо машин буде більше... Не судьба
:
Але шляхом замахування знацомих назбиралось біля 8 машин. Потім приєднався клуб 4х4. За шо їм велике спасибі!
В суботу на проспекті я думав шо появиться ше купа людей. Але деякі вирішили загорати, деякі поїхали на дачу. Хоча всі зійшлись на думці шо клуб треба розкрутити.
Вот.
В неділю зранку для мене почались сюрпризи.... Не приїхало 4! машини які точно заявили шо будуть ганятись (я думав мене Грома порве нафіг.... через те шо суперників не було). Якась карма в того дня була... В одного дружину прооперували, пацанчик на Славуті або забув або забив... Юра на білій вісімці теж не зміг... Ше один рішив женитись... Короче лишалось 3! машини..... З гонками я вже попрощався. Правда якось відразу нарісувалось субару! І мене попустило:) Дякуючи клубу 4х4 нас назбиралось аж 6 машин!
Але оскільки було домовлено шо клуб 4х4 іде окремим заїздом то призовий фонд вийшов маленький.... 200 грн.... з якого 30 грн ми взяли на карточки на знижки. Тому нагородили тільки 1 та 2 місце відповідно 100 та 70 грн. Я розумію шо ці гроші не покрили витрат але думаю задоволення пілоти отримали:)
На старті було не просто нудно а дуже нудно:) Бо прийшлось на першу машину чекати аж годину! Але в загальному як на мене все пройшло добре! Грома був вроді злий... хоча може і притворявся.... або грав на камеру:) Зате маєм звязки з клубом 4х4 і з телебаченням:)
Початок покладено!
Тепер прохання до палотів... Мабудь до Дімона і Громи
Відпишіть побажання і претензії шоб ми їх врахували на наступний раз
Карти я думаю ми лишимо у власності клубу. Може ше організуєм таке. Тому ми на них скидаємось! 11 карт - 56 грн. Десь в суботу на проспекті рішим!
Ну ше раз всім дякую шо прийшли:) І особливо тим хто взяв участь!
Короче коли я загорівся підняти ту тему, то з огляду на крики на проспекті "шо без гонок не можна" я думав шо машин буде більше... Не судьба

Але шляхом замахування знацомих назбиралось біля 8 машин. Потім приєднався клуб 4х4. За шо їм велике спасибі!
В суботу на проспекті я думав шо появиться ше купа людей. Але деякі вирішили загорати, деякі поїхали на дачу. Хоча всі зійшлись на думці шо клуб треба розкрутити.
Вот.
В неділю зранку для мене почались сюрпризи.... Не приїхало 4! машини які точно заявили шо будуть ганятись (я думав мене Грома порве нафіг.... через те шо суперників не було). Якась карма в того дня була... В одного дружину прооперували, пацанчик на Славуті або забув або забив... Юра на білій вісімці теж не зміг... Ше один рішив женитись... Короче лишалось 3! машини..... З гонками я вже попрощався. Правда якось відразу нарісувалось субару! І мене попустило:) Дякуючи клубу 4х4 нас назбиралось аж 6 машин!
Але оскільки було домовлено шо клуб 4х4 іде окремим заїздом то призовий фонд вийшов маленький.... 200 грн.... з якого 30 грн ми взяли на карточки на знижки. Тому нагородили тільки 1 та 2 місце відповідно 100 та 70 грн. Я розумію шо ці гроші не покрили витрат але думаю задоволення пілоти отримали:)
На старті було не просто нудно а дуже нудно:) Бо прийшлось на першу машину чекати аж годину! Але в загальному як на мене все пройшло добре! Грома був вроді злий... хоча може і притворявся.... або грав на камеру:) Зате маєм звязки з клубом 4х4 і з телебаченням:)
Початок покладено!
Тепер прохання до палотів... Мабудь до Дімона і Громи
Карти я думаю ми лишимо у власності клубу. Може ше організуєм таке. Тому ми на них скидаємось! 11 карт - 56 грн. Десь в суботу на проспекті рішим!
Ну ше раз всім дякую шо прийшли:) І особливо тим хто взяв участь!
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Ну по организации всё было гуд, вам спасибо...карты нормальные, фотки чёткие.Fly писав:Тепер прохання до палотів... Мабудь до Дімона і Громи
Так как у меня была самая слабая машина - 7 чекпоинтов на Кольцевой было за круто, я 200 км/час ехать не могу

- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Чому?The Fast and the Furious писав:P.S. Тільки чекпоінти треба було робити в межах Львова і кільцевої дороги, а не прилеглих населених пунктів!!!!
До речі, мазда 626, яка набрала найбільшу к-сть балів і виграла гонку заїжала в Чагарі, куди чомусь субарік і Грома не захотіли їхати, а це швидкісний участок і досить короткий!
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
Якщо когось цікавить моє враження, то скажу, що все було класно, тільки треба побільше автомобілів і забути про день, має бути вечір, коли менше народу, і можна швидше їзити, не заїжджаючи в центр... :lol:Fly писав: Тепер прохання до палотів... Мабудь до Дімона і Громи
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
Fly писав:The Fast and the Furious Хто і з ким домовлявся?
Додано через 58 секунд:
21043 SW Субарік то знайомий перможця гонки:)
Андре розкажи як вони фотки робили:)
Я ще за 300 метрів біля Львівхолоду побачив субарік, потім ми під'їхали, бачу пацан сам вийшов з машини, в розвалочку собі фоткає, я вибіг сфоткав, сів в машину і поїхав, коли ми вже були на сихівському мості в сторону Арсену вони тільки від'їжджали ..

ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
почитав відгуки, переглянув фотки - зацікавився, хоча є противником стріту, але це ж не стріт, а "Орієнтування"
Так от, виникли питання: наприклад, я не знаю де взагалі находяться деякі із зазначених чекпоінтів, на старті видавалась якась карта чи тільки фотки тих чекпоінтів? чим був час(5 хв.) перед заїздом хоч трошки продумати свій маршрут?
Так от, виникли питання: наприклад, я не знаю де взагалі находяться деякі із зазначених чекпоінтів, на старті видавалась якась карта чи тільки фотки тих чекпоінтів? чим був час(5 хв.) перед заїздом хоч трошки продумати свій маршрут?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей