А ми по Я. Мудрого по тратуару їздили :)Terry писав:Ну, бруківку тяжко обминути. біцяю, що по Я.Мудрого не поїдете:))))hugo писав:по оптимальному маршруту можливо уникнути поганих доріг (і по можливості бруківки).
Завдання в принципі повинні йти послідовно по маршруту(то вам ще одна підказка).
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
14.07.07р. «300 за…, соррі, спартанців»
-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Цього разу окрім виграшу, команда-переможець отримає сертифікат на одноразову знижку в розмірі 50% на прокат скутерів від компанії
http://www.autodrive.com.ua

- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Порву всіх [цензура] :evil:Terry писав:Цього разу окрім виграшу, команда-переможець отримає сертифікат на одноразову знижку в розмірі 50% на прокат скутерів від компанії
Путін [цензура].
-
- Контактна інформація:
Так я ж не спорю, що цікава, але я проявив ініціативу - найщов дод. спонсора. а вийшло так, що то не цікаво. Скажу чесно спонсори шукаються які є. а не ті які дуже мені хочеться:)))Denja писав:Terry
Давай не будем починати... Просто запропонував те, шо Мені дуже цікаво...
Ні в якому випадку. Як вони командою ділитимуть??? А груповуха нам - високоморальним гонщекам - не личитьandrew писав:для команди переможця дівчину з Городоцької
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
дафай побільше а то люблю коли Деня кричить від страху під час моєї їзди!!!!!!!!!Terry писав:Народ, дайте відповідь на таке питання: краще більше легших завдань чи менше, але важчих.
І який кілометраж цікавіший - великий - до 50км., від 50 до 100 чи може більше 100км.
І по часу скільки Вам цікаво???3год, 5 год., більше 5 год.
-
- Контактна інформація:
До речі. дивився результати Пуха і замітив, що часто, команди, які приходять на перший чек далеко не перші, в результаті попадають на непогані місця на фініші. Так що, якщо хтось і приїхав не найкраще першу частину - не варто розстроюватися!!!!!
А ще - не бійтеся звонити оргам, якщо щось не дуже добре йде. Особливо, коли бігаєте на одному місці і не можете найти результат.
А ще - не бійтеся звонити оргам, якщо щось не дуже добре йде. Особливо, коли бігаєте на одному місці і не можете найти результат.
-
- Ім'я:Андрій
підтягуйтесь всі разом дружньо після насNazar_B писав:Чого там воювати ? Ми перші а ви підтягуйтесь за нами !!!FIKUSJATKO писав:ну фпринципі всі ви знаєте хто перший [цензура]!!!!!!!!team надіюсь знов повоюємо!!!!!!!!
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість