але тільки наші водії можуть жалітись на ями на дорогах в місті, і так валити бо таким гарбуляв на гонках

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ясно , я уолись пробував пхатои під задній підголовник ... нічотак ,але низькувато , ну і стандартно як ми знімаєм онбоард .телефон примотаний ізолентою до зеркала заднього виду....sov1980 писав: zelja, не реєстратор а мобілка все зроблено за півгодини з підручних матеріалів.
На розпорці в районі задньої сідушки. (колись купили поличку для ванної - там була пластикова телескопічна стійка підпружинена. Підрізав - зачотно стала, практично не труситься)
Ну, ізолєнтами... В нас продвинуто - в дочки 2 резинки для волосся стирив :). Легко збірно-розбірна конструкція :).zelja писав: ну і стандартно як ми знімаєм онбоард .телефон примотаний ізолентою до зеркала заднього виду
??????Twister писав:sov1980, TIGER-NIGER, Jack, P@sha, вітаю з перемогою!!
похибка була одна для всіх, годинники були синхронізовані, але один відставав від другого на 14 сек. тобто, якщо в тебе 14 секу різниці, тоді в інших точно та сама різниця в 14 сек., тому я думаю за це не потрібно хвилюватися, результати підраховані вірно, просто якись з годинників ішов не з тим самим часом що інщий, а ішов з випередження або запізненням, але ішов так весь час, тобто всью гонку, всі гонщики їхали з однаковою похибкою в 14 сек., вибачаємося за таке звичайно, на наступний раз все буде синхронізовано, і спочатку перед стартом гонки, продемонструєм наші ноутбуки в закритому парку, а тоді вже розїдемся по точкам :)_ALEX_ писав: Нарешті асіліл я китайську апаратуру Короче хлопці скажу не довольний я вашим хронометражом і то сильно Незнаю як ви там то всьо синхронізовували але вийшло в вас якось кучеряво.Цифри згідно реєстратора: зараховано | реальний час СС | 5:15 | 5:01СД1 | 4:53 | 4:39СД2 | 4:30 | х.з.СД3 | 4:23 | 4:09СД4 | 4:16 | 4:02Ну я розумію похибку б там в 2-3 ну нехай навіть в 5 секунд це можна було б списати на загон при обробці відео, сонячні бурі і т.д. але ви подивіться на цифри!Я зараз нікому нічого не опротестовую, не намагаюсь оспорити і т.д. тому що надіюсь що похибка була у всіх та і я не з тих людей які з піною в роті будуть доказувати свою правоту але коли гонсчеги приїзджають до вас на гонку, скачуть по неібіческих трамплінах і розривають машини для того щоб показати кращий час а він виявляється рахується невідомо звідки...Тут на форумі здається в одній з тем про драг хтось з спарцмєнів написав що учасники можуть простити організаторам практично все і погану погоду і затримки в часі і погано продуману організацію але похибки в часі і підрахуванні результатів-ніколи.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей