Дякуючи світлій голові RS в нас зявився ще один учасник - СТРОКОВ. Говорив що буде не сам,так що можливо прийматиме участь ще хтось з його ко+чекпоінти.
Як на мене - все пройшло гарно, правда погодка підкачала. Єдине що завдання були вже аж занадто прості (на листочках маю на увазі). Фактично, ніхто не розгадував завдання біля нас а нісся в машину і вже там розгадували. Якщо робили конверти, то треба було трошки ускладнити завдання. http://tuning.lviv.ua/gallery/thumbnails.php?album=43
P.S. Добре, що я на іншому чекпойнті стояв і не бачив як мою машину розкурочують :lol:
Востаннє редагувалось Нед, 16 жовтня 2005, 16:07 користувачем GZero, всього редагувалось 1 раз.
Від себе скажу - було весело, не дивлячись на погодку і затримку старту. Ви б бачили круглі очі людей з польської екскурсії, коли солдіні мужики з бордового БМВ скакали навколо клумби : :
Точно. З газАми підлітає бумер, з нього вибігають до пам'ятника двоє людей солідного виду і після розмови з нами починають стрибати на одній нозі навколо клумби, забирають омріяний листочок і з газами підривають далі.
В людей щелепи на землю попадали :lol: :lol: :lol:
Фотки з чекпоінту нумер 9 http://www.liveinternet.ru/photoalbumsh ... mid=218776
Гонка вийшла вельми вельми цікавою та насиченою З одного боку крижана погода із градом,дощем,холодним вітром та подекуди сонцем #-o З другого боку кобра по всьому місту (включаючи чеки та старт : ). Але це не завадило провести дуже вдалу гонку.
Емоцій та вражень купа.Вітаєм Строкова іх перемогою :brsh1:
Я пропоную гонку внести стабільно в календар - 1раз на місяць. Причому вважаю за доцільне проводити її включно взимку :box2: На майбутнє ускладнити завдання,щоб збільшити час його проходження.
Для первого раза гонка помоему удалась,были допущены некоторые ошибки..которые в следующий раз мы устраним. Поздравляю всех учасников с достойным участием и победителя с победой
Гонка супер. Организаторам- памятник. Групповой. Людям на чеках- мемориальные таблички. Есть небольшие накладки, но они не испортили общего суперского впечатления. Предлагаю поменяться местами, и устроить ответную гонку для устроителей и людей "с чеков".