та в пацика весілля в суботу от і наречена його заганяла ... появится то зразу відпишеvalera писав:А в ответ тишина...![]()
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
АВТОМАЙСТЕРНЯ пропонує
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Стать:чоловік
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Re: АВТОМАЙСТЕРНЯ пропонує
valera ось тут читай - http://www.huskey.com.ua/phorum/viewtopic.php?t=4
і ще ось тут на форумі - http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopi ... c&start=90
І ось тут - http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=19909
і ще ось тут на форумі - http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopi ... c&start=90
І ось тут - http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=19909
- valera
- Ім'я:Валерій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
andrew, спасибі за те що не дивлячись на свою зайнятість, відписав! По собі знаю, як то не просто, коли в голові купа думок, то не до форумів...
До речі вітаю з одруженням!!!
Гарнго тобі святкування, щоб на все життя залишились тільки виключно приємні спогади!

До речі вітаю з одруженням!!!

Не имей 100 друзей, а имей всех врагов!
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- valera
Уффф.... Читав я багато всякого-різного, інфа одна і таж сама і покищо основна вимога від смазки для супортів то: 1) витримка високої температури і 2) дружба з резиновими деталями.
Згоден, що силіконова змазка така, як SLIPKOTE® 220-R дещо краща саме для поршнів, хоч нею можна мастити всі деталі. Але ж Манолівська змазка, якою користуюся я теж рекомендована і правильна по всіх параметрах.
Єдине з чим я погоджуюсь, що силіконові мастики все таки кращі саме для поршнів і їх манжет, хоч думаю KUPFERPASTE MANNOL теж нічим не зашкодить, бо наголошую: 2 роки катаюсь на власній машині після смазки супортів нею і задоволений на всі 100%, жодних проблем.
Але для того, щоб гарантовано все було правильно і мені спокійніше спалось по ночах, постараюсь знайти підходящий силікончик саме для поршеньків і манжеток. :)
До речі, є ще всілякі спрейчики, та я думаю, що вони більше підходять для пильників ніж для направляючих, тому не вважаю їх достойними для повсякденного використання.
Отже, приступив до пошуків змазочної силіконової пасти для супортів SLIPKOTE® 220-R, тому чекаю ваший рекомендацій, де її краще всього можна придбати? Може хтось щось знає? andrew, кажи де купляти, бо хочу тою пастою зуби чистити на ніч... кажуть від карієсу помагає.

Згоден, що силіконова змазка така, як SLIPKOTE® 220-R дещо краща саме для поршнів, хоч нею можна мастити всі деталі. Але ж Манолівська змазка, якою користуюся я теж рекомендована і правильна по всіх параметрах.
Єдине з чим я погоджуюсь, що силіконові мастики все таки кращі саме для поршнів і їх манжет, хоч думаю KUPFERPASTE MANNOL теж нічим не зашкодить, бо наголошую: 2 роки катаюсь на власній машині після смазки супортів нею і задоволений на всі 100%, жодних проблем.
Але для того, щоб гарантовано все було правильно і мені спокійніше спалось по ночах, постараюсь знайти підходящий силікончик саме для поршеньків і манжеток. :)
До речі, є ще всілякі спрейчики, та я думаю, що вони більше підходять для пильників ніж для направляючих, тому не вважаю їх достойними для повсякденного використання.

Отже, приступив до пошуків змазочної силіконової пасти для супортів SLIPKOTE® 220-R, тому чекаю ваший рекомендацій, де її краще всього можна придбати? Може хтось щось знає? andrew, кажи де купляти, бо хочу тою пастою зуби чистити на ніч... кажуть від карієсу помагає.

т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- Crownless
- Ім'я:Дмитро
- Контактна інформація:
Досвід роботи і фото робіт є?valera писав:РЕМОНТ, ТЮНІНГ ТА ПІДСИЛЕННЯ БАМПЕРІВ.
- valera
Признаюсь чесно, досвід поки не надто великий але робив на совість і якісно. Фотки завтра закину, давненько хотів це зробити та вічно руки не доходять.Crownless писав:Досвід роботи і фото робіт є?

т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
досвід на скільки я знаю власний - а то показникCrownless писав:Досвід роботи і фото робіт є?

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Crownless
- Контактна інформація:
Поставлю питання тоді трохи інакше)valera писав:Признаюсь чесно, досвід поки не надто великий але робив на совість і якісно. Фотки завтра закину, давненько хотів це зробити та вічно руки не доходять.Crownless писав:Досвід роботи і фото робіт є?
Різати, паяти та гарно вигинати пластмасу вмієш добре?:)
- valera
Терпіння, ввечері закину пару фоток і оцінюйте самі, вмію чи не вмію.Crownless писав:Поставлю питання тоді трохи інакше)
Різати, паяти та гарно вигинати пластмасу вмієш добре?:)
Все це робив не один раз але все залежить від того, які форми мають бути, що конкретно і як потрібно зробити, тоді я більш реально зможу оцінити свої можливості.
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- valera
Отже, про РЕМОНТ БАМПЕРІВ...
Особливо багато таких робіт я не проводив (не спеціалізувався саме на ремонті бамперів), а ті що проводив якось не фоткав. Тому покажу невеличку фотосесію ремонту свого власного бамперу.
Якось наїхав я на бетонний бордюр, який валявся під колесами, діло було пізно ввечері - асфальт сірий і бордюр сірий, короче так сі стало...
Не дойшла справа до ремонту, як десь через 2 місяці на ожеледиці я легенько притулився до фаркопу Т4 Фольцика.
Притулився дійсно легенько, бо на його машині навіть сліду не залишив, а в своїй: Розвалений бампер, погнута металева сабля над бампером яка при деформації розбила фару + трохи погнуло тек називаємий телевізор під радіатором.
На фото зафіксовано тільки слід від першого ДТП (бордюру), другу деформацію з Т4 якось не зфоткав. Короче почав я ремонтувати свій бампер...
Особливо багато таких робіт я не проводив (не спеціалізувався саме на ремонті бамперів), а ті що проводив якось не фоткав. Тому покажу невеличку фотосесію ремонту свого власного бамперу.
Якось наїхав я на бетонний бордюр, який валявся під колесами, діло було пізно ввечері - асфальт сірий і бордюр сірий, короче так сі стало...

Не дойшла справа до ремонту, як десь через 2 місяці на ожеледиці я легенько притулився до фаркопу Т4 Фольцика.

На фото зафіксовано тільки слід від першого ДТП (бордюру), другу деформацію з Т4 якось не зфоткав. Короче почав я ремонтувати свій бампер...
- Вкладення
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Гарно зроблено...
Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
Я точно до тебе звернусь)
- 777
- Ім'я:777
і знову будуть тормоза! :)
на тормозних сюпортах обломані штуцера для прокачки, потрібно шось з ними зробити, щоб можна було прокачати тормоза!
ти таке зробиш?(чи краще купити другі сюпорта)
на тормозних сюпортах обломані штуцера для прокачки, потрібно шось з ними зробити, щоб можна було прокачати тормоза!

- valera
Здоров! Ну для початку, що то за машина? Про нові супорта подумати завжди встигнеш... Але в любому випадку, думаю, що все таки варто спробувати зробити все можливе зі старими супортами, якщо ж не вийде - тоді можна думати про інші.777 писав:і знову будуть тормоза!

До речі, в Крайслері Myselfа теж зламався штуцер прокачки, руки тряслись, пів дня на нього часу пішло але все таки вдалось зробити все як книжка пише.

т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
-
valera, Розвал робите ?
valera, на богдан задній бампер зробите ?
http://www.google.com.ua/imgres?q=%D0%B ... =116&ty=46
бампер простенький можна навіть з бляхи
valera, на богдан задній бампер зробите ?

http://www.google.com.ua/imgres?q=%D0%B ... =116&ty=46
бампер простенький можна навіть з бляхи

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
було-булоvalera писав:До речі, в Крайслері Myselfа теж зламався штуцер прокачки, руки тряслись, пів дня на нього часу пішло але все таки вдалось зробити все як книжка пише

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- 777
- Ім'я:777
машина БМВ 7 32 кузов
тут все залежить від вартості роботи!, можливо буде дешевше і простіше поставити другі сюпорта?
тут все залежить від вартості роботи!, можливо буде дешевше і простіше поставити другі сюпорта?
- valera
Думаю, на БМВ однозначно буде дешевше зремонтувати. Тут два варіанти: Або вийде, або ні. Моя думка така: поміняти завжди встигнеш. Купувати новий супорт однозначно дорого, брати б.у. - лотерея, бо ніколи не знаєш, що там за манжет, скільки він пролежав (може всі гумки задубіли і потріскались). Можливо поршень від старості окислений, чи іржавий. Вирішуй сам - це просто моя думка... :) Вартість? Ну, може сто гривень, може двісті, а може 50, дивлячись як піде... 

т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- valera
Myself, дякую за позітіфф!Myself писав:було-було Головне - руки тряслись, а робили правильно Valera молодець, пофіксав то - і все в порядку. Так що 777 - звертайся, позитивний досвід є

т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- valera
Деякі проведені роботи: :)
- Вкладення