блін, неправдаbossjara писав: тобто якщо по одній картці говориш - інша виключається. Вирішується переадресаціями.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
блін, неправдаbossjara писав: тобто якщо по одній картці говориш - інша виключається. Вирішується переадресаціями.
скажи шо загубився десьКоба писав: Миколая скоро, лист написаний
Не канає лист рекомендований з повідомленням про врученняBOXER писав:
скажи шо загубився десь
bossjara писав: зараз всі дуоси з двома активними сімками, але ВСІ мають один радіомодуль
bossjara писав: зараз всі дуоси з двома активними сімками, але ВСІ мають один радіомодуль
він не має, я маю))Oldschooller писав: шо можеш запропонувати з роутерів ,200 грн +- ?
це означає що якісну картинку воно видасть на 640x480, решта - інтерполяція, тобто "розтягування" картинки. я маю в наявності з аналогічними параметрами самсунг, дешевша і 5 років гарантії. Продав вже їх штук 50 напевно, в т.ч. знайомим, мама такої користується - ніхто не нарікає. кароче адекватна вебка за адекватні гроші. ну але враховуй що картинка будеТип сенсора: VGA CMOS сенсор
Тарас640x480
ти тоже в Тараса той пульт з фотопріколів замовив?Myself писав:Taras:), як там мій пульт![]()
ледаріMyself писав: Це для переклацування поверпоінт презентацій
Коба писав: п.с.с. Миколая скоро, лист написаний![]()
і купив би, якби булиMyself писав: BOXER, ну принаймні не тапки для мишки, які Жовта Котяра тут купувала![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей