Правила форуму 1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
Велике дякую Денису за доставлені запчастинки та їх заміну, гуманні ціни і гарне ставлення.
п.с. вина мені ше ні на одному сервісі не пропонували Рекомендую
Дякую Денису за роботу.
Приїхав міняти глушник, заодно і ходову подивились,
підшипники ступиці і пильник гранати поміняли.
Швидко і недорого. Рекомендую.
Привіт
цікавить мене встановити на моє авто (це що в підписі GV XL-7 2003р.) сигналізацію з віддаленим запуском двигуна
зараз на машині стоїть якась сигналка але сирена не працює нормально + при встановленні на сигналку мигає тільки праві поворотники
по суті вимог до сигналки особо нема - головне шоб можна було з пульта заводити
цікавить ціна сигналка+встановлення
був в суботу надоїдав всім із своїм запаленням і МПСЗ, заодно оглянули авто на підйомнику. всім задоволений, хлопці знають справу тай атмосфера позитивна))
всім рекомендую