Це коли показав людині де туалет, а вона хоче щоб ти їй ще й дупу витер

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вікторе та всім зрозуміло що в плані виплати ветеран не правий і потрібно ці всі рішення суду, але він ж не юрист і не знає всієї процедури. Я думаю можна було йому в офісі Вашому (а я думаю він приходив і не раз) все пояснити як і шо робити.Vexler писав: AVP_6, Антон чи в курсі справи Ветерана?
Чим я можу допомогти йому? Влаштуватись в Залізничний суд? Немає рішення суду, привезти його не хлче, але спамити в цій темі є час. Без цього документу ніхто не заплатить. Ветеран роздув цілу трагедію на рівному місці і починає тут гадити на компанію.
а мені скоріше здається, що це подібно на то як ти прийшов до лікаря і той без аналізів не може поставити діагноз і відправляє тебе робити аналізи але не каже де їх і як можна зробити. Звичайно ти знайдеш за якийсь час де зробити ці аналізи і зробиш їх, але лікарю пояснити це зайняло би 10хв а тобі день знайти всі відповідні установи.Cr@zy писав: Це коли показав людині де туалет, а вона хоче щоб ти їй ще й дупу витер Можливо приклад не дуже, але мені здається це саме той випадок
Пробачте, тоді беру свої слова назад. Я просто читав на форумі, і мені так це побачилось. І тому справді був здивований - так як не один раз був у Вас в офісі і бачиш шо відношення справді на висоті.Vexler писав: Все Вячеславу було розжовано від а до я і по телефону і тут на форумі. Але ти напевно не знаєш Ветерана вживу і не розумієш що це за людина- він з самого початку встав в позу - я нічого не роблю, мені все винні. Інформацію, яку йому на блюдечці подають не спримає. Всі проти нього, страхова мафія бла бла. Що з такою людиною можна зробити, якщо він живе ьв своїй паралельній реальності?
можливо зараз так, я ще 13 років тому мав одну справу в суді за порушення ПДР і подавав апеляцію і дзвонив тоді що 3 дні взнавати на яке число призначили розгляд справи. Можливо зараз все є компютеризовано.Vexler писав: яка приймальня? Це є в доступі в гугулі.
угу навіть я, що не перший рік тут на форумі іто спочатку на його сторону встав, бо не зрозумів як все було - якось так то закручено тут написаноVexler писав: Антон, фішка в тому що от такий Ветеран нагадить на СК а мимольотом форумчанин почитає і вже обманлиу думку сформує.
Безпідставно облив брудом, не вибачився і навіть думки не має
і я так кажу - забий бо то недоказуємо. Якщо людина в шось свято вірить то ти не переконаєш її в протилежному.Myself писав: Vexler, та забий ти тут собачитись;-)
У мене сестра в штатах віцепрезидент страхової компанії і її медичний директор - тому зробили так.Vexler писав: Боржок по медстрахівці - медстрахівка для виїзду за кордон покриває стоматологію до 150$. І конкретно ваша ситуація не була страховим випадком.
Для туалетних фільзофів позволю собі навести іншу аналогію - ближчу для мене - це так, ніби ти оплатив наперед встановлення системи очистки води, а я розповідаю про погані дороги, вредних митників і пропоную самому десь там отримати сертифікати походження і відповідності. Взявся за бізнес - роби так, щоб клієнт був задоволений.Cr@zy писав: Це коли показав людині де туалет, а вона хоче щоб ти їй ще й дупу витер Можливо приклад не дуже, але мені здається це саме той випадок
З того що я прочитав - то ти оплатив встановлення очистки води, виконавець роботи виконав. Але води нема, бо запірний кран треба повернути. Замість того, щоб це зробити, ти розказуєш про "водну мафію", шугаєш пресою і вже дійшов мало не до президента, але кран так і не вввмкнувVETERAN писав: ніби ти оплатив наперед встановлення системи очистки води, а я розповідаю про погані дороги, вредних митників і пропоную самому десь там отримати сертифікати походження і відповідності
Ну що ж - спробую ще дохідливіше.Vexler писав: Ви безпідставно обгадили СК і мене зокрема
Ви вже занесли рішення суду в СК?VETERAN писав:Ну що ж - спробую ще дохідливіше.Vexler писав: Ви безпідставно обгадили СК і мене зокрема
Я заплатив вашій філії СК за те, щоб прикрили мене у разі моєї вини в ДТП - правильно? Моєї вини нема - чому активізувалися, ще й проти мене? Гадити на свого клієнта якось неприродньо.
Хлоп , який спричинив мені збитки по своїй вині, заплатив іншій філії СК, щоб віддувалася за нього. Свою вину признав він відразу. Його вину підтвердили поліцейські у своєму протоколі. Навіть наш задумливий суд вже в своїй постанові поклав вину на нього. Постанова набула чинності ще 18 квітня. А філія СК, яка взяла на себе відповідальність за збитки, мовчить - і не платить, і нічого не каже вже три місяці. Перед тим хоч по експертам мене ганяла.
Зате підозріло активним став агент філії СК, яка мала б бути моїм союзником - я ж їй заплатив, а натомість поливає мене брудом і виставляє скандалістом і вимагачем безпідставних претензій. Саме Ви, Віктор, відмовилися прийняти мою заяву, хоча і мали обов'язок зайнятися моєю пригодою - самі ж писали, що ваша СК входить в число тих, хто погодився переймати відповідальність інших СК.
Ще раз нагадую - мені зашкодили у ДТП вже майже 4 місяці тому. Всі експертизи були готові 3 місяці тому. Рішення суд прийняв вже місяць тому. А СК, яка має відшкодувати мені збитки все ще бездіє.
ВІКТОР! Це не про Вас - бавте сина і доглядайте дружину - це набагато важливіше, ніж гадити на своїх клієнтів.
Два рази ходив у суд - відмовили, бо мене там не згадують. Казали писати заяву судді, щоб прийняла постанову про видачу рішення мені. Заяву не писав - кілька питань, на які не знаю як відповісти.myzikk писав: Ви вже занесли рішення суду в СК?
Пряме вреглювання збитків не діє в межах компанії, це раз. Я особисто відшкодуваням не займаюсь, для цього є окрема людина, це два. Вона , якщо б Ви приїхали на Шпитальну 9, скерувала до офісу за адресою вул. Стрийська.Саме Ви, Віктор, відмовилися прийняти мою заяву, хоча і мали обов'язок зайнятися моєю пригодою - самі ж писали, що ваша СК входить в число тих, хто погодився переймати відповідальність інших СК.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість