ЗІ. Між іншим, софт який ти юзаєш (я на 99% впевнений що це комбілоадер або галета) мс41 просто так не прошиє

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
такJust be писав:ЗІ. Між іншим, софт який ти юзаєш (я на 99% впевнений що це комбілоадер або галета) мс41 просто так не прошиє
Just be писав:mastergid, ясно, цікаво стало, бо та інфа яку ти тут написав з іншого форума, слово в слово І там тільки підтримка мс43 і пари версій, які хтось наклепав і продає всім підряд. Та й ціна в тебе в два раза більша ніж вони продають
http://forum.adact.ru/index.php/topic/12746/mastergid писав:де таке є.
Just be писав:Та й ціна в тебе в два раза більша ніж вони продають
а шо їх геморно чіпувати?mastergid писав: а шо мені чіпувати БМВ по 700-900 грн чи як
та мені яка різниця, за скільки ти то робиш, просто констатація факту. Я для себе все що цікавило вияснив. А щодо того що ти написав тіпа прошивки не шаблонні і не з тої теми, ссилку на яку я кинув, то цікаво що ти тут запостив інфу майже зразу як там появилось і слово в словоmastergid писав:чи як
вази-ланоси зможуть в будь-якому кутку , корейці ненабагато дешевші, шкода припустимо до 300 доларів. Just be, я ж нікому ненавязую, це кожного справа що і як. Але полистай цю тему де я вже писав про бмвLEgEnDA писав:а шо їх геморно чіпувати?вот наприклад чому ціна суттєво відрізняєтся наприклад між вазами-ланосами і корейцями-німцями?
треба подивитися що там стоїтьRain писав:чи є можливість чіпанути хюндай сонату єф 2.0 99р.?
до 95року-100-150д.Babak писав:до бмв)
думаю повинно считатися і записатися прошивка так що варто пробуватиzelja писав:mastergid, Опелі чіпуєш?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей