Без питаньпетро писав:mastergid, Я на роботі постараюсь подати за тебе інформацію З твого дозволу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Без питаньпетро писав:mastergid, Я на роботі постараюсь подати за тебе інформацію З твого дозволу
Krach69 писав:Згоден,Mastergid робить свою роботу добре. .Відчувається,що людина ерудована і розбирається в тому,що робить
Ну ти напиши враження цього щасливого власника,бо він напевно не відпишеться тут. :)mastergid писав:І так перший у Львові чіпований Хундай Санта Фе 2.2 CRDI уже катається вулицями міста
Думаю завтра він приїде і має відзвонити і все розказатиKrach69 писав:Ну ти напиши враження цього щасливого власника,бо він напевно не відпишеться тут.
о всетаки надумався :) маладєц!Андрій РАД писав:mastergid, Завтра на Львів,а потім відпишусь
а тут поподробніше шо там на рахунок спрінтераmastergid писав:УВАГА! Вивчення попиту!!! :)Чіптюнінг Мерседес Спрінтер, Віто, Ванео з CRDI!
так був він в менеPioneer писав:о всетаки надумався маладєц!
а ти детальніше про машинку і моторчикPioneer писав:а тут поподробніше шо там на рахунок спрінтера
ай шо там казати, от моє чіпанеш тоді буду хваливсяmastergid писав:Pioneer, розкажи як тобі їхати на чіпованому Санта Фе
ОК дзвони коли будеш біля менеPioneer писав:завтра постараюсь заїхати
де таке пишуть?Krach69 писав:Зараз почитаю,відгук. Один на сайті KIA-клюб написав такий вислів - "скоро каты умрут и придётся прошивать блок", що це значить.Не шарю в тому,і через те не можу вести дискусію.
http://www.kia-club.com.ua/kia/viewtopi ... 99#p703399mastergid писав:де таке пишуть?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей