Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK, Injector
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Раллі Галіція
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Хто планує їхати в суботу на раллі? Я б також з'їздив, ще не був на раллі, тим більше навіть не знаю куда їхати...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Раллі було класне. Тільки от глядачів було мало.
Хто боїться пилюки, ніколи не ставайте на зовнішній стороні поворота
Там хоть все і класно видно, але таке враження що я на цементному заводі носив мішки з цементом - весь в пилюці
Маю карту, її можна було дістати без проблем в Штабі ралі. Завтра ралі починаються в 9:30.
Старт першого автомобіля СВ-7,СВ-8 (Бориничі, Ілів, Розділ).
14:00 - 15:00 - переїзд спортивних автомобілів з м. Миколаєва до м. Львова
16:00 - спортивні автомобілі колоною вирушають на пл. Міцкевича
17:00 - церемонія урочистого закриття та нагородження переможців.
Хто боїться пилюки, ніколи не ставайте на зовнішній стороні поворота

Там хоть все і класно видно, але таке враження що я на цементному заводі носив мішки з цементом - весь в пилюці

Маю карту, її можна було дістати без проблем в Штабі ралі. Завтра ралі починаються в 9:30.
Старт першого автомобіля СВ-7,СВ-8 (Бориничі, Ілів, Розділ).
14:00 - 15:00 - переїзд спортивних автомобілів з м. Миколаєва до м. Львова
16:00 - спортивні автомобілі колоною вирушають на пл. Міцкевича
17:00 - церемонія урочистого закриття та нагородження переможців.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Вот стаття про раллі:
http://www.rallycity.com.ua/index.php?o ... &Itemid=29
Можливо частина правди в цьому є, але стаття написана з типовим столичним самолюбством. Місцевих змалювали як якихось дикунів.. :evil: Хоча ці всі можливі проблеми мають рішати організатори ще до початку гонки. Це особисто моя думка.
Людей можна зрозуміти. Не кожному приємно в себе на подвір'ю знаходити ралійний шрот, як то бувало в минулі роки..
Особисто бачив, як в Бродках проходить "траса". В 2 метрах від чужого паркана і будинку - і це в повороті. Вже не кажучи про стовп пилюки який цілий день там стоїть. Хай організатори про це подбають, а потім намагаються зробити міжнародні раллі.
Цікаво чи мешканці застраховані на випадок пошкоджень їхнього майна ?
http://www.rallycity.com.ua/index.php?o ... &Itemid=29
Можливо частина правди в цьому є, але стаття написана з типовим столичним самолюбством. Місцевих змалювали як якихось дикунів.. :evil: Хоча ці всі можливі проблеми мають рішати організатори ще до початку гонки. Це особисто моя думка.
Людей можна зрозуміти. Не кожному приємно в себе на подвір'ю знаходити ралійний шрот, як то бувало в минулі роки..
Особисто бачив, як в Бродках проходить "траса". В 2 метрах від чужого паркана і будинку - і це в повороті. Вже не кажучи про стовп пилюки який цілий день там стоїть. Хай організатори про це подбають, а потім намагаються зробити міжнародні раллі.
Цікаво чи мешканці застраховані на випадок пошкоджень їхнього майна ?
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ти якщо був на трассі, то міг бачити відношення наших "рогопілів" до раллі, а саме каміння в машини кидали, перед машинами діти бігали і т.д.vovka писав:Можливо частина правди в цьому є, але стаття написана з типовим столичним самолюбством.
Так, Я абсолютно згідний, що раллі погано підготовлене в плані організації але наше населення дивує з кожнем днем все більше, повна деградація. Вони спокійно можуть на тому заробляти: пиво, чіпси, вода і.т. на вулиці було спекотно і всі почали щось шукати. Так що правди більше ніж творчого підходу

Dynamic Sport Latvia
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей