Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK, Injector
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Информация по ралли Стара фортеця
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
зїздили ми на раллі на два дні. нас було вісім чоловік. раллі було просто суперове. по переше природа і памятки архітектури там на вищому рівні. ми як тільки приїхали, ще поки культурні люди зі Львова, взяли екскурсію в стару фортецю. потім на площі відбулося відкриття. учасників було штук сорок. СУ по місту був не дуже бо по мокрій бруківці не всі хотіли валити. але не обійшлось без збирання бардюрів. перший день ми закінчували всі мокрі від постійно падаючого дощу. ми рішили поїхати на завтрішню трасу і поставити палатки і там переночувати. Коленвал нам забацав охрененний шашлик, ми добре посиділи і...
намтупний день гонки починався з доща. Я, Назарік, Коленвал і Слива пішли під трамплін. я не думав що наші відчизняні субару вміють так літати. Запамятався прижок Субари із команди АТ-Rally. пригнула десь так 60 метрів і рівненько приземлилась і поїхала ділі. решта машин пригають високо но голосно падають в більшості випадків або носом в землю, або в бік на людей або на Коленвала.
зійшло дуже багато машин в карєрі.
наш львівський екіпаж (Тарас Рега) як що я не помиляюсь їхали другі в свому класі але помоєму на другому проїзді карєра він зачепив камінь і вирвав передню стойку.
коротше гонка удалась. фотки і відео буде доповнено трошки згодом як всі решта проснуться.
намтупний день гонки починався з доща. Я, Назарік, Коленвал і Слива пішли під трамплін. я не думав що наші відчизняні субару вміють так літати. Запамятався прижок Субари із команди АТ-Rally. пригнула десь так 60 метрів і рівненько приземлилась і поїхала ділі. решта машин пригають високо но голосно падають в більшості випадків або носом в землю, або в бік на людей або на Коленвала.
зійшло дуже багато машин в карєрі.
наш львівський екіпаж (Тарас Рега) як що я не помиляюсь їхали другі в свому класі але помоєму на другому проїзді карєра він зачепив камінь і вирвав передню стойку.
коротше гонка удалась. фотки і відео буде доповнено трошки згодом як всі решта проснуться.
- Ledokol
- Контактна інформація:
- Vilnuy
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Re: Информация по ралли Стара фортеця
Рега після СУ по місту йшов 2. А перед сходом він по часі був на 1 місці!А СУ по карєрі були дуже вбивчі для підвіски-яка і не витримала,заклинив амортизатор і вигнув стакан догори
. і ще на якомусь СУ в них виникли проблеми з електрикою! Після цих неприємностей навіть як би вони зробили ходову-вони б не мали ніяких шансів.тому вирішили не їхати!але тренувальний політ на трампліні їм вдався на славу.
В загальному гонка супер-особливо радувала організація- все було чітко по графіку, і навіть цей противний дощ,і пробите колесо не змогли зіпсувати настрій
доречі фа-фа DMS!!!які враженя від нової машини?

В загальному гонка супер-особливо радувала організація- все було чітко по графіку, і навіть цей противний дощ,і пробите колесо не змогли зіпсувати настрій

доречі фа-фа DMS!!!які враженя від нової машини?
http://www.facebook.com/RallyBoxMotorsport
- Vilnuy
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Re: Информация по ралли Стара фортеця
І ще дуже сильно вразив джип який їздив нулями-оце дійсно професійна техніка,яка в нього ходова
.і взагалі їхав він класно!!!Ночували з ним на одній базі, МАШИНА-БОМБА!!!

http://www.facebook.com/RallyBoxMotorsport
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість