Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
1 етап всеукраїнських регіональних змагань з Автослалому!
11 травня в м.Івано-Франківську відбудться I етап змагань з автослалому "Станіславська весна". Виставляю витяг з регламенту, заявку, кращі результати водія і фігурки. Цього року в змаганні також буде брати участь повний привід. Так що запрошуємо друзів зі Львова взяти участь в змаганнях!
- Вкладення
-
- слалом 08.doc
- (44.5Кіб)Завантажено 124 разів
-
- на участь,08 слалом.doc
- (103Кіб)Завантажено 132 разів
-
- . рез. водія-08.doc
- (74.5Кіб)Завантажено 123 разів
-
- +повний привід.doc
- (62Кіб)Завантажено 90 разів
-
- привід.doc
- (57.5Кіб)Завантажено 139 разів
- yura
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: 1 етап всеукраїнських регіональних змагань з Автослалому!
Шановні Львів"яни запрошуєм до Франківська!!!
Єлік, я надіюсь ти підтренуєшся і трохи полякаєш пацанів і дядьків з сусідньої області!!!
Єлік, я надіюсь ти підтренуєшся і трохи полякаєш пацанів і дядьків з сусідньої області!!!

- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Цікаво було б поїхати!
Путін [цензура].
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Якщо зможу, то обов`язково приїду, але чи буду приймати участь не гарантую. Ніяк не можу розібратись з задньою балкою, гримить тай все...yura писав:Єлік, я надіюсь ти підтренуєшся і трохи полякаєш пацанів і дядьків з сусідньої області!!!

ЗІ Того року навіть не тренувався.
volleyball.lviv.ua/blog/
Для забезпечення безпеки глядачів фігурки переробили, забравши бокс на старті!
нові версії!
нові версії!
- Вкладення
-
- привід.doc
- (54.5Кіб)Завантажено 117 разів
-
- +повний привід.doc
- (59.5Кіб)Завантажено 139 разів
- yura
Потренувтись ще є час, а балка розсипалась не від слалому. Щось було не дотягнуто і наші супер дороги зробили свою справу. Ну і ти не один ,підтягуй інших.
- UncleSam
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 3 рази
Поїхати і прийняти участь чи що ... 

- yura
по проживанню
готель "Прикарпаття" 2 місний-172-332грн 3+2- 330грн 1місний-101грн, біля міського озера, цей готель приймав учасників і суддей чемпіонатів України з раллі. 3км до площадки
готель "Дружба" 1місні-210грн. 2 місні-120. 3місні-90грн (з чоловіка) 2,5км від площадки!
"Жокей" 100грн - 2місне ліжко(туалет в коридорі) 130грн – 2місне ліжко (туалет всередині) готель знаходиться при в*їзді в місто з сторони Тернополя(по дорозі до місця проведення змагань і площадки для треніровок) 4,6км до площадки
є і інші готелі.
готель "Прикарпаття" 2 місний-172-332грн 3+2- 330грн 1місний-101грн, біля міського озера, цей готель приймав учасників і суддей чемпіонатів України з раллі. 3км до площадки
готель "Дружба" 1місні-210грн. 2 місні-120. 3місні-90грн (з чоловіка) 2,5км від площадки!
"Жокей" 100грн - 2місне ліжко(туалет в коридорі) 130грн – 2місне ліжко (туалет всередині) готель знаходиться при в*їзді в місто з сторони Тернополя(по дорозі до місця проведення змагань і площадки для треніровок) 4,6км до площадки
є і інші готелі.
-
Полтора часа ходу, чего думать? Если взять с собой водителя, то даже банкет
не помешает вечером быть дома. Люди едут даже с Одессы. Будет с кем сравнить свои навыки 

- S_V_B
- Номер:0990
ліцензію водія К1 ???
що це за ліцензія?
що це за ліцензія?
- S_V_B
Що за ліцензія знаю а от де її можна зробити?
- S_V_B
Сам даю відповідь на своє питання можливо комусь пригодиться:
Стати членом автомобільної федерації і отримати ліцензію К1 можна у нас на місці(тобто в Франківську безпосередньо перед початком змагань). Для цього потрібно мати 4 фотографії 3х4 та 200грн. З яких 100грн коштує членство і 100-ліцензія, медичний сертифікат видається безплатно.
Ліцензія К1 дає право приймати участь в регіональних та клубних змаганнях.
- Prima
- Контактна інформація:
"Yelik" нафик ты вслушиваешься, этаж не сальфеджио, хай себе гремитYelik писав:Якщо зможу, то обов`язково приїду, але чи буду приймати участь не гарантую. Ніяк не можу розібратись з задньою балкою, гримить тай все...yura писав:Єлік, я надіюсь ти підтренуєшся і трохи полякаєш пацанів і дядьків з сусідньої області!!!вже вроді розібрались в чому причина зробили.. виявилось не в тому
Минулого року після слалому вже міняв балку, бо як стали її розбирати розсипалась на куски
І попадати по 300-400$ в ремонт балки якось не охота, хочу зробити щоб бути впевненим.
ЗІ Того року навіть не тренувався.

ПЫС: Я и в прошлом году не тренировался

ACTUNG!!!PROMOTION!!!
Для гостей, які приїжджають з інших областей вартість стартових внесків впала на 50%!
:
зараз становить 50грн, а після 1-го травня - 75грн!
Для гостей, які приїжджають з інших областей вартість стартових внесків впала на 50%!

зараз становить 50грн, а після 1-го травня - 75грн!
- UncleSam
2 Child: Мені не подобається перспектива викидати 200 гривень за ліцензію К1.
Я звичайно розумію, що гроші треба заробляти оргам якось і т.д ... І таким чином свого роду фейс-контроль учасників ...
Але вибачте мене - їхати в Франківскь заради того щоб 1-2, ну хай і декілька разів взяти участь - 200 грн. реально викинуті гроші на вітер!
Які привілегії, - чим може полегшити життя драйвера наявність цієї ліцензії?
І ще одне - до мене приїзжає знайомий з Польщі на Honda Integra, 200 кінських сил приблизно, може трошки більше.
Я запропонував йому поїхати в Франківськ і взяти участь у слаломі. Він теж мусить купувати ліцензію?
Я звичайно розумію, що гроші треба заробляти оргам якось і т.д ... І таким чином свого роду фейс-контроль учасників ...
Але вибачте мене - їхати в Франківскь заради того щоб 1-2, ну хай і декілька разів взяти участь - 200 грн. реально викинуті гроші на вітер!

І ще одне - до мене приїзжає знайомий з Польщі на Honda Integra, 200 кінських сил приблизно, може трошки більше.
Я запропонував йому поїхати в Франківськ і взяти участь у слаломі. Він теж мусить купувати ліцензію?

- Prima
- Контактна інформація:
В прошлом году это стоило 300 грн. На этом орги не заробатывают, поверь мне. Франковск, это для вас далеко? А Одесситам тогда что говорить? Привилегии от получения лицензии К1: Возможность стартовать в разного рода соревнованиях (не покатушках) и бороться с лучшими спортсменами страны. Я думаю это не мало.UncleSam писав:2 Child: Мені не подобається перспектива викидати 200 гривень за ліцензію К1.
Але вибачте мене - їхати в Франківскь заради того щоб 1-2, ну хай і декілька разів взяти участь - 200 грн. реально викинуті гроші на вітер!![]()
Знакомый из Польши тоже должен будет купить лицензию. Уж кто-кто а поляк должен знать такие вещи, этож мировая практика.
До цих грошей, які ти платиш 1 ра з на рік Орги не мають ніякого відношення - це гроші, які йдуть на виписку ліцензії і членської карти ФАУ, яка, до речі, сама "мінімальна", того що це регіональні змагання, якщо б це був Кубок або Чемпіонат, то це були б зовсім інші суми$UncleSam писав:2 Child: Мені не подобається перспектива викидати 200 гривень за ліцензію К1.
Але вибачте мене - їхати в Франківскь заради того щоб 1-2, ну хай і декілька разів взяти участь - 200 грн. реально викинуті гроші на вітер!![]()

- yura
[quote="UncleSam"]2 Child: Мені не подобається перспектива викидати 200 гривень за ліцензію К1.
Всім не подобається викидати гроші, але щось не чув, щоб десь доплачували за участь в змаганнях, може підскажеш???

Всім не подобається викидати гроші, але щось не чув, щоб десь доплачували за участь в змаганнях, може підскажеш???

- UncleSam
Я в нього обов'язково запитаю що він про це знає!Prima писав:Уж кто-кто а поляк должен знать такие вещи, этож мировая практика.

Не те що б аж так дуже далеко - але після ночі в суботу, після роботи - йой як буде важко запамятати фігуру! :)Prima писав:Франковск, это для вас далеко?
Як тіко - зразу дам знати, обіцяю!yura писав:Всім не подобається викидати гроші, але щось не чув, щоб десь доплачували за участь в змаганнях, може підскажеш???

Хлопці, тікльки бийте мене ... Я починаючий водій-екстремал, і тому про все що цікавить питаюсь напряму!

-
В Польше также как у нас есть покатушки и есть Региональные соревнования , Кубки и Чемпионаты. Слалом у них имеется, как спецучасток этапа Кубка ралли на серийных авто. Там так же обязательны лицензии. Лицензия выдаётся не на одну гонку, а на год. Если участвуешь в нескольких соревнованиях, то эти затраты мелочь. Слалом будет в Тернополе и ещё раз во Франике. Я уже не говорю за Винницу и Одессу. Тк что Львовянам по соседству можно накататься вдоволь. И к концу года вы не вспомните об этих СТРАШНЫХ
двухстах гривнях.
Фигуру ненадо запоминать в субботу ночью после роботы. Она уже есть, смотрим ,запоминаем, тренеруем.
Мы не кОпаем
, мы хотим помочь. Потому что начинающий водитель-экстремал, если вовремя не начнёт добывать адреналин организованным путём, закончит где-то в дереве если не хуже. Примеров ( и недавних ) куча
Надо раз попробовать, и потом на это смотрится по-другому. :)

Фигуру ненадо запоминать в субботу ночью после роботы. Она уже есть, смотрим ,запоминаем, тренеруем.
Мы не кОпаем

Надо раз попробовать, и потом на это смотрится по-другому. :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість