тоді то аблом, CRX, civic, і тому подібне рвануть задній привід як пити дати)Total писав:НІ - по обєму двигуна

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тоді то аблом, CRX, civic, і тому подібне рвануть задній привід як пити дати)Total писав:НІ - по обєму двигуна
Х то правда!! Шо толку з мащі, якшо під колесами сніг?! На снігу рулять техніка водіння + блокіровка диференціалу!;)Kirik писав:CRX, civic, і тому подібне рвануть задній привід як пити дати)
я на регламент ссилаюсь!Total писав:Kirik, Я вот не розумію, Ви що читаєте поміж рядків ?Я ж написав на пяті сторінці двічі, що БУДЕ ПОДІЛ НА ПРИВОДИ
та куда там в клас вище? якщо є тільки задній привід, передній, повний))crashwud писав:Фикус мне кажется организаторы не обидятся если ты захочешь участвовать в классе выше.
було би добре,а ше ліпше коли Кадученко за рульом буде)))))TIGER-NIGER писав:хонда с2000 заявиться)))
побачили Львівську гвардію на ТАЗах і побоялись приїжати навітьTIGER-NIGER писав:чому ніхто не реєструється)?)
Я думаю, що воно так і буде!!!!!!!!Fikus писав:було би добре,а ше ліпше коли Кадученко за рульом буде)))))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей