Я даже знаю кого ты имеешь введуTIGER-NIGER писав:sbee, думаю ми тобі конкурентку знайдем)))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я даже знаю кого ты имеешь введуTIGER-NIGER писав:sbee, думаю ми тобі конкурентку знайдем)))
Я буду не на нём , мне его никто не даст =_)Лили4ка писав:зубилочному корчу брущадка не страшна
sbee писав:е надо делать в женском классе чтоб с боку сидели мужчины и помогали дергать девочкам ручник , это не честно будет.
Dj kvass писав:Шо нема кому дьоргати?
так цеж слалом а не спринт раллі зі штурманомsbee писав:Кому дергать есть ,это не проблема , только тогда заслуги не водителю, а ручнико-дёргателю
мне самой легче ехать с штурманом,но пора учиться и продвигаться самим.
Тут може бути 50/50,може витримати,а може не витримати,все залежить від того коли їм робилось ТО....FENIX писав:інтересно-чекаю відповідь від тих хто займається професійно слаломом!
Часто вилітають гранати якщо в передньому приводі виступати???І що каже сцеплення-воно не проти такого напрягу)???
не вводь людей в омануRomkoZem писав:а може гонка відміняється??? щось ніякої достовірної інформації нема..
маршали ...їх буде достатньо.TIGER-NIGER писав:і хто там буде дивитися чи дьоргає пасажир ручнік, чи ні....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість