ми вчора були в брюхах покатались наславу,таврон Ніка і будко Дарк вінда рулять,а мені ручнічок підтянути треба.а взагалі в мене шось вже получаєтьсяKost писав:якого ... того самого? помокнути на дощі?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ми вчора були в брюхах покатались наславу,таврон Ніка і будко Дарк вінда рулять,а мені ручнічок підтянути треба.а взагалі в мене шось вже получаєтьсяKost писав:якого ... того самого? помокнути на дощі?
Давно треба;)Fikus писав:а мені ручнічок підтянути треба
Рулить, там так легко ручнік дьоргається.. Я зацінив переваги гідроручніка (вроді такий там) і гідропідсилювача на слаломі.Fikus писав:будко Дарк вінда рулять
можна найти підходяще футбольне полеДенис писав:Не знаю як можна викласти графік зимового слалому,якщо не відомо коли буде той сніг???
А ще краще привезти з Буковелі той апарат шо штучний сніг мутить!Breaker писав:можна найти підходяще футбольне полеДенис писав:Не знаю як можна викласти графік зимового слалому,якщо не відомо коли буде той сніг???Сныг \ трава - один хєр)))
там простий тросік)))vovka писав:переваги гідроручніка (вроді такий там) і
Breaker писав:можна найти підходяще футбольне поле Сныг \ трава - один хєр)))
хлопаки,а ви на тому слалоиі ганяти будете?????????????????ото питання мене дуже мучитьДенис писав:Не знаю як можна викласти графік зимового слалому,якщо не відомо коли буде той сніг???
я б зрадісю прийняв участь, оскільки машина так не вбивається як на асфальтіFikus писав:хлопаки,а ви на тому слалоиі ганяти будете?????????????????
х3, як сніг в брюхах був зробив пару кругів - ходову стало жалко пісєцЬ.. Хібашо площадка не розбита буде...Breaker писав:оскільки машина так не вбивається як на асфальті
- я був вчора, дорожка просто суперова, колдибін нема зовсім. Відірвався на всі 100. Їжайте поки дорожка пригодна подріфувати.LEgEnDA писав:Народ давайте на площадці сьодні?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей