Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
бери рубли, за авторские праваBabak писав:стара фігура![]()
ми її візьмем якшо вона твоя, ок?Babak писав:Vomont написав:швидка фігура стара фігура viewtopic.php?f=32&t=9452
такого ещё не виделKirik писав:старт буде задом
Ще ніколи небачив старт задомKirik писав:старт буде задом, там зразу розворот,і вправо газу круг двох вішок, а дальше по схемі І точка старту знизу, там де червони штрих-пунтир починається!
були часиFikus писав:ахахахаах внатурі!!!!!!!я думаю шось знайоме
NIK писав:Kirik написав:старт буде задом такого ещё не видел !!!
приїжайте і побачитеP@sha писав:Kirik написав:старт буде задом, там зразу розворот,і вправо газу круг двох вішок, а дальше по схемі І точка старту знизу, там де червони штрих-пунтир починається!Ще ніколи небачив старт задом
ок, дякую тоді шо позволив взяти схему :)Babak писав:Kirik, я на авторські права не претендую просто також згадав, що така фігура була))
паходу ми з тобою в Пузі з пивомFikus писав:Babak, паходу то я її малював? чи ти????
а як заднім ходом їхати?Kost писав:ти на моті участвуй) в регламенті не сказано нічо за мот)
під вечір поставлю.P@sha писав:Kirik, простав на фігурі відстань між фішками!!!!!!! Дякую.
попередньо реєструватись не обовязково, можна зразу на місці, все вказано в розкладі змагань.VeRMyT писав:тре попередньо реєструватися чи нє ???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість