Реально мою думку змінив пост Назіка, який казав перефразовуючи: щоб не пукати а приїжджати і показати себе(чи шось таке)...

Дякуючи Акноду

Довів собі шо і на асфальті шось получається (хоч і перший раз)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vomont писав:А ще дуже абідна за помічника змагань котрого зніг до голови облили тем що залишилось від снігу. Від ЛБК - вибачаюсь..
+1Vomont писав:Блін,абідно за себе . Як можна було провтикати два заїзди.
Дуже приємно шо ти прислухався до моєї думки,і я надіюсь непожалів шо поїхав!!!!!vovik писав:Реально мою думку змінив пост Назіка
кадэт на наступний день був зроблений як новий !!)))))Vomont писав:А ще абідна за Кадета - бампер+фара.
Оце ти зря :) Бачив я одного жигулика у Львові (правда сімірка) Пацан так вишивав, що щелепу від землі мені помогли підняти. Після побаченого в мене різко змінилася думка про жигулі :)Magnus писав:21043 SW написав:
Магнус, особенно дрифт на последней фишке
Дякую звичайно!!! Приємно дуже,але машинка вже вичерпала весь свій потенціал! Більше ВОНА неможе,такшо треба новий болід!!!
А, що ти думав. :)bambook писав: Після побаченого в мене різко змінилася думка про жигулі
vovik писав:За яке??
Фікусятор наш він ВАЗОВОД,а то друже зовсім ішка кухня!!!bambook писав:Бери приклад з Фікуса, він уже взявся за обгрейд
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість