Попрошу зарезервувати для мене 13-й стартовий номер

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
...і не кажи :) хто вапще той передній привід придумав...Fikus писав:хахаахха понакупляють тих передньопривідних малолітражок і потім їхати нормально не можуть
Воно то так і я сам то розумію але щось в тому єMagnus писав: Сильному то не треба а слабкому не допоможе))) (жартую)
Хоча сам люблю красиві числа......
сделай еще ти свойКиндер писав: ещё один...клуб?Львов,наверное,на первом месте в Украине,как в город в котором самое большое к-во "рейсинг клубов"
окей, він буде за тобою!Fikus писав:сделай еще ти свой мені попрошу 32 номер
ше один клуб який буде пропагандувати нормальний автоспорт, а не нічний стріт ресійнг, або драг на мрео!Киндер писав:ещё один...клуб?Львов,наверное,на первом месте в Украине,как в город в котором самое большое к-во "рейсинг клубов"
ГАК?Жульєн писав:Клубів багато, Але є тільки ОДИН самий авторитетний на Західній Україні
ты рискуешь что тему удалят ))))Kirik писав:ГАК?
я прідполагав шо таке буде!!NIK писав:ты рискуешь что тему удалят ))))
та то стьоб був, я знаю шо ЛТК то самий магучий клуб на западі України!_Киндер писав:Kirik, за гак підвішаєм за одно місце)))
не переживай, ми случайно не пропадам, так як за час свого існування ми вже втигнули провести один слалом, і ось цей наступний, між ними не більше 4 місяців, тому я думаю шо до літа ми ше встигнем провести деякі заходи, але то вже сікрет!Киндер писав:Kirik, *poker face*:D это случайно не так же как сефети клаб который пропал безследно?ребята вы занимаетесь фигнёйесть во Львове 3 норм клуба...бмв-клуб,лтк и гак(за гак меня попрошу не копать ) ну и Тим Вест - но они у нас больше участие принимаю,за что им отдельная благодарность)вот эти 3 клуба знают своё дело и занимаются има вы просто обращаете на себя внимание!а вы видели че шя в брюхахя сегодня там ездил...сплошные горбы...там никто не сможет ездить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей