Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та й правильно зробив.mixail21 писав: мужика завернув через передню тоніровку, і кобіту на польських номерах через лисі колеса
а це вже виглядає що домахався.. а ти перший раз їхав чи постійно катаєш ?mixail21 писав: домахався де "труйка" (знак аварійної зупинки))
Офіційно - то досить довга процедура, займає мінімум годину, а то і більше. Оформляють в адмінбудівлі (машину на бік, сам йдеш з ними), заповнюють купу якихось там документів, задають троха питань, потім просто сидиш чекаєш офіційного папірчика з причиною непропуску. В паспорт сталвять штамп і перекреслюють його (ручкою), збоку зазначають пункт, зігдно якого було повернення. А далі все, можна їхати на інший пункт пропуску, або навіть на той самий, тільки усунувши причину повернення, ну і готуватися до "ями" (поглибленого огляду)vovka писав: як виглядає відмова ? ставить якийсб штамп в паспорті чи просто каже забиратися геть ?
Не всіх. Зі всіх поїздок мене вертали один єдиний раз - на ГрушевіSpeedo писав: Треба їхати через Грушів, там всіх пускають
для перевірки тоніровки принесли спец апарат, похожий на трукам. я б не сказав що в нього сильно затемнено було, ну але певно більше 30% (вроді така норма).vovka писав: мужика завернув через передню тоніровку, і кобіту на польських номерах через лисі колеса
та й правильно зробив.
mixail21 написав:
домахався де "труйка" (знак аварійної зупинки))
а це вже виглядає що домахався.. а ти перший раз їхав чи постійно катаєш ?
як виглядає відмова ? ставить якийсб штамп в паспорті чи просто каже забиратися геть ?
начитавшись про дорогу туда чота ачкую. плюс мені гак виходить, я в основному в перемишль катаюSpeedo писав: Треба їхати через Грушів, там всіх пускають
Ну так то нормально, що перевіряв. Деколи і на алкоголь перевіряють. А причин завернути море - навіть коли наклейки UA немає, то вже причина. Правда їм поліцію викликати нема потреби, на скільки я знаю, штраф вони самі можуть виписати. Знайомому так написали, бо не зупинився на знак "стоп".mixail21 писав: кобіту заставляв(!) включити переднє світло, заднє, повороти, габарити, гальма, вкінці сказав що гума лиса і викличе поліцію
Та нічого там аж такого страшного нема. Ну кілометр десь танкодрому і одна-дві ями, де втопитися можна, а так можна їхатиmixail21 писав: начитавшись про дорогу туда чота ачкую
а нащо та наклейка ? я через всю польшу без наклейки переїхав і гуд. притому шо поліцаї пару разів тупо за мною їхали і втикали спеціально.St-ART писав: А причин завернути море - навіть коли наклейки UA немає, то вже причина.
Ну то таке саме, як я до Варшави і з Варшави проїхав з відірваним глушником і жахливим скреготом, і кордон проїхав, і проїжджав повз патрулі, і теж нічого не було. Я ж не можу сказати, що так можна робити, бо ніхто на то не звернув увагу, правда?vovka писав: я через всю польшу без наклейки переїхав і гуд.
де таке написано можеш посилання на якийсь документ надати ?St-ART писав: насправді, то обов'язкова наклейка для їзди за кордоном на не європейських номерах
за мною тупо 10 хвилин їхав на хвості патруль, коли я петляв по ГданськуSt-ART писав: і проїжджав повз патрулі, і теж нічого не було
mixail21 писав: начитавшись про дорогу туда чота ачкую.
В Україні - ПДР, п.29.1.vovka писав: де таке написано можеш посилання на якийсь документ надати ?
в мене на номерах є прапор і UA, нащо ще якусь наклейку ліпити ?
На польські закони посиальнь не маю, але, повір, я то не придумав. Був конкретний випадок, коли людину вернули через це. Тому номери це добре, а має бути ще таке:29.1
Водій механічного транспортного засобу, що прибуває до України з іншої країни, а також водій — громадянин України, який виїжджає за кордон, повинні мати:
a)
реєстраційні документи на транспортний засіб і посвідчення водія, що відповідають вимогам Конвенції про дорожній рух (Відень, 1968);
б)
реєстраційний номерний знак на транспортному засобі, літери якого відповідають латинському алфавіту, а також розпізнавальний знак держави, в якій його зареєстровано.
Я вже їхав по тій дорозі місяць тому - класна траса, вилітаєш майже під Куров. Від кордону до Любліна також значно покращили дорогу.vovka писав: Кільцеву Любліна в сторону Варшави відкрили.
Переді мною їхав фольксваген на бляхах і пробив картер. Зупинився аж перед кордоном, коли двигун застукав. Невже не бачив, що тиску масла нема?St-ART писав: mixail21 написав:
начитавшись про дорогу туда чота ачкую
Та нічого там аж такого страшного нема. Ну кілометр десь танкодрому і одна-дві ями, де втопитися можна, а так можна їхати
все вірно. на реєстраційному номерному знаку - є розпізнавальний знак держави. Прапор і підпис UA.St-ART писав: реєстраційний номерний знак на транспортному засобі, літери якого відповідають латинському алфавіту, а також розпізнавальний знак держави, в якій його зареєстровано.
VETERAN писав: Я вже їхав по тій дорозі місяць тому - класна траса
ну я поняв яку ти маєш на увазі наклейку, але де про неї написано ? в ПДР про то в тому пункті нічого не пише.. Чим же напис UA на номері відрізняється від напису UA на наклейці ?St-ART писав: я тобі картинку скинув, то не то
та бачив я ту наклейку.. а небачив де вона вимагається.. і не бачуSt-ART писав: На номер не схоже, правда?
St-ART писав: На польські закони посиальнь не маю, але, повір, я то не придумав. Був конкретний випадок, коли людину вернули через це. Тому номери це добре, а має бути ще таке:
Читай уважно:vovka писав: в ПДР про то в тому пункті нічого не пише..
Ключові слова "а також" виділив спеціально для тебе. Має бути та наклейка і говори що хочешреєстраційний номерний знак на транспортному засобі, літери якого відповідають латинському алфавіту, а також розпізнавальний знак держави, в якій його зареєстровано.
Ну не було і все. А зелену карту ми купуємо виключно на польській стороні, там такого точно не даютьПоідеї кожна страхова повинна такі наклейки видавати, то як могли її не мати, тим більше через її відсутність завернути???
Блін, тим шо має бути і то, і то, і такі вимоги і закони. Всі подібні питання до законотворцівvovka писав: Чим же напис UA на номері відрізняється від напису UA на наклейці ?
Мене колись заставили купити таку наклейку, але не завернули. Жилєтку, знак аварійки та роботу всього освітлення часто провіряють. Їхав з причепом, то возив два знаки - положено мати на кожен транспортний засіб. Жилєток потрібно декілька - хоча б одна для пасажирів. Ще потрібні гумові рукавиці і т.д. і т.п. - кожен раз перевіряю наявність того всього перед виїздом за кордон. Аптечку і вогнегасник перевіряють на термін придатності. Один раз перевіряли на ямі технічний стан - кликали інших подивитися, який має бути Жигуль знизу. Хвалили, що гарний стан. Ще було, що оглядали бензобак тим своїм "гінекологічним набором". Я ще насміхався з них - питав, чи не працювали колись гінекологами і просив подивитися через глушник, чи клапани не підгоріли.St-ART писав: На польські закони посиальнь не маю, але, повір, я то не придумав. Був конкретний випадок, коли людину вернули через це. Тому номери це добре, а має бути ще таке:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей