Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Другий Етап Чемпіонату України 26 травня 2007 року
-
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Вот приїхав недавно тільки.напишу пару слів..
їхало нас 5 машин (Квасомінібуда, Дімонодрагстер, Костобуда, Джастбідна бмв, і Вовкодрагстер) Саня виїхав раніше і прибув туда тоже раніше. не догнали по дорозі.
почнем з того що на вїзді здерли з нас ще по 10 грн з людини. Вроді всюди принято для іногородніх безкоштовно вїзд робити.. то перший мінус. гонки були на аеродромі. сподобалась сама траса, нам би таку..
гонки почались з вільних тренувань, потім кваліфікація на час, далі парні заїзди. було досить цікавих машинок. тож на інших подивились і себе показали. дуже обідно шо так поступили з Вовкою в результатах, ну він думаю сам розкаже. і жалко що в Дімона машина трохи втикала.. зато Саня всім показав вищий пілотаж! Статистику і час думаю виложать самі драйвери. а так загалом враження по пятибальній на 4 з мінусом.. дуже жарко було.
Але Львівські вболівальники були непоборні і найактивніші. :twisted:
Дорога туда і нахзад вийшла без проблем і пригод. тільки Дімон ментам не стає, прікаліст
фотозвіт нижче виложу потім.
їхало нас 5 машин (Квасомінібуда, Дімонодрагстер, Костобуда, Джастбідна бмв, і Вовкодрагстер) Саня виїхав раніше і прибув туда тоже раніше. не догнали по дорозі.
почнем з того що на вїзді здерли з нас ще по 10 грн з людини. Вроді всюди принято для іногородніх безкоштовно вїзд робити.. то перший мінус. гонки були на аеродромі. сподобалась сама траса, нам би таку..
гонки почались з вільних тренувань, потім кваліфікація на час, далі парні заїзди. було досить цікавих машинок. тож на інших подивились і себе показали. дуже обідно шо так поступили з Вовкою в результатах, ну він думаю сам розкаже. і жалко що в Дімона машина трохи втикала.. зато Саня всім показав вищий пілотаж! Статистику і час думаю виложать самі драйвери. а так загалом враження по пятибальній на 4 з мінусом.. дуже жарко було.
Але Львівські вболівальники були непоборні і найактивніші. :twisted:
Дорога туда і нахзад вийшла без проблем і пригод. тільки Дімон ментам не стає, прікаліст
фотозвіт нижче виложу потім.
Востаннє редагувалось Суб, 26 травня 2007, 23:33 користувачем Kost, всього редагувалось 1 раз.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ну ... Суддівство в класі до 1400 на 2 з мінусом.
Може в офіційних результатах щось поміняється (хотя сумніваюся) но я ще такого ніде небачив щоб машина яка їздила в фіналі (тобто я
) мала 3 місце, а машина (яку я обігнав в півфіналі, хотя по правді говоря в неї абсолютний час був кращий, вона просто втикнула на старті конкретно.. ну але це не мої проблеми, я пропонував і йому і він пропонував суддям зробити перезаїзд - відмовилися судді) яка їздила за 3-4 місця - посіла 2 місце.. Щось я цієї донєцкої арифметики недоганяю..
Тому враження від суддівства вкрай негативні.
Загалом своїм 2 реальним місцем задоволений
Хотя час в мене був лише 4 якщо непомиляюся (тягатися проти лафетних машин з делорто, дросєлями, і пластиковими кузовами важкувато).
На рахунок 10 грн за вїзд - небачу в тому криміналу.
Час на кваліфікації мій вроді 17.4 найкращий. Далі незнаю. Як на мене непоганий час, раніше було гірше, на нашому ройал-драгу взагалі було 18.3 правда тоді машина барахлила..
Взагалі рівень цього етапу був дуже високий (реально заряжені машини з Запоріжжя, Харкова, Луганська, Києва). Вкотре переконалися що ТАЗИ рулять :twisted:
Може в офіційних результатах щось поміняється (хотя сумніваюся) но я ще такого ніде небачив щоб машина яка їздила в фіналі (тобто я

Тому враження від суддівства вкрай негативні.
Загалом своїм 2 реальним місцем задоволений

Хотя час в мене був лише 4 якщо непомиляюся (тягатися проти лафетних машин з делорто, дросєлями, і пластиковими кузовами важкувато).
На рахунок 10 грн за вїзд - небачу в тому криміналу.
Час на кваліфікації мій вроді 17.4 найкращий. Далі незнаю. Як на мене непоганий час, раніше було гірше, на нашому ройал-драгу взагалі було 18.3 правда тоді машина барахлила..
Взагалі рівень цього етапу був дуже високий (реально заряжені машини з Запоріжжя, Харкова, Луганська, Києва). Вкотре переконалися що ТАЗИ рулять :twisted:
-
фотозвіт:
Зупинка в дорозі провідати природу :lol:

Ми на місці :twisted:

Підготовка болідів до бою :twisted: :
Саня

Дімон

Квас і там рекламує ЛТК на телебаченні

Старти

Саня чекає на наступну жертву :twisted:

Заїзд Вовки

Сефеті кар

і далі просто цікаві машинки :twisted:
Сільва з Хмельницького здаэться і Польська 200SX

Honda Civic з Киэва

Евік (чемпіон анлім класу) і Суба

модний і швидкий чорний Еволюшин

швидка вісімка

Сеат Ібіза (чемпіон до 1.4)

вроді всьо цікаве показав шо мав..
:
Веліки оригінальні фото можна знайти ТУТ
Зупинка в дорозі провідати природу :lol:

Ми на місці :twisted:

Підготовка болідів до бою :twisted: :
Саня

Дімон

Квас і там рекламує ЛТК на телебаченні

Старти

Саня чекає на наступну жертву :twisted:

Заїзд Вовки

Сефеті кар

і далі просто цікаві машинки :twisted:
Сільва з Хмельницького здаэться і Польська 200SX

Honda Civic з Киэва

Евік (чемпіон анлім класу) і Суба

модний і швидкий чорний Еволюшин

швидка вісімка

Сеат Ібіза (чемпіон до 1.4)

вроді всьо цікаве показав шо мав..

Веліки оригінальні фото можна знайти ТУТ
Востаннє редагувалось Суб, 26 травня 2007, 23:26 користувачем Kost, всього редагувалось 1 раз.
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
На рахунок суддівства згідний, трохи вони гальмували! Телеметрія була без виносного табла, причина - воно просто зламалося в останній день перед драгом, тошо наші вболівальники були просто суперовими то це факт, з нами навіть поляки паро раз кричали і фафакали(шкода їх)
Багато цікавих машин, особливо вісімка з харкова з пластмаси
Погода була ну дуже тепла! в таку погодку треба на озері купатися.
Вїзд по 10грн, вроді не кримінал, але і хорошого тут нічого нема!!!
Цікаво було дивитися на це дійство з медсестрою в кінці
Взагальному на 4 бали це дійство на мою думку.
Маю відео, але треба його з касети на комп перекачати, такшо трохи з ним буде затримка!
Багато цікавих машин, особливо вісімка з харкова з пластмаси
Погода була ну дуже тепла! в таку погодку треба на озері купатися.
Вїзд по 10грн, вроді не кримінал, але і хорошого тут нічого нема!!!
Цікаво було дивитися на це дійство з медсестрою в кінці
Взагальному на 4 бали це дійство на мою думку.
Маю відео, але треба його з касети на комп перекачати, такшо трохи з ним буде затримка!
Путін [цензура].
-
vovka
судді вабще [цензура].. то кажуть всім шо перемога в класі визначається за кількістю перемог, а тобі сказали шо місце присудили тому шо в 3-тього був кращий час.
і як їх поняти взагалі? якшо по часу рахують, то нафік ті парні заїзди?? зробили кваліфікацію і все..
вобшім суддям низачет!!
судді вабще [цензура].. то кажуть всім шо перемога в класі визначається за кількістю перемог, а тобі сказали шо місце присудили тому шо в 3-тього був кращий час.
і як їх поняти взагалі? якшо по часу рахують, то нафік ті парні заїзди?? зробили кваліфікацію і все..
вобшім суддям низачет!!
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Kost
На фото видно хто саме їздив в фіналі

А ці всі суддівські мутки хай лишаються на їхній совісті. Мені на той чемп [цензура], може цьому 35 номеру потрібні були очки вот і замутили..
В принципі той 35 номер вроді нормальний тіп (свій вал оказалося що я купляв посуті в нього і ще мені порадив як його нормально настроїти
)
На фото видно хто саме їздив в фіналі

А ці всі суддівські мутки хай лишаються на їхній совісті. Мені на той чемп [цензура], може цьому 35 номеру потрібні були очки вот і замутили..
В принципі той 35 номер вроді нормальний тіп (свій вал оказалося що я купляв посуті в нього і ще мені порадив як його нормально настроїти

- Just be
Гончсегам респект, показали як треба тази будувати.
Судді дол*би, мс - мега даун
Організація самих гонок нормальна, але були мінуси в вигляді хавчика, холодних напоїв, і відсутності wc на всій територія аеродрому ... На рахунок 10 грн за в"їзд, то не проблема дати, але могли б для гостей зробити халяву :evil: Тепер тим [цензура] по 50 р замутити в нас в"їзд, і хай курять бамбук.
Дорога через буськ і т.д. набагато краща ніж через радехів, трохи більше їхати, але спокійна пряма дорога з повною відсутністю машин і асфальт хороший.
Судді дол*би, мс - мега даун
Організація самих гонок нормальна, але були мінуси в вигляді хавчика, холодних напоїв, і відсутності wc на всій територія аеродрому ... На рахунок 10 грн за в"їзд, то не проблема дати, але могли б для гостей зробити халяву :evil: Тепер тим [цензура] по 50 р замутити в нас в"їзд, і хай курять бамбук.
Дорога через буськ і т.д. набагато краща ніж через радехів, трохи більше їхати, але спокійна пряма дорога з повною відсутністю машин і асфальт хороший.
-
-
-
- Leon_Sanya
купа вражень, але є і неприємні - це судівство :mad: Також маю відео, при нагоді змонтую. За зйомки на фініші розлпатився опіками на руках і обличчі, сонце жорстоко палило
: (при кінці сховався в бусі 'KOST'a)
Всім львів"янам респект :app: ( величезна подяка Вовці, без нього я б туди не потрапив :alc: )
П.С. а зубілла рулять :000112:

Всім львів"янам респект :app: ( величезна подяка Вовці, без нього я б туди не потрапив :alc: )
П.С. а зубілла рулять :000112:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей