Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
- Igor2011
- Ім'я:Igor
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 3 рази
Теж планую з малим перший раз на Буковель. Розкажіть хто в курсі як і що? Проживати плануємо десь типу в Татарові. Лижі і шоломи, я так розумію, треба на місці - яка ціна комплекту? Там є якась застава чи так як і Славську документ? Далі там треба якийсь пропуск купувати на витяги і катання- ціна? Якщо хтось мене в тому просвітлить - буду дуже вдячний
!

- volodimir1975
- Ім'я:Володя
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
Re: лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
Igor2011 - невже так важко зайти на сайт http://bukovel.com/
Людина і справді схожа на мавпу: чим вище вона вилазить, тим помітніша гола задниця
- Igor2011
Володя, я про цей сайт в курсі, але там є не все те, що я питаю. А взагалі, якщо тобі важко відповісти, то проходимо повз...volodimir1975 писав:Igor2011 - невже так важко зайти на сайт http://bukovel.com/
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
я був тільки раз)
і як профан профану розкажу)
на місці ціни http://bukovel.com/node/2773
думаю вам буде достатньо Б класу, а якшо брати на прокат до 9 години , то ціни ше кращі
http://bukovel.com/discounts/aktsiya-rankova-2013-2014
а в буковелі я так поняв шо застава... і то з цінами ппц
http://bukovel.com/node/2015
застава за комплект Б класу 5000 грн
можна поштучно, можна на 3 години, можна на день, на пару днів і т.д...
ціни є по ссилках зверху, ІМХО краще приїхати до 9 і взяти на багато дешевше
а вот з прокатом як для мене то засада...
лишати 5000 грн не збираюсь і не маю на даний момент можливості....
тому прийдеться шукати прокат де інде.... може навіть з Тернополя буду везти... побачу....
ну і порадьте з проживанням, в районі 10-20 км, пофіг, машина є, доїду... головне шоб дешево і нормальні умови, без Wi-Fi, сауни, і решти крутих послуг... економ варіант так сказати :)
і як профан профану розкажу)
з цим не підкажу, жили в знайомих в Яремчі, далеко, і т.д... тому з житлом сам би не проти від якихось контактів недорогого але нормального житлаПроживати плануємо десь типу в Татарові
брати можна і не на місці, а приїжжати туди з своїм, можливо орендованим десь в іншому місці....Лижі і шоломи, я так розумію, треба на місці - яка ціна комплекту?
на місці ціни http://bukovel.com/node/2773
думаю вам буде достатньо Б класу, а якшо брати на прокат до 9 години , то ціни ше кращі
http://bukovel.com/discounts/aktsiya-rankova-2013-2014
ми брали в Яремче то лишали паспортиТам є якась застава чи так як і Славську документ?
а в буковелі я так поняв шо застава... і то з цінами ппц

http://bukovel.com/node/2015
застава за комплект Б класу 5000 грн
треба куплятиДалі там треба якийсь пропуск купувати на витяги і катання- ціна?
можна поштучно, можна на 3 години, можна на день, на пару днів і т.д...
ціни є по ссилках зверху, ІМХО краще приїхати до 9 і взяти на багато дешевше
а вот з прокатом як для мене то засада...
лишати 5000 грн не збираюсь і не маю на даний момент можливості....
тому прийдеться шукати прокат де інде.... може навіть з Тернополя буду везти... побачу....
ну і порадьте з проживанням, в районі 10-20 км, пофіг, машина є, доїду... головне шоб дешево і нормальні умови, без Wi-Fi, сауни, і решти крутих послуг... економ варіант так сказати :)
- Igor2011
Kritik писав: як профан профану

Недешево, особливо застава, то піпец...
Відносно проживання. Ми весною в березні без проблем замовили житло в Татарові з умовами за 200 грн., але не поїхали, бо все завалило тоді снігом.
- NIK
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 7 рази
- Контактна інформація:
застава доки (паспорт), права не особо хотят, но тоже берут,Kritik писав: застава за комплект Б класу 5000 грн
один комплект=1 доки.
- Igor2011
Не знаю як воно в реалі, але як подивишся на їх прайси, то Славсько виглядає привабливіше... :)NIK писав:застава доки (паспорт), права не особо хотят, но тоже берут,Kritik писав: застава за комплект Б класу 5000 грн
один комплект=1 доки.
- Kritik
- Контактна інформація:
точно доки підходять? бо ніде ні слова про це не написано....NIK писав:застава доки (паспорт), права не особо хотят, но тоже берут,Kritik писав: застава за комплект Б класу 5000 грн
один комплект=1 доки.
шоб не приїхати туди з надією на доки і залишитись без лиж і т.д...
ну хзIgor2011 писав:Не знаю як воно в реалі, але як подивишся на їх прайси, то Славсько виглядає привабливіше... :)NIK писав:застава доки (паспорт), права не особо хотят, но тоже берут,Kritik писав: застава за комплект Б класу 5000 грн
один комплект=1 доки.
я тоже з цінами 360 грн день + 140 прокат , не поїхав би в Буковель, і вже дивився на Пилипець
там день 160 + прокат десь 80......
але тоді ше не було ніякої інфо про "ранкову акцію", якшо катання 200+80 прокат в Буковелі, то я мастив за 240 Пилипець, якшо за 280 Бкуовель....
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
точно!!! права + т\п на одне прізвище точно проканаютьKritik писав: точно доки підходять? бо ніде ні слова про це не написано....
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- Igor2011
В Буковелі перевага, що там скоріше сніг. Але коли в Славську є сніг, то починаючим лижникам варто їхати в Славськ. Там прокат 50 грн., витяг 8 грн., їжа дешева, проживання також. Правда, дорога з траси до Славська там ужасна.Kritik писав: ну хз
я тоже з цінами 360 грн день + 140 прокат , не поїхав би в Буковель, і вже дивився на Пилипець
там день 160 + прокат десь 80......
але тоді ше не було ніякої інфо про "ранкову акцію", якшо катання 200+80 прокат в Буковелі, то я мастив за 240 Пилипець, якшо за 280 Бкуовель....
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Починати кататись в Славську.... відбити охоту до того більшості починаючих... Онлі Бука, після того навіть якшо і не получилось, то хочеться ше раз туда повернутись і спробувати.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Почитала моя жінка і каже ,що починатись вчитись в Славську при наявності Буки можуть тілько душевнохворіDenja писав: Починати кататись в Славську.... відбити охоту до того більшості починаючих...

Р.с. якщо не хочеться далеко їхати то вже краще Плай
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Morr
Sluva писав: Почитала моя жінка і каже ,що починатись вчитись в Славську при наявності Буки можуть тілько душевнохворі

- Sluva
Природній відбірMorr писав: хай вчаться до сурових умов

- Kritik
- Контактна інформація:
Я минулого року перший раз був на лижах, в Буці. З першого разу нормально катався, 7 і 13 підйомнік. Сині і навіть червоні траси.
Такшо я хз)
Такшо я хз)
- Sluva
А то як?Kritik писав: З першого разу нормально катався

то там де палицями тре відштовхуватись 90% шляху?Kritik писав: 7 і 13 підйомнік

- Igor2011
Я не агітую за Славськ, але переваги очевидні - знайди житло в Буці в сезон за 200 грн. з пристойними умовами на 3 людини, поїж в Буковелі за 50 грн. і т.д. Тому мені важко зрозуміти, чого пхатися туди, де ціни в декілька раз більші. Це мені нагадує ситуацію, коли людина живе у вбитій хрущовці і їздить на крутій машині, кредит за яку віддає вся родина - понти то сила...Denja писав: Починати кататись в Славську.... відбити охоту до того більшості починаючих...
- Igor2011
Такі висловлювання говорять про інтелектуальний рівень людини...Sluva писав: Почитала моя жінка і каже ,що починатись вчитись в Славську при наявності Буки можуть тілько душевнохворі![]()
-
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
Так а чому тут всі роблять упор на то щоб як найдешевше заплатити за каталку або навчання - Ви ж всі машини і запчастини не вибираєте за критерієм аби найдешевше
Звичайно нічого кращого за катання і відпочинок чим Буковель в Україні не має(виключаємо процес доїзду), рівень підготовки трас, комфорт, сервіс, прокат, диско і т.д. Але за таке треба платити гроші і переважно не малі в порівнянні з тим "унилим гамном" яке зараз на переважній більшості курортів - тому для новачків від мене проста порада - маєте гроші їдьте на Буку, а потім на літачок і в Італію-Францію/Австрію/Швейцарію, немає грошей їдьте знову ж на Буку, але попередньо сплануйте якомого ефективнішу "карту витрат", а потім літачок і в Італію. А коли вже буде маленький досвід тоді можна і в "Африку"(Славськ, Пилипець і т.д.) для пошуку пригод і нових відчуттів. А в кого немає грошей - народ та хвате шукати, як відпочити - газуйте працювати в суботу/неділю без херні тіпа "ніззя тре в церку" і на наступний рік відкладайте або на кінець сезону :) ІМХО без образ

Звичайно нічого кращого за катання і відпочинок чим Буковель в Україні не має(виключаємо процес доїзду), рівень підготовки трас, комфорт, сервіс, прокат, диско і т.д. Але за таке треба платити гроші і переважно не малі в порівнянні з тим "унилим гамном" яке зараз на переважній більшості курортів - тому для новачків від мене проста порада - маєте гроші їдьте на Буку, а потім на літачок і в Італію-Францію/Австрію/Швейцарію, немає грошей їдьте знову ж на Буку, але попередньо сплануйте якомого ефективнішу "карту витрат", а потім літачок і в Італію. А коли вже буде маленький досвід тоді можна і в "Африку"(Славськ, Пилипець і т.д.) для пошуку пригод і нових відчуттів. А в кого немає грошей - народ та хвате шукати, як відпочити - газуйте працювати в суботу/неділю без херні тіпа "ніззя тре в церку" і на наступний рік відкладайте або на кінець сезону :) ІМХО без образ
-
- Дякував (ла): 7 рази
атеїст?Lui писав: газуйте працювати в суботу/неділю без херні тіпа "ніззя тре в церку"

За Порошенка !!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей