Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
- veresen
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:BC 0433 AO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Виїхали на Пилипець. )))
^_^
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Re: лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
а ми вже нарешті вдомаveresen писав:Виїхали на Пилипець. )))
- Morr
відкатали бомбезно. ледво ноги волочу 

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
аналогічно!Morr писав:відкатали бомбезно. ледво ноги волочу
Все супер, але дорога -

Розхід ланоса теж прибив - 520 грн вийшло 400 км

це змішано газ\бензин, завтра буду розбиратись
- Morr
поїзд 71 грн туди-назад, проїзд воловець пилипець - 45грн туди назад і ше поспав годину в поїздіLEgEnDA писав: Розхід ланоса теж прибив - 520 грн вийшло 400 км

- weber
LEgEnDA писав: Розхід ланоса теж прибив - 520 грн вийшло 400 км![]()

Morr писав: поїзд 71 грн туди-назад, проїзд воловець пилипець - 45грн туди назад і ше поспав годину в поїзді

Які протилежні враження :) Треба колись спробувати екстріму поїзд :)
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
weber, то машині по голові дало видно, минулого року на БМВ в 300 грн вкладався... Думаю і зараз мало б десь так вийти...
Поїздом все таки мабуть краще їхати коли такий стан дороги як сьогодні.... А так.. то нашо та машина якшо нею не їздити...
Поїздом все таки мабуть краще їхати коли такий стан дороги як сьогодні.... А так.. то нашо та машина якшо нею не їздити...
- Morr
weber, я відчув суттєву перевагу поїзда над машиною. Все нище описане чисте ІМХО і стосується тільки пилипця
+
спокійно можна розлягтися
встати,,походити посидіти і т.д
поїсти
поспасти
водія нетреба
можна брати плацкарт без постілі, а можна і купе без постілі -купе трішки дорожче получиться.
каталка від 9-16.45 :)
чай в поїзді має неповторний смак. хз чому, але вдома такого неповториш
-
потрібно з собою тащити речі щоб переодітися (але це вирішуєтсья рюкзаком на плечах :) )
неможна поїхати коли хочеш коли надоїсть чи сил небуде.
треба замовляти наперед таксі або вже намісці домовлятися за трансфер з воловця до пилипця чи подобовця
проблема з трансфером назад до воловця в кінці дня. Краще зразу домовитися з водійом про поїздку назад
білети на поїзд потрібно брати завчасно. назад дуже часто бувають верхні місця в плацкарті.
:)
+
спокійно можна розлягтися
встати,,походити посидіти і т.д
поїсти
поспасти
водія нетреба
можна брати плацкарт без постілі, а можна і купе без постілі -купе трішки дорожче получиться.
каталка від 9-16.45 :)
чай в поїзді має неповторний смак. хз чому, але вдома такого неповториш

-
потрібно з собою тащити речі щоб переодітися (але це вирішуєтсья рюкзаком на плечах :) )
неможна поїхати коли хочеш коли надоїсть чи сил небуде.
треба замовляти наперед таксі або вже намісці домовлятися за трансфер з воловця до пилипця чи подобовця
проблема з трансфером назад до воловця в кінці дня. Краще зразу домовитися з водійом про поїздку назад
білети на поїзд потрібно брати завчасно. назад дуже часто бувають верхні місця в плацкарті.
:)
- veresen
- Контактна інформація:
Все, я закрив сезон 2012-2013. Я вже накатався.
Вчора на Пилипці було дуже круто.
П.С. Маю ще один сертифікат на день катання на Пилипці. Можу продати.
Вчора на Пилипці було дуже круто.
П.С. Маю ще один сертифікат на день катання на Пилипці. Можу продати.
^_^
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Повернулись вчора в 23:00 до Львова.
Каталка була супер, дійсно варто було їхати. Стільки снігу я не бачив від минулорічного лютого місяця коли там за ніч нападав метр снігу. Народу відносно небагато, траса правда вже розкатана була, але пухляка навколо достатньо... Звісно в суботу краще було, але нажаль не вдалось попасти туди в суботу...
Спустився кілька разів лісом і раз ходив пішки трохи вище, але не на саму Гембу бо там трохи небезпечно на мою думку було.
А от дорога то жесть. Зранку туда ще більш менш було, заїхали за 3,5год, найгірше то було до Сколього, а далі просто сухий асвальт. Де не де були місця з намерзлим льодом і горбочками, на одному з таких передімною Прадо яке хотіло всіх обігнати розвернуло в відбійник.
А назад почався повний треш, той весь лід, який ще був більш менш рівномірний зранку, за день розтанув трохи і перетворився просто на горбики з льоду через які їхати на моїй низькопрофільній гумі було просто нереально... На обїздній Стрия творились якісь страшні речі і я туда навіть не поїхав, хоча в самому Стрию було тоже жостко - горби з льоду такі шо аж дном черкав. Потім ше була одна пробка біля Миколаєва де розвернуло три фури... Загалом дорога назад зайняла десь близько 6 годин. Машина отримала жесті, шкода, але як сказав Саня Легенда, "нашо та машина якшо на ній не їздити.."
Каталка була супер, дійсно варто було їхати. Стільки снігу я не бачив від минулорічного лютого місяця коли там за ніч нападав метр снігу. Народу відносно небагато, траса правда вже розкатана була, але пухляка навколо достатньо... Звісно в суботу краще було, але нажаль не вдалось попасти туди в суботу...
Спустився кілька разів лісом і раз ходив пішки трохи вище, але не на саму Гембу бо там трохи небезпечно на мою думку було.
А от дорога то жесть. Зранку туда ще більш менш було, заїхали за 3,5год, найгірше то було до Сколього, а далі просто сухий асвальт. Де не де були місця з намерзлим льодом і горбочками, на одному з таких передімною Прадо яке хотіло всіх обігнати розвернуло в відбійник.
А назад почався повний треш, той весь лід, який ще був більш менш рівномірний зранку, за день розтанув трохи і перетворився просто на горбики з льоду через які їхати на моїй низькопрофільній гумі було просто нереально... На обїздній Стрия творились якісь страшні речі і я туда навіть не поїхав, хоча в самому Стрию було тоже жостко - горби з льоду такі шо аж дном черкав. Потім ше була одна пробка біля Миколаєва де розвернуло три фури... Загалом дорога назад зайняла десь близько 6 годин. Машина отримала жесті, шкода, але як сказав Саня Легенда, "нашо та машина якшо на ній не їздити.."
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- weber
Один раз не виїхав і вберіг машину від значного демеджу, ось для чогоCAT писав: Машина отримала жесті, шкода, але як сказав Саня Легенда, "нашо та машина якшо на ній не їздити.."

А то дорого, дуже дорого, виходить такий комфорт, можливо не відразу, але з часом

- volodimir1975
- Ім'я:Володя
- Дякував (ла): 4 рази
+1weber писав: Один раз не виїхав і вберіг машину від значного демеджу, ось для чого
Людина і справді схожа на мавпу: чим вище вона вилазить, тим помітніша гола задниця
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
на обїзній так само я черкав в деяких місцях, тому і сказав тобі їхати через місто, а в миколаєві ми якраз проскочили, можна сказати майже не стояли... в 10 були дома.CAT писав: На обїздній Стрия творились якісь страшні речі і я туда навіть не поїхав, хоча в самому Стрию було тоже жостко - горби з льоду такі шо аж дном черкав.
Ну, мене не лякало то шо дорога може бути заметена і лід під снігом... але таких горбиків я ще не бачив, і мабуть знаючи про такий стан дороги не поїхав би, але... шо поробиш..weber писав: Один раз не виїхав і вберіг машину від значного демеджу, ось для чого
ще раз кажу... я матюкався коли ми їхали туда, но, назад - це була жесть нереальна

Але саме головне - не замітив ні однієї аварії за всю дорогу, а вклєпатись було де
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
життя непередбачувана річ, можна вийхати чудовим літнім днем і попасти в яму жистоку так шо колесо відлетить, або диск чи стойка піде спати, вже неодноразово перевірено, в нас дороги непередбачувані.... ми чекали снігових заметів, а виявились льодяні горбики... тай згрубша хто їздить по центру Львова то кожен день так товче машину по Коперника, Нечуя Левицького, Котляревського і інших дорогах з чудовою бруківкою і рейками.weber писав: Один раз не виїхав і вберіг машину від значного демеджу, ось для чого
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
Я на пилипці..погода класна, сніг класний....але його мать - НЕ ПРАУЮЮТЬ ПІДЙОМНИКИ!!!!
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
veresen, бо всього два бажаючих на каталку
Малий і гімнистий
- veresen
- Контактна інформація:
crush, ахаха. тааа, не прикол їм електрику ганяти через двох людей
^_^
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
crush, ппц, незакан
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей