дуже "інформативне" поясненняAnGeL писав:на буковелі будуть дерти, бо діректор там шевченко, з падругою яка має мрію, і тепер треба за ту мрію касу відбивати... брат там інструктором працює...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
- Прелюдія Щастя
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
і все на світі треба пережити,
і кожен фініш - це по суті старт...
і кожен фініш - це по суті старт...
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Re: лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
Прелюдія Щастя, а що не так? брат ще на початку зими приїжджав, розказував то все... Шевченко там один з співвласників... на вибори потратився нормально...
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Олег
Буковель при тому, шо вони тіпа розказують, що якщо не вмієш кататися, то не лізь на червоні/чорні траси, але по факту ніхто там не стежить, де народ катається. А треба, якщо бачать, що ламер на червоній трасі, зупиняти і "популярно пояснювати", де його місце. Ну і неадекватних теж відловлювати...LEgEnDA писав: буковель саме тут не причому
- weber
На деяких закритих трасах стоять реєстратори і потім блокують абонементи.
Те, що якийсь розумник спробував попривсе заїхати на закриту трасу, проблема його особисто.
А неадеквати були завжди і всюди
Те, що якийсь розумник спробував попривсе заїхати на закриту трасу, проблема його особисто.
А неадеквати були завжди і всюди

- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Брєд сивої кобили. Ніде, ні в Європпі, ні на інших курортах України такого нема. І такого не повинно бути. По перше це порушення конституційних прав людини в пересуванні і волевиявленні. По друге, якщо якийсь бик буде мені "популярно пояснювати", де моє місце, може нечайно впасти своєю головою на мій бот.sov1980 писав:Буковель при тому, шо вони тіпа розказують, що якщо не вмієш кататися, то не лізь на червоні/чорні траси, але по факту ніхто там не стежить, де народ катається. А треба, якщо бачать, що ламер на червоній трасі, зупиняти і "популярно пояснювати", де його місце. Ну і неадекватних теж відловлювати...LEgEnDA писав: буковель саме тут не причому
^_^
- hrdrive
- Контактна інформація:
AnGeL, буковель це одна з кантор коломойського
INTE®©ULLE®™
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
hrdrive
капітан очебячність

капітан очебячність

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Це все тупий брєд з тими буковельськіми правилами, ніхто немає права забороняти тому хто катається зїзджати за межі траси, або на закриті траси. Ця територія не є в їхній власності і там можна перебувати і кататись кому завгодно і коли завгодно. Просто мають стояти чіткі знаки що за межами відкритих трас ніхто вас спасати не буде і адміністрація не буде нести відповідальність за нещасні випадки.. І абонемент вони не мають права блокувати якщо людина не порушувала правил поведінки на схилах, кожен має право в будь який момент зїхати з траси і потім повернутись на неї...
Щодо рівня катання то це тупняк ше той, бо як обєктивно визначити рівень катання? Так можна виділити тільки найбільших чайників які плужком їдуть посеред чорної траси... А так, то кожен лижник і бордер, навіть найбільший професіонал, може впасти на синій трасі через певні причини.
Перша проблема буковеля в тому шо вони запустили надто багато народу на ту кількість трас які в них є. Люди просто одні над одними їдуть, я там практично під час кожного спуску бачив як хтось в когось врізався, або виникала аварійна ситуація. Крім того дуже багато пяних людей і просто бидла всякого. А дехто класно катається, але його пре їхати між людьми на швидкості...
Друга проблема буковеля в швидкості, вони настільки розрештрачують траси шо по них можна валити на прямих лижах, навіть не маючи достатнього досвіду катання... І всякі ламери, які відчули себе профіками, валять вниз швидко, а потім в якийсь момент просто ноги не витримують і вони падають, або не можуть повернути чи зупинитись... А зіткнення людини з іншою людиною то дуже травматично. На пилипці скажімо ти ніколи не розженешся до таких швидкостей як на буці, але шоб катати на пилипці треба мати набагато кращий рівень.... Крім того на буці ше і не всюди ліс відгороджений від траси, і вилетіти туда в дерево - раз плюнути, враховуючи шо там траса то тупо стіл і розігнатись можна огого...
Особисто я вважаю буковель дуже травмонебезпечним місцем...
І доречі нігде в європі нема таких тупих правил, навіть в альпах на скалах нігде нема ніяких обмежень.. якшо ти дурний і не даєш дупля, то їдь, падай собі з 30м висоти..
Щодо рівня катання то це тупняк ше той, бо як обєктивно визначити рівень катання? Так можна виділити тільки найбільших чайників які плужком їдуть посеред чорної траси... А так, то кожен лижник і бордер, навіть найбільший професіонал, може впасти на синій трасі через певні причини.
Перша проблема буковеля в тому шо вони запустили надто багато народу на ту кількість трас які в них є. Люди просто одні над одними їдуть, я там практично під час кожного спуску бачив як хтось в когось врізався, або виникала аварійна ситуація. Крім того дуже багато пяних людей і просто бидла всякого. А дехто класно катається, але його пре їхати між людьми на швидкості...
Друга проблема буковеля в швидкості, вони настільки розрештрачують траси шо по них можна валити на прямих лижах, навіть не маючи достатнього досвіду катання... І всякі ламери, які відчули себе профіками, валять вниз швидко, а потім в якийсь момент просто ноги не витримують і вони падають, або не можуть повернути чи зупинитись... А зіткнення людини з іншою людиною то дуже травматично. На пилипці скажімо ти ніколи не розженешся до таких швидкостей як на буці, але шоб катати на пилипці треба мати набагато кращий рівень.... Крім того на буці ше і не всюди ліс відгороджений від траси, і вилетіти туда в дерево - раз плюнути, враховуючи шо там траса то тупо стіл і розігнатись можна огого...
Особисто я вважаю буковель дуже травмонебезпечним місцем...
І доречі нігде в європі нема таких тупих правил, навіть в альпах на скалах нігде нема ніяких обмежень.. якшо ти дурний і не даєш дупля, то їдь, падай собі з 30м висоти..
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- veresen
- Контактна інформація:
Плюсуюсь до Данилових слів. Хоч я там ніколи і не був, але з розповідей людей і висловів на спеціалізованих форумів, я зробив висновик. Маю 2 абонементи, чисто поїхати подивитись на то все )
^_^
- weber
CAT, крім Пилипця, альтернатив нема, щоб близько і зручно.
- Morr
хто знає як зараз на пилипці зі снігом після цьоготижневоОго потепління?
- veresen
- Контактна інформація:
Народ, ніхто не хоче на буку на автобусі в неділю ?
^_^
- Morr
я незможу в неділю 7а буку по фін питаннюveresen писав:Народ, ніхто не хоче на буку на автобусі в неділю ?
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
хто в Тисовці був?
- Atlon
- Номер:0009
- Контактна інформація:
Минулої неділі відкрив для себе Тисовець....класно..але не факт що буде нормальне покриття на вихідні.
- CAT
- Контактна інформація:
думаю цього тижня тільки бука і драгобрат. все решта пічялька...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
weber писав: CAT, крім Пилипця, альтернатив нема, щоб близько і зручно
мені в Ізках більше сподобалось + там пушки є і льоду не багато
- CAT
- Контактна інформація:
шось по фотках там нема ніодного крутого схилу... розкажи шось більше!cat-yellow писав: мені в Ізках більше сподобалось + там пушки є і льоду не багато
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
А хтось катався у с.Вишковi за Долиною? Якi враження,для початкiвцiв пiде?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
навряд чи розкажу :)CAT писав:шось по фотках там нема ніодного крутого схилу... розкажи шось більше!cat-yellow писав: мені в Ізках більше сподобалось + там пушки є і льоду не багато
бо не маю з чим порівняти :)
цього року вперше став на лижі(ізки) і борд(пилипець)
гора не надто крута, така собі (для мене гуд!)
що сподобалось: сніг кращий, народу менше, нема тих [цензура] на снігоходах, мало народу на санках, підйомник зроблений так, що прямо взутий в лижі під"їжджаєш, сідаєш і їдеш прямо на самісіньку вершину, там з крісла встав, з"їхав і попер донизу... і так циклічно.
Востаннє редагувалось Чет, 17 січня 2013, 17:19 користувачем cat-yellow, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей