я останній раз 5 годин в колєйці з Andre провтичивSluva писав: Ваня,а нафіга в Перемишль так рано виїжджати?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я останній раз 5 годин в колєйці з Andre провтичивSluva писав: Ваня,а нафіга в Перемишль так рано виїжджати?
і що поміняє,як виїхати в 4-5 ранку? мало того що і так будеш стояти та й ще й не виспишсяgribkoff777 писав: я останній раз 5 годин в колєйці з Andre провтичив
перестраховуюсь,їхав перед паскою на шегинях простояв 3.5 години + попав на перезмінку!gribkoff777 писав: я останній раз 5 годин в колєйці з Andre провтичив
Славік я їду з цілью,в мене 5 день виходить,+ по роботі треба деяких запчастини забратиSluva писав: При великій черзі і з ціллю суто закупи в Перемишлі то піший перехід рішає
А Ти не хочеш завтра поїхати?_Ramp_ писав:Славік я їду з цілью,в мене 5 день виходить,+ по роботі треба деяких запчастини забратиSluva писав: При великій черзі і з ціллю суто закупи в Перемишлі то піший перехід рішає
Їдем завтра в сторону Жешова орієнтовно в 5 ранку. Є місце, можемо підкинути.Andre писав: Якщо хтось є - кому завтра або післязавтра пасує і має чим їхати - я готовий...
gribkoff777 писав: St-ART, ти вже у Львові? Дмитрові дзвонив?
Я готовий, але ми зможем катнутись до Ярослава? туди назад?_Ramp_ писав:AVP_6, Andre, є одне місце,виїзджаю з сихова в пятниці на суботу в 5 ранку орієнтовно.
Надюха писав: блищім
Надюха писав: два міста
Враховуючи:Glibko писав:Надюха, спершу кидай фотку свою ... тоді міГам пацики скажуть чи є місце чи нема
то 100%[/off]Надюха писав: всеодно куди їхати, ну хотілось б якесь красиве містечко
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість