Від цін я також трохи був в шоці

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
памятаю як вона там добудувалась)))
Візи можеш відмінусувати.
Мої жінчині батьки завжди їздили в Крим, поки це було можливо. Потім в Скадовск (якось не дуже їм зайшло). Цього року ми їх запросили до себе в Болгарію (Обзор), то вони казали, що обов"язково наступного року хочуть поїхати і будуть відкладати по пару грн. (+ми їм допоможемо). Батькам сподобалось.vovka писав: ↑П'ят, 20 липня 2018, 10:19Візи можеш відмінусувати.
Відправляв батьків в Болгарію минулого року в якусь Планета 5 зірок на олінклюзів (крім лежаків) за 430 євро (автобусом). Сподобалося більше чим колись в Туреччині в 4 зірковому. Хочуть ще. Одеси затоки і так далі взагалі навіть питання на порядку денному поки що не стоїть. То хіба по профспілковій путьовці запівдарма ше може вигідно.
Чекав поки ти напишеш в темі )))cat-yellow писав: ↑П'ят, 20 липня 2018, 10:31Мої жінчині батьки завжди їздили в Крим, поки це було можливо. Потім в Скадовск (якось не дуже їм зайшло). Цього року ми їх запросили до себе в Болгарію (Обзор), то вони казали, що обов"язково наступного року хочуть поїхати і будуть відкладати по пару грн. (+ми їм допоможемо). Батькам сподобалось.vovka писав: ↑П'ят, 20 липня 2018, 10:19Візи можеш відмінусувати.
Відправляв батьків в Болгарію минулого року в якусь Планета 5 зірок на олінклюзів (крім лежаків) за 430 євро (автобусом). Сподобалося більше чим колись в Туреччині в 4 зірковому. Хочуть ще. Одеси затоки і так далі взагалі навіть питання на порядку денному поки що не стоїть. То хіба по профспілковій путьовці запівдарма ше може вигідно.
я написав ціну в 430 вже з квитками (ось таке було https://www.booking.com/hotel/bg/planeta.uk.html - була якась там чуть акція на початку вересня, погода була гарна. Ціни на букінгу і тоді були суттєво дорожчі чим тут в турфірмах).
Я був 3 тижні, з 24 червня по 14 липня.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість