Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не писав в приват, бо не горить... Думаю, в спартанські умови в Веселе; пофіг сервіс, їду щоб малий був здоровий.Myself писав: Міг би чекати до наступного літа
Та я вже про це писав стопіццот раз! Пошукати слабо?serega_l1 писав: Myself, пиши тут!!! Таке враження, що ніхто не відпочиває в Криму Відпишіться, люди!!!
Чиста правда. Але я б сказав від Житомира до Сквири. На цьому відрізку попав в яму,-шину в сміття а диск треба рівняти.lllo писав: Дорога ідеальна всюди крім відрізку від Житомира до Одеської траси
їхала Брусилів-Фастів-Біла Церкваserega_l1 писав: Хтось цього року їздив Калинівка - Бишів - Фастів - Біла Церква?
незнаю як, але якось їхала через місто, а не по об"їздній. то направо, то наліво спонтанно і якось виїхала правильноserega_l1 писав: В Фастові об"їзна і була побита
MEGASinK писав:назад дороги нема :) поїду - зацінюSluva писав: і ніразу то не правда
Через Бердычев валил или на прямую ?Богдан писав: Чиста правда. Але я б сказав від Житомира до Сквири. На цьому відрізку попав в яму,-шину в сміття а диск треба рівняти.
відписав у ПП, щоб не подумали, що реклама)))))MEGASinK писав: MEGASinK
soviet писав:відписав у ПП, щоб не подумали, що реклама)))))MEGASinK писав: MEGASinK
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей