Куди краще їхати отоварюватись, щоб чек заповнили без проблем

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
tescoYelik писав: Куди краще їхати отоварюватись, щоб чек заповнили без проблем ?
Привіт, та ще не знаю куди, десь недалеко :) Так туди і назад. Є якісь пропозиції з місцем?VAVAN писав:Yelik, здороф. Ти туди і назад? І куди саме?
В якому місті?_Ramp_ писав:tescoYelik писав: Куди краще їхати отоварюватись, щоб чек заповнили без проблем ?
а віддаленість від кордону впливає на ціни\асортимент в маркетах?weber писав: за Шегинями пару км від кордону або в Любачові якщо через Грушів.
так,чим ближче до кордону тим дорожче,аосртимент +- однаковий,але це залежить від маркетуigorok писав: а віддаленість від кордону впливає на ціни\асортимент в маркетах?
В ПеремишліYelik писав: В якому місті?
я завтра виїзджаю,лишилось одне місцеAknod писав: Посеред тижня вівторок середа ніхто в варшаву не їде? Підсів би!
Ігорко в бедронці менший асортимент ніж в теско,але ціни чучуть меншіigorok писав: А бедронка?
Ну Теско то наш Арсен,а Бєдронка то Барвінок :) в Кракові я завжди тарюсь в Бонарці (речі і продукти)це щось типу нашого КінгКросу тілько х2igorok писав: хочу на краків махнути, і шо теско то бестофзебест? А бедронка?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість