Гал-ЕкспоТур
235 49 90
спрашивайте Гвания Гарам-а (это я)
любой каприз за ваши деньги

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тільки вернувся з Болгарії(Поморіє), в Крим більше непоїду!!! Два тижні перед Болгарією відпочивав 10 днів в Судаку, недопорівняння! Крим в рази дорожчий і сервіс нікудишній + хамство! Мені Болгарія на 10 днів стала - 9тис.грн. з візами, переїздом і відпочинком(нівчому себе не обмежував).gribkoff777 писав: Sluva правду глаголить, у България - все смачніше, дешевше і порції такі, що тепер, обідаючи десь у ресторанчику, я щоразу сміюся, коли приносять жменьку салату за 15 грн Там одним салатом за 20 грн нас троє наїдалося, поки приносили основні страви
ніMAECTP0 писав:печери/водоспади.... палаци
такMAECTP0 писав:є шо позирити
що саме?C#@O$ писав: на екскурсію в турцію - 80 у.йо. там теж цікаво
Thug писав: ще один прозрів
Стамбул він же Істанбул він же Константинополь ходити не переходити...Айя-Софія,Султан-Ахмет,Голуба мечеть і тд...MAECTP0 писав: що саме?
зрозумів.Sluva писав: Стамбул він же Істанбул він же Константинополь ходити не переходити...Айя-Софія,Султан-Ахмет,Голуба мечеть
то на двох?jetros писав: Мені Болгарія на 10 днів стала - 9тис.грн. з візами, переїздом і відпочинком(нівчому себе не обмежував)
на чотирьохVusiko писав: то на двох?
Так,в крайньому разі кажеш польському митнику що ти їдеш выдпочивати на Озеро СолінаButs писав: Sluva, а через Польщу пускають без проблем ?
Бо не відкриваєш їхню візу,відповідно дєнюжка в бюджет не капає і таких багато :) от вони і кажуть де відкривали туди і п..йтеButs писав: Sluva
а з якої причини вони такі недобрі ?
Минулого тижня їздив у Берлін на своїй копійці. ТІРи їдуть в першому ряду приблизно 100км/год. Я їхав приблизно 130 і постійно переходив з ряду в ряд. Але так всі роблять. В Польщі максимальна швидкість на автобані дозволена 130.Buts писав: 2. які обмеження на автобані ? ланосу в спину не будуть моргати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей