чув вже таке, но то вроді в планах віп квиток на особу, а зараз.... і тимбільше можно і не через ВІП прохід проходити,особисто так і робивSluva писав: ВІП-проході можуть попросити посвідчення особи для звірки

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чув вже таке, но то вроді в планах віп квиток на особу, а зараз.... і тимбільше можно і не через ВІП прохід проходити,особисто так і робивSluva писав: ВІП-проході можуть попросити посвідчення особи для звірки
ти чув - а я на НР бачив таких "чітерів", яких пачками від турнікетів посилали назад - хоч від віп, хоч від звичайних. вони детектять, що один чувак (той, на якого той віп пас оформлявся) їздить зразу по кількох пасах одночасно - от і блокують, якщо документи не пред'явити.Shot писав:чув вже таке, но то вроді в планах віп квиток на особу, а зараз.... і тимбільше можно і не через ВІП прохід проходити,особисто так і робив
як це вони детектують?Mc писав:вони детектять, що один чувак (той, на якого той віп пас оформлявся) їздить зразу по кількох пасах одночасно - от і блокують, якщо документи не пред'явити.
і нафіга чєл по кількох пасах їздить?hrdrive писав:к це вони детектують?
Через віп ідуть тільки профі?Mc писав:ламаків, які приїхали на лижі другий чи третій раз за своє життя і йдуть через віп-коридор - дуже просто :santa
Ну так,але робиться простіше,береться по віпу на кожного члена сімї і потім то все працює на оренду.Буківці зараз моніторять частоту користування скі-пасом і якщо він активно юзається то можуть попросити тебе на турнікеті засвідчити особу і перевірити ху іс ху,вопше якщо ше 1-2 роки тому безпроблемно взяти в оренду то зараз можуть легко заблокувати цей скі-пасShot писав:1 людина не може брати на себе більше чим 1 віп квиток так вже давно є
тролиш :) та ні - просто люди, які їздять хоч трохи (а щоб брати сезонний пас то треба таки трохи то діло любити) зазвичай мають принаймі лижний одяг, а не в дубльонках чи в треніках абідас катаютьсяpikach00 писав:Через віп ідуть тільки профі?
може й так - я не великий спєц, то мені так місцеві, які тим промишляли розказували. але на членів сім'ї взяти проблеми ж нема. або старі неіменні породовжувати кожен рік.Shot писав:1 людина не може брати на себе більше чим 1 віп квиток так вже давно є
о це так, раніше такого не було, хотя якщо юзати простий а не віп вхід, можна кататись без проблем. Взагаліто Mc, привильно сказав що такими квитками барижать, і барижать навіть і в нас у Львові без проблем, навіть ящо не помиляюсь Команчеро так здає(здавало) в оренду ці квитки, але всеж таки просто набагото зручніше взяти цей квиток там де ти зупиняєшся, чим стояти в чергах + платити більше+ встигнути зранку що б скидку получити.Sluva писав: можуть попросити тебе на турнікеті засвідчити особу і перевірити ху іс ху
в самому Славську трохи слякоть, а на горі - не дуже холодно. може 2 - 3 градуси морозу є, правда мені здавалось що там +30, шось затепло оділась)))))Shot писав:Прелюдія Щастя, ого, о це так погодка, а я прогавива морозець там добрячий? може ще і я встигну зїздити?
чому це такMc писав: але оскільки цей сезон не дуже прибутковий,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей