Машина заправлена, на ямі оглянута, аптечка та вогнегасник - перевірені
Vusiko, тобі звонив? Якщо запитаєш хто - не скажу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нормально говорити не навчили?cat-yellow писав:Вибачаюсь, але думаю, що ти підпижжджуєшDinko писав:Ну от, приїхали.
Знак Львів - Знак Шацьк рівно 3 години.
Середній розхід на Octavia А5 1.6 : 6.8 л. Більше 120 не їхав. По ямах їхав дуже обережно (віз вагітну дружину збоку).
Великі мости- кільце за Островом далі жопа, але почали трохи латати (після острова сьогодні бачив ремонтників, тобто є надія що за пару тижнів дорогу підлатають).
Як на мене, немає змісту якось обїжджати, тим більше що зараз де-не-де вже є латки.
Після кільця за Островом тутешнім льотчікам-гонщікам можна весь час їхати хоч 200 - дорога добра, підлатана.
БО:
- якщо не їхати більше 120
- везти вагітну
- обминати обережно всі (!!!) ями
ТО: Львів-Червоноград-Шацьк = 220 км = це не реально
Точно відповідаєш? Давай перевіримо. Я тут викладу відео з реєстратора, який в ме пише координати і швидкість, і якщо я виявлюсь правий, ти мені даш гроші на бензину туди-назад на Шацьк? Говорити - не мішки таскати. От якраз і подивимося хто за слова відповідає.cat-yellow писав:Dinko, поцілуйся в жопу, умнік
Перш ніж давати зауваження про культуру мови - прослідкуй за власною
Я ту дорогу знаю, як свої 5 пальців і катався нею стільки раз, що ти собі і уявити не можеш, тому знаю, що кажу і за слова свої відповідаю!
Ти трохи не в ту стєпь пішов.cat-yellow писав:
БО:
- якщо не їхати більше 120
- везти вагітну
- обминати обережно всі (!!!) ями
ТО: Львів-Червоноград-Шацьк = 220 км = це не реально
що кажу і за слова свої відповідаю!
Ми з тобою про різні речі говоримо.cat-yellow писав:Dinko,
І будь уважним, я не стверджував, що цей час нереальний взагалі
ну якщо всього 25км повної опиCAT писав: Всім хто рекомендував їхати через Дубно раджу переглянути свої погляди
+CAT писав: Великі Мости-Червоноград і трохи далі до Острова
то може й так. просто згадалась минулолітня дорога в НововолинськCAT писав: ще одна ділянка довжиною до 2км з ямами і вирізаним асвальтом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей