Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
До Хорватії на авто
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
antik, а коли ти їхав? Була погода на Балатоні? Бо ми коли їхали туди, то лив дощ і коли вертався один з нас в п'ятницю(15.08) лив дощ пів Угорщини
відповідна і температура була.

- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Re: До Хорватії на авто
Yelik, було сонце... купався
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
посони .. а ну греції атазвітса хтось вроді був

-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
вернувся сьогодні з Хорватії ( 10 км від м. Цриквеніца).
Сказати що супер, то нічого не сказати. дуже сподобалося.. загальний кілометраж 2300 км.
Туда їхав через Перемишль- то зразу кажу важко, бо гори і серпантини дуже круті, відповідно швидкість ДУЖЕ низька. В Словаччині будьте обережні, при вїзді в Словаччину виключайте в навігаторі "платні дороги" щоб не купувати віньєтку за 10 Є. обїзд тої платної дороги без проблем і втрат часу.
Хто їде на газу - майте на увазі що десь за 130-110 км до Будапешта і десь так само після Будапешта знайти газ на заправці мені не получилось. ( спалив десь так зо 20 л бензини поки шукав газ). В Хорватії газ та і бензин дешевший ніж в Угорщині... Дорога туда тільки з заправками і WC 16 год.
Назад через Берегове 13 год...
Їхав вночі, як туда так і додому ( машин мешне, ніяких заторів, Будапешт вночі просто неймовірний
)
Одним словом рекомендую, море там просто казка ))
Сказати що супер, то нічого не сказати. дуже сподобалося.. загальний кілометраж 2300 км.
Туда їхав через Перемишль- то зразу кажу важко, бо гори і серпантини дуже круті, відповідно швидкість ДУЖЕ низька. В Словаччині будьте обережні, при вїзді в Словаччину виключайте в навігаторі "платні дороги" щоб не купувати віньєтку за 10 Є. обїзд тої платної дороги без проблем і втрат часу.
Хто їде на газу - майте на увазі що десь за 130-110 км до Будапешта і десь так само після Будапешта знайти газ на заправці мені не получилось. ( спалив десь так зо 20 л бензини поки шукав газ). В Хорватії газ та і бензин дешевший ніж в Угорщині... Дорога туда тільки з заправками і WC 16 год.
Назад через Берегове 13 год...
Їхав вночі, як туда так і додому ( машин мешне, ніяких заторів, Будапешт вночі просто неймовірний

Одним словом рекомендую, море там просто казка ))
- lambor
- Ім'я:Петро
- Контактна інформація:
Я теж повернувся. Гарно. Ціни там трохи дорогуваті тай автобани їхні недешеві, але море і природа - сподобалися. Туди їхав через Грушів, а назад також через Берегово
-
мене виручав супермаркет LIDL + зняли апартаменти з кухнею, тому вийшло більш менш нарм..lambor писав:Я теж повернувся. Гарно. Ціни там трохи дорогуваті тай автобани їхні недешеві, але море і природа - сподобалися. Туди їхав через Грушів, а назад також через Берегово
я вже як вертався через Угорщину додому, то їхав автострадою до її закінчення.. в навігаторі тої дороги ще немає походу, то трохи їздив якимись селами і думав як на границю виїхати ( було то всьо в 3 ночі ) ))

- lambor
- Контактна інформація:
мені теж нормально вийшло тому що я їздив Трафіком, там місця багато. Все що треба було закупив в нас і в Польщі, а так в Lidli також купували -то там ціни нормальні. Я говорю про дорогі автобани - 130Є за автобан+паромну переправу в Хорватії я потратив (в 2 сторони), а в Угорщині - 20Є - і місяць їздиш по всіх автобамах. А в кафешках там ціни дорогі. Кукурудза на пляжі коштувала 1шт -15кун (в гривнях мнохимо приблизно на 2,2) а в Lidli 9кун 3шт коштують)))
- lambor
- Контактна інформація:
Будапешт теж дуже сподобався вночі.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Подякували: 1 раз
дороги на острові просто жесть - роз'їхатись дуже важко

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Buts
antik, ага і підйомчики досить стрімкі.
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
хто знає якісь контакти в Хорватію? планую в автоподорож.
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
yurec13, та кури адріатік дот ейчер
там повно контаків

там повно контаків
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
-
панове хто вже розглядав Хорватію для відпочинку на це літо?
я трохи промоніторив adriatic.hr то надибав варінатів за 29Є-35Є\доба на 2 чол в часному секторі Макарська рівєра..( надіюсь за 2річну дитину нічо платити не потрібно). діє поки spring discount на пару відсотків.
кухня вроді є, можна зготувати і самому їжу.. такшо все вимальовується більш менш реальним навіть при сьог курсі євро...
я трохи промоніторив adriatic.hr то надибав варінатів за 29Є-35Є\доба на 2 чол в часному секторі Макарська рівєра..( надіюсь за 2річну дитину нічо платити не потрібно). діє поки spring discount на пару відсотків.
кухня вроді є, можна зготувати і самому їжу.. такшо все вимальовується більш менш реальним навіть при сьог курсі євро...
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
цеyurec13 писав:
типу ось це http://www.adriatic.hr/uk
це кожен вирішує для себе самCOLIN писав: 29Є-35Є\доба на 2 чол в часному секторі Макарська рівєра..( надіюсь за 2річну дитину нічо платити не потрібно). діє поки spring discount на пару відсотків.

-
якщо взяти до уваги що в Затоці в нармальній базі\пансіонаті ціна за номер практично така ж сама як в Хорватії, тоді не знаю...Felix писав:цеyurec13 писав:
типу ось це http://www.adriatic.hr/uk
це кожен вирішує для себе самCOLIN писав: 29Є-35Є\доба на 2 чол в часному секторі Макарська рівєра..( надіюсь за 2річну дитину нічо платити не потрібно). діє поки spring discount на пару відсотків.
-
- Ім'я:Alex
Хто підскаже вартість харчування в кафешках ресторанах ? цікавлять обіди і вечері, можна реальні приклади
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
і так, братушані, чуток канцепція памінялась
планується подорож на останній тиждень серпня в хорватію 4 дорослих і дитина... при чому перевага віддається району Рієка і навколо (Істрія вся + чуть південніше Рієкі), щоб дорога в одну сторону не перевалювала за 1100-1200 км в принципі...
Тому пару питань:
1. адріатік і букінг курю, але може хтось підкаже хороші контакти апартаментів на дві кімнати з мінікухнею?
2. по угорщині платні дороги знаю, а скільки по Хорватії обходяться платні дороги? карточкою платити можна?

планується подорож на останній тиждень серпня в хорватію 4 дорослих і дитина... при чому перевага віддається району Рієка і навколо (Істрія вся + чуть південніше Рієкі), щоб дорога в одну сторону не перевалювала за 1100-1200 км в принципі...
Тому пару питань:
1. адріатік і букінг курю, але може хтось підкаже хороші контакти апартаментів на дві кімнати з мінікухнею?
2. по угорщині платні дороги знаю, а скільки по Хорватії обходяться платні дороги? карточкою платити можна?
- Total
- Подякували: 2 рази
50є за автобан від кордону з Угорщиною і до кінця (він ще там будується) 530-550км точно не пам'ятаю....
- Total
- Подякували: 2 рази
50є за автобан від кордону з Угорщиною і до кінця (він ще там будується) 530-550км точно не пам'ятаю платив в 2012році
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей