тіки в Міст не йди, там коза про нас забулаJarevych писав:мож десь організовуються на травневі свята в Європу?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тіки в Міст не йди, там коза про нас забулаJarevych писав:мож десь організовуються на травневі свята в Європу?
Супер пропозиція, зїздив би з задоволенням, але як завше шось заважаєBOXER писав:не море, але прийшла цікава пропозиція в Пітєр:
+1, краще в Болгарію. туреччина 3* то такий кал і менінгіт що краще навіть не думати про то. Якщо до турків чи єгиптян то тільки на 5 звіздSluva писав:ІМХО БОлгарія
Кантора супер надійна, за це ручаюся.Orrrk писав:шукає тури на http://www.hottour.com.ua/index.php але чи то надійна кантора
а от знайома повернулась на днях з 5-ти зірок турецьких і каже фуфло, нудно дуже :) двіжу нема, все спокійно і консервативно))Vusiko писав:Якщо до турків чи єгиптян то тільки на 5 звізд
Віриш, я був в Туреччині в Кемері в 5* і в Шармі в 4*. В Єгипті в самому готелі якось приємніше і краще годували. але в Туреччині більше сподобалося в загальному. Іншим навпаки. думаю то просто треба мати купу бабла і обїздити дуже багато готелів і курортів щоб дійти одного висновку де краще. А саме краще то питати в знайомих де їм сподобалося конкретно або читати відгуки відвідувачів на сторінках готелів в нетіBOXER писав:то ше залежить кому і як хочеться відпочити.
Ну скажу вам відверто Пассат не є дуже сильною турфірмою. Якщо дуже треба тури то звертайтеся до мене, я пораджу куда краще підійтиhrdrive писав:Liuskywalker, не попахує а смердить
Що ти маэш на увазі не сильна? Мій шеф їздив автобусом в Болгарію, через якусь фірму,2 сутки в автобусі !!! Бо шофери зблудили!! О це не сильна!! Тут принаймі такого небуло, в польшу на лижі їздив цього року все ок, минулого року в чорногорію! І я задоволений! Це не реклама, а відповідь по темі! Вляпатись в якусь "шарашкіну кантору" нікому не раджу,в мене вже було!Vusiko писав:Ну скажу вам відверто Пассат не є дуже сильною турфірмою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей