то точноshaman писав: Їхати хз куди, за тридевять морів, навезти з собою купу жратви і економити кожну копійку це конешно звіздєц відпочинок

я літав в Туреччину то тоже економив, але там було всьо включено то це так не кидалося в очі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то точноshaman писав: Їхати хз куди, за тридевять морів, навезти з собою купу жратви і економити кожну копійку це конешно звіздєц відпочинок
Злітати в Туреччину і економити це те саме, що в Сихівський ліс на шашлики з*їздити... Переліт сто баксів в дві сторони, візи не треба.. Зато "тагіли" бухі по тобі топчаться, і рахат лукумом обжираєшся...vovka писав: то точно
я літав в Туреччину то тоже економив, але там було всьо включено то це так не кидалося в очіжратви і мінералки з собою не віз )))
салатік хто мутити буде?tiestovm писав: замутити якийсь салатік...
небачив ніодного бухого тагіла (багато німаків було а вони троха більш культурніші), і тим більше шоб хтось по тобі топтався (місця вагон). треба просто їхати в цивілізований заклад, а не в "подешевше".tiestovm писав: Зато "тагіли" бухі по тобі топчаться
для тих хто везе з собою мінералку - потратити на лукум 10-15-20 баксів за кільо буде тяжко. особо не пообжираєшся., і рахат лукумом обжираєшся...
тут спорити не збираюсь кожному своє, просто такі поїздки в чужу країну зі всім своїм - то якось негарно по відношенню до тої країни.tiestovm писав: Для мене це нічим не кращий відпочинок, ніж 20 годин (а не три дні, як писалось вище) провести в автомобілі, їдучи по прекрасним дорогам і розглядаючи класні пейзажі, замість паругодинного наблюдєнія хмар з другого боку..
це як попадеш...vovka писав: треба просто їхати в цивілізований заклад, а не в "подешевше".
та ніхто і не спорить. просто не розумію - з чого ти взяв, що їдеться зі всім своїм? на 1000 грн. хавки в польському маркеті, щоб фактури зробити для наступної візи - то "все своє з собою"vovka писав: ут спорити не збираюсь кожному своє, просто такі поїздки в чужу країну зі всім своїм - то якось негарно по відношенню до тої країни.
100%. Там де "подешевше" можуть попастись набагато толковіші і цікавіші люди, ніж тупе безграмотне бидло в 5-зірковому люксі з олінклюзівом, яке тільки і буде що бухати і ригати..T5-R писав: це як попадеш... ти думаєш рагулів з бабками немає? Є , і ведуть себе так само, інша річ шо в приличніших готелях їх трохи швидше вгамовують.
Я умудрився купити 2-і ноги хамону,запакувати в окрему валізу і літаком притарабанитиshaman писав: я тут в іспанії помаленьку скуповую всякі вкусняхи і бусами передам собі додому- бо реально СМАЧНЕ і ДЕШЕВО
в мене по квитку тільки 8 кг, тому також буду брати декілька для себе і друзів і відправляти бусікамиSluva писав: Я умудрився купити 2-і ноги хамону,запакувати в окрему валізу і літаком притарабанити
Sluva, ти бачиш? ми з тобою мажориKritik писав:
прийшли мажори з хамонними ногами на х5-х і зафлудили тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей