сусід моїх батьків, з Білогорщі хлопецьLEgEnDA писав:на задорожньому вчора пацан втопився, тілки що витягнули з води

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
сусід моїх батьків, з Білогорщі хлопецьLEgEnDA писав:на задорожньому вчора пацан втопився, тілки що витягнули з води
Одногрупник мій про якого я писав, спасав друга, а сам не змігMyself писав:з Білогорщі хлопець Один син в батьків
поділися де такі з місцем відпочинку?BOXER писав:річки рулять, особливо гірські,
+500. вчора зацінивBOXER писав:річки рулять, особливо гірські, а не промислові типу Дністра і Стрия...
ух ти , майже в моїх краях був ? Де саме ? Пструги є ? :)hrdrive писав:Demyan, свіча
Novel писав:І не треба доказувати протилежне.
окультуренішийtopper писав:А я казав, нєфік на заболотнє їхати! Хоча п"єним можна і в калюжі втопитись...
Sally, на мою думку Тростянець окультуреніший, але на заболотньому площа більша і дорога паршива до нього!
Петро писав:та у Львові померла в лікарні...
Вчора ховали а сьогодні 2-го пацана з Білогорщі ховають 21 рік,в Куликові на озері найшли в кущах побитого і виколото одне озеро.Так сходив в бар на озеріMyself писав: сусід моїх батьків, з Білогорщі хлопець Один син в батьків
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей