Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
akrobat писав:Як зараз ще на Чернівці їхати? Через І.-Франківськ - Коломию? Що там з ремонтами?
akrobat писав:В нас ні румуни ні болгари не хотіли брати ні євро ні картки для оплати вінєток. Добре, що в друга були їхні леї і леви.
Минулого року без проблем платив євро на кордонах.
В Румунію Сирет, а в Болгарію Негру Воде – Кардам.sapphir писав:Дивно, чотири тижні назад проблем не було ... А де переходили?
akrobat писав:В Румунію Сирет, а в Болгарію Негру Воде – Кардам.sapphir писав:Дивно, чотири тижні назад проблем не було ... А де переходили?
А в нас в Сиреті ні євро брати не хотіли, ні здачу на леї не давали (а подарувати 23 лея душа не давала))). Купили на заправці за кордоном, та й там кажуть 14, а в чеку 13,22, але потім решту віддали з фуками.sapphir писав:Так і я в Сирете - взагалі проблем не було, тільки питали в чому платити будете, навіть здачу металевими євро при мені давали... В Болгарію заїжджали зі сторони Константи - я особисто за місячну виньетку дав 14 евро ( хоча в чеку чомусь писалось тринадцять - потім додивився)
akrobat писав:Хочемо по дорозі додому заїхати в замок Бран і по серпантину проїхати - воно вартує часу і грошей?
то кагби каждому індивідуально...а про який ти серпантин?якщо про Трансфагараш то вони з Браном трохи в різних сторонах один від одного і треба буде гак мотати...Якщо таки поїдете в Бран то я б казав далі пхнути через ущелину Біказ ,так звану румунську глотку диявола ,а далі на Сучаву і додомуakrobat писав: замок Бран і по серпантину проїхати - воно вартує часу і грошей?
sheva_lviv писав:Знайомий питається який курс євро і бакса в болгарії, що вигідніше брати з собою?
Євро - 1,93, бакс впав з 1,73 до 1,67 за тиждень. Созополь.sheva_lviv писав:Знайомий питається який курс євро і бакса в болгарії, що вигідніше брати з собою?
akrobat писав:Євро - 1,93, бакс впав з 1,73 до 1,67 за тиждень. Созополь.sheva_lviv писав:Знайомий питається який курс євро і бакса в болгарії, що вигідніше брати з собою?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей