тут подвіря нормальне, територія непогана, гойдалки, мангал, велосипеди безплатні (хоч і пацаваті), ворота для футболі і т.д.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я теж щодня шуршу букінг. а тепер ще почав заглядати на Airbnb. в принципі варіанти є.Felix писав: я стабільно кожен жень шерстив букінг ком і вишуковував ціни низькі
немає на період, який мене цікавить, вільних номерів..Felix писав: вот зсилка на апартаменти, але зараз ціна може бути більша
На букінг ком. Готель Геромічалос, якось так... За апартаменти на 4особи 45є за добу. Зарезервув бо цей варіант не вимагав картки і відміна за тиждень до від'їзду. Далі можна проглядати без напрягу бо житло розходиться... Вже цього тиждня кількість готелів значно зменшилась до попееднього. Не дивлячись на кризу вчора букінг видав - 33 человека из України забрнювали житло в Греції за останні 10 хв.tiestovm писав:я теж планую днів на 5-6 зупинитись в тому районі. де букував? що по грошах вийшло?Total писав: Розкажи як там - що. Бо я теж там букнув сдудіо...
це сусідній від мене будинок )))))Total писав: На букінг ком. Готель Геромічалос, якось так..
замок видно зразу з пляжу - досить недалеко, але я ще туди не їздив - може на вихідних порулюTotal писав: ввечері є куда піти там, якась набережна чи типу того ?
далеко звітам до Платамонаса, зокрема до його фортеці ?
Total писав: На букінг ком. Готель Геромічалос, якось так... За апартаменти на 4особи 45є за добу. Зарезервув бо цей варіант не вимагав картки і відміна за тиждень до від'їзду
я би так не сказав, судячи по фоткамFelix писав: а щодо набережнної - то власне в Паралія скотінас - вона дуже слаба, майже відсутня
Нармуль, тил є !tiestovm писав:Total писав: На букінг ком. Готель Геромічалос, якось так... За апартаменти на 4особи 45є за добу. Зарезервув бо цей варіант не вимагав картки і відміна за тиждень до від'їзду
Дякуємо, Vitaliy! Ваше бронювання підтверджено.
Hotel Geromichalos
Адреса: Paralia Skotinas
забукав два номери на всяк випадок. якщо знайду щось краще то просто скасую бронь
Ну я дивився фотки на гуглмепс того села - там пляж пісчаний. хіба може щось змінилось.. Але житло по фоткам мені сподобалось. Тиждень в Афінах і околицях пробудемо (житло дають на халяву), а 5 днів в тому СкотінасіTotal писав:Нармуль, тил є !![]()
я якщо Фелікс підтвердить пісчаний пляж напевно там і лишусь
Я для себе рахував так:Kritik писав:блін, погуглив, такі норм апартаменти за 6 ночей 2 особи, 1200-1400 злотих = 290-330 євро. Фігня получається.
+ десь 250 євро на дорогу (3000км туда-назад)
хочу в Грецію![]()
якби не ця тема, навіть не думав би про таке)
Бо завжди думав шо там космос ціни
ну в готелі олінклюзів на Криті чи Родосі може і космос)))Kritik писав: Бо завжди думав шо там космос ціни
для того купив собі тапочки Arena гумовіFelix писав: мене самого на голі ноги камінці в морі чуток задрачуют.
Ну я рахую тепер так:Felix писав:Я для себе рахував так:
Felix писав: за 50 км платити 11 Євро троха не альо
Felix писав: буду прідельно краток: вези по максимум з собою хавчика ібо тут збанкротуєш
Felix писав: ціни на 90% продуктів з нашим курсом вбивают наповал
Felix писав: з їх цінами і курсом Євро - то я навіть на ресторани не дивлюся
Felix писав: ну бичкі в піску є ,і хтось даже пластікову бутилку лишає
Felix писав: До речі, дуже рекомендую з собою везсти багато мінералки, а то 6 грн. і 20 грн. за банку то є різниця
Felix писав: їмо купу всьо з собою привезеного,
тут в маркадоні 1,2 євроFelix писав: Єдиний пазітів - то півтара літри сангрії в лідлі - 2,20
а де ти там бачиш відпочиваючих??T5-R писав:shaman, шо той дядько з цементом робить поміж відпочиваючих?
тут ніби сезон починається з 1 липня, багато хто доробляє до сезону свої будиночки, це в сусідів.T5-R писав: шо той дядько з цементом робить поміж відпочиваючих?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей