а якшо думаєш через Румунію - то лучше через Берегово заїдь в Угорщину, а потім звернеш на румунію

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти тільки май на увазі, шо ділянка між Прешувом і Кошіце платна (віньєтку нада купувати) в Словаччині, але вона майже без втрати часу легко проїжджається по паралельній дорозі. Тому просто на ту ділянку забий в навігаторі оминати платні дороги ібо за 50 км платити 11 Євро троха не альоtiestovm писав: Все таки ліпше поїду через Польщу. І перший в*їзд по візі буде через Польщу, і закупи з фактурами зразу зробимо. І спокійно заїдемо в Будапешт і десь там заночуємо. Хєр з ними з тими автобанами. Заплатимо, але зато не буду волочитись.
Ну дивись,tiestovm писав: Лишилось тільки роздуплитись з оплатами за дороги - як платити, чи так як в Румунії і Болгарії з тими вінєтками, чи просто пункти в*їзду і оплати будуть на трасах..?
Там майже усюди скучні дорогами. Румунія багато нас. пунктів. З легкими порушеннями ПДР, у мене, середня швидкість по Румунії 70 км.Felix писав: Але тут треба питати тих, хто на Болгарію валить і шарит по Румунії - де автостради в Румунії і Болгарії?
я в навігаторі завжди маршрут проставляю ручками на основі наперед стфореного маршруту в гуглмапс.Felix писав: Тому просто на ту ділянку забий в навігаторі оминати платні дороги ібо за 50 км платити 11 Євро троха не альо
вона тільки на ту ділянку чи на всі платні дороги по Словаччині?Felix писав: ділянка між Прешувом і Кошіце платна (віньєтку нада купувати) в Словаччині
Паралія Скотінас?Felix писав: Між Лептокарією і Платамонасом зараз я
звучить як матюкtiestovm писав:Паралія Скотінас?Felix писав: Між Лептокарією і Платамонасом зараз я
даtiestovm писав:Паралія Скотінас?Felix писав: Між Лептокарією і Платамонасом зараз я
на всіtiestovm писав: вона тільки на ту ділянку чи на всі платні дороги по Словаччині?
Felix писав:даtiestovm писав:Паралія Скотінас?Felix писав: Між Лептокарією і Платамонасом зараз я![]()
![]()
![]()
буду прідельно краток: вези по максимум з собою хавчика ібо тут збанкротуєшTotal писав:Felix писав:даtiestovm писав:Паралія Скотінас?Felix писав: Між Лептокарією і Платамонасом зараз я![]()
![]()
![]()
Розкажи як там - що. Бо я теж там букнув сдудіо....
цікавить
- продуктові магазини,
- де можна купити свіжі фрукти, рибу ?
- як там з ресторанчиками і шо па чом ?
- як пляж
і все що ще ввжаєш за потрібне сам.....
бо я шось не можу знайти опису цієї місцини в неті
я теж планую днів на 5-6 зупинитись в тому районі. де букував? що по грошах вийшло?Total писав: Розкажи як там - що. Бо я теж там букнув сдудіо...
я так і думав.. але думаю, щоб поляки не залупились на кордоні. буду їм чесати, що їдемо на Солінське озеро. Щоб дурних питань не задавали..Felix писав: вези по максимум з собою хавчика ібо тут збанкротуєш
скільки на сім*ю на день їде, щоб їсти нормально (не обжиратись, бо то все таки відпочинок)?Felix писав: ціни на 90% продуктів з нашим курсом вбивают наповал
в мене вийшло 25 Євро за номер з мінікухнею на 5 місцьtiestovm писав:
я теж планую днів на 5-6 зупинитись в тому районі. де букував? що по грошах вийшло?
в принципі в польщі можеш закупитись і проблем нема.tiestovm писав: я так і думав.. але думаю, щоб поляки не залупились на кордоні. буду їм чесати, що їдемо на Солінське озеро. Щоб дурних питань не задавали..
не скажу точно, бо їмо купу всьо з собою привезеного, а тут на місці то вже докупляємо морозиво, фарш, мясо якесь, хліб, салад, курячі стегна на бульйон і т.д. По памяті, самі дішові сосіскі в лідлі стартують з 5 Євро кіло (але вони нормальні), решта всьо дорожче. Сир вапшє віли скікі коштує - самий фуфловий поза 100 грн стартує. ну і т.д.tiestovm писав: скільки на сім*ю на день їде, щоб їсти нормально (не обжиратись, бо то все таки відпочинок)?
танунафігв мене вийшло 25 Євро за номер з мінікухнею на 5 місць
фігасєFelix писав: в мене вийшло 25 Євро за номер з мінікухнею на 5 місць
ого! в 2008 році воду у всіх кафешках в Греції взагалі безплатно наливали))Felix писав: До речі, дуже рекомендую з собою везсти багато мінералки, а то 6 грн. і 20 грн. за банку то є різниця
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей