Я шо писав до тебе?То не читай,окей?BOXER писав:ти тішишся, шо на вазі 1.6 без кондера ти на майже тій самій кількості бєнзи проїхав на 250 км. більше? [цензура] то кому тут треба читати?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я шо писав до тебе?То не читай,окей?BOXER писав:ти тішишся, шо на вазі 1.6 без кондера ти на майже тій самій кількості бєнзи проїхав на 250 км. більше? [цензура] то кому тут треба читати?
Vitalik-first писав:не середній а мінімальний,бо якби то був середній то мінімально в тебе машина би брала 3,8-4 літра,а то старий аллеверди...
Да да паци,Ваз то гамно а опелі і пижики то машиниBOXER писав:я шота тебе не поняв. ти тішишся, шо на вазі 1.6 без кондера ти на майже тій самій кількості бєнзи проїхав на 250 км. більше? [цензура] то кому тут треба читати?
Якшо вона би в мене брала так то на 70 км получалось би не 4 літри а цілих 2,а то не скутер.А скільки я вже їжджу таку відстань то завжди такий розхід.І розхід бачу я і запрвляю я,то кому краще знати-тобі чи мені?Vitalik-first писав:якби то був середній то мінімально в тебе машина би брала 3,8-4 літра
ніхто тут не обсирав ВАЗ, і нетреба зразу починати наїжджати на наші авто.Петро писав:Ваз то гамно а опелі і пижики то машини
ніхто тут не обсирав ВАЗ, і нетреба зразу починати наїжджати на наші авто.Петро писав:Ваз то гамно а опелі і пижики то машини
ніхто тут не обговорює, які машини гамно, а які нє. але ти сам признавсяПетро писав:Да да паци,Ваз то гамно а опелі і пижики то машини
вот іменно, шо я хочу читати розповідь Андрюхи, а не куйню, яку ти тут пишеш про свій тазів. написав свій коммент про поїздку от і сиди мовчиПетро писав:Я шо писав до тебе?То не читай,окей?
Я ваші авто не обсираю,а просто порівнявhrdrive писав:ніхто тут не обсирав ВАЗ, і нетреба зразу починати наїжджати на наші авто.
Куйні я не пишу,а от якшо до тебе не доходить шо я пишу то хто виненBOXER писав:а не куйню, яку ти тут пишеш про свій тазів. написав свій коммент про поїздку от і сиди мовчи
+на 1000 грн заправив але реально проїхав на 850 грн.hrdrive писав:доречі стратився крім бензини на двох 1156 грн(приживання в сумі за двох за 6 днів коштувало 180 грн
це по блату
)
ти шо всі чеки зібрав і вдома підрахував?hrdrive писав:1156
ОК! Потрібно тільки населені пункти в яких був!hrdrive писав:Opelevod, завтра розпишу, сьогодні маю багато роботи
Я нікому не заважаю,а питаюсь у hrdrive,badi.stryj писав:про розхід бензи є інша тема. Не заважай людям віртуально подорожувати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей