Хто що чув?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та сьогодні італія буси валять, тому всьо забито, завтра буде трошки спокійніше.Vasiliyyy писав:Народ, що там на кордонах? Кажуть, якийсь серйозний двіжняк: ніхто не їде ні туди ні назад..![]()
Хто що чув?
знаю одне, що зараз бувають облави дуже часто і все встає намертво, розумні контрабандісти на нейтральній "ломаються", якісь перевірки в них раптові, може то вони і єVasiliyyy писав:Та казали, що працює якась там "митна сотня" кабмінівська чи що...
Безвізовий режим - це коли всі сидять вдома без віз...cat-yellow писав: Вірю в безвізовий.
в першу чергу оплата сервісного збору у банку.cat-yellow писав: Народ, а як зараз ставати на візову чергу?
Який порядок, що і за чим треба робити?
а нашо тих заморочок якшо паперова тяганина залишається, хіба проблема раз в 1-2 роки 30 євро заплатити? чим шукати якісь запрошення чи інші доки для угорської візиvovka писав: Не про Польщу, але можливо теж згодиться.
https://www.facebook.com/volodymyrgroysman/
Прем'єр хвалиться що з Угорщиною тепер будуть безкоштовні візи. Хоча паперова тяганина залишається Але може замість польської вартує звернути увагу на угорські
p.s. Відбій.. це національні паходу, не шенген )) Але як вікно на Адріатику може й згодиться, далі і Сербія і Чорногорія і Албанія безвізові.
неможна.Yust писав: і міркую чи можна їх за одну ходку перевезти (1 особа).
Та то я на майбутнє весілля, але ідея гарна - можна 1 пляшечку нині попробувати зі сусідом, а завтра докуплю ))).Enter писав:Yust, 1 в пляшці а 4 в собі
Перевіз нині за 1 раз сам один в авто усі 5 пітрових.vovka писав:неможна.Yust писав: і міркую чи можна їх за одну ходку перевезти (1 особа).
1 літр міцного.
2 літра вина
5 літрів пива.
Ну я написав як воно по закону.Yust писав: Перевіз нині за 1 раз сам один в авто усі 5 пітрових.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей