Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Да і крім того, шо робиться на драгобраті і на Красії? Просто зі знайомих нормальних лижніків ніхто там не катався і не може толком пояснити чи там круто чи ні)
- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
Re: лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
LEgEnDA, зараз їду на Красію, в понеділок розкажу....
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
yurec13, та мені зараз потрібно)) хочу зранку вже кататись 

- yurec13
- Ім'я:yurec13
- Подякували: 5 рази
LEgEnDA, ну вибачай, сам перший раз туда їду...
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
LEgEnDA
Ездили на Красию три недели назад. Сказать насколько там круто не могу. Тут пол-форума Плай за гору не считает (а для меня очень хороший вариант как для поехать покататься на день), но Красия будет и подлинее (если брать в расчет два кресла, то там суммарно наверное до 3 км набежит), и местами посложнее. На нижнем кресле (2х) наверняка будет очередь, на верхнем кресле (4х) скорее не будет.
Есть пушки, т.е. на основной трассе снег будет. Если будет снег, то будет и вокруг (на альтернативных трассах), а покатать там с виду есть где. Если снега не будет, то настрелянный снег быстро счешут в лед, так что канты стоит поточить.
Вопрос в том, что там сложно найти хорошее жилье, его очень немного. Т.е. если ты собираешься ехать сейчас, то в самой Красии, ты уже вряд ли что-то найдешь, да и недешево оно будет. Мы жили в 30км.
Ну и приезжать пораньше стоит, ибо паркинга хотя бы такого как на Плае там нет (есть небольшие площадочки где с тебя будут брать от 10 до 20 гривен), поэтому если приехать поздно, то до подъемника нужно будет топать.
Ездили на Красию три недели назад. Сказать насколько там круто не могу. Тут пол-форума Плай за гору не считает (а для меня очень хороший вариант как для поехать покататься на день), но Красия будет и подлинее (если брать в расчет два кресла, то там суммарно наверное до 3 км набежит), и местами посложнее. На нижнем кресле (2х) наверняка будет очередь, на верхнем кресле (4х) скорее не будет.
Есть пушки, т.е. на основной трассе снег будет. Если будет снег, то будет и вокруг (на альтернативных трассах), а покатать там с виду есть где. Если снега не будет, то настрелянный снег быстро счешут в лед, так что канты стоит поточить.
Вопрос в том, что там сложно найти хорошее жилье, его очень немного. Т.е. если ты собираешься ехать сейчас, то в самой Красии, ты уже вряд ли что-то найдешь, да и недешево оно будет. Мы жили в 30км.
Ну и приезжать пораньше стоит, ибо паркинга хотя бы такого как на Плае там нет (есть небольшие площадочки где с тебя будут брать от 10 до 20 гривен), поэтому если приехать поздно, то до подъемника нужно будет топать.
- badi.stryj
- Ім'я:Богдан
На Красії ні разу не був, але хочу там катнути.LEgEnDA писав:шо робиться на драгобраті і на Красії?
Там цімбори постійно зависають, їм з Ужгорода їхати, як мені до Львова. Пишуть, що просто окуєнна гора. Бачив багато фоток. Вражає.

А Драг, -- то взагалі мекка гірських лиж. Снігу там завжди найбільше і тримається найдовше. Там і ретрачені траси, і "розковбас", і фрірайд, і бек-кантрі. Одним словом, що кому до вподоби. Тільки добиратись туди непросто. Тому тре їхати на кілька днів.
Катав там кілька разів, правда, кілька років тому. БОООМБА! Вже котрий сезон збираюсь туди знову, але ніяк компанія не збереться. А самому якось...

azakharchuk, якою дорогою їхали? Через Верх.Висоцьке, чи через Жданієво?
Для того, щоб знати, куди їхати катати:
http://ski.putivnyk.com/index.php?lang=ua&countr=ukr
Правда, опис по курортах трохи застарілий. Але карти спусків більш-менш нормальні.
Востаннє редагувалось П'ят, 18 лютого 2011, 21:29 користувачем badi.stryj, всього редагувалось 1 раз.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Давай на кінець сезону туди рванемо?badi.stryj писав:А Драг, -- то взагалі мекка гірських лиж. Снігу там завжди найбільше і тримається найдовше. Там і ретрачені траси, і "розковбас", і фрірайд, і бек-кантрі. Одним словом, що кому до вподоби. Тільки добиратись туди непросто. Тому тре їхати на кілька днів. Катав там кілька разів, правда, кілька років тому. БОООМБА! Вже котрий сезон збираюсь туди знову, але ніяк компанія не збереться. А самому якось...
Я дуже хочу туда попасти... Якщо все вийде то я готовий

Зранку їду на тростян з надією що там буде сніг і мало людей...badi.stryj, не їдеш туди катати??
- badi.stryj
Давай! Я завжди готовий на любу авантюру, що стосується лиж.LEgEnDA писав:Давай на кінець сезону туди рванемо?

LEgEnDA писав:Зранку їду на тростян з надією що там буде сніг і мало людей...badi.stryj, не їдеш туди катати??
Сніг там зараз падає, причому хороший. Годину тому зі знайомим таксистом розмовляв, він тільки звідти приїхав.
Я б з задоволенням завтра кудись поїхав, але не можу.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
окей... Ближче до закриття будемо щось думати)badi.stryj писав:Давай! Я завжди готовий на любу авантюру, що стосується лиж.
ось це радуєbadi.stryj писав:Сніг там зараз падає, причому хороший. Годину тому зі знайомим таксистом розмовляв, він тільки звідти приїхав.
а це не дуже... Надіюсь ще до закриття десь погоцаємо разомbadi.stryj писав:Я б з задоволенням завтра кудись поїхав, але не можу.

- badi.stryj
Обов"язково! А ти серед тижня не можеш? Я б вирвався. Бо, наскільки бачу по постах, усі на роботі. Хіба б може Деня викроїв деньок. Може, відпише. :)LEgEnDA писав:а це не дуже... Надіюсь ще до закриття десь погоцаємо разом
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
та впринципі можу в якийсь день вирватись...badi.stryj писав:Обов"язково! А ти серед тижня не можеш? Я б вирвався. Бо, наскільки бачу по постах, усі на роботі. Хіба б може Деня викроїв деньок. Може, відпише.
- badi.stryj
ОК. Як кажуть "дзюники", "єст телєфон, єст самохуд, а решту зробіме".LEgEnDA писав:та впринципі можу в якийсь день вирватись...

- badi.stryj
Смолл корекшн стосовно Славського:
http://slavski.info/reportazh-o-sostoya ... emnikov-47
http://slavski.info/reportazh-o-sostoya ... emnikov-47
-
- Дякував (ла): 4 рази
Туда через Ждениево, назад через В. Высоцкое. Я уже описывал дорогу в этой теме сразу по приездуbadi.stryj писав:azakharchuk, якою дорогою їхали? Через Верх.Висоцьке, чи через Жданієво?
viewtopic.php?p=515518#p515518
причем ты мне даже на ту мессагу ответил :)
- badi.stryj
Соррі, забув.
То значить, що робота задовбала мозги. Або то вже старечий маразм. Навіть не знаю, що краще.
Але вибирати не мені.
Дякую, що поправив.

Дякую, що поправив.

- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Мені ше тиждень потрібно шоб всі залишки по роботі позакінчувати і можна буде вже думати про всякі виїзди. Минулого року теж в кінці лютого всі активніше почали виїжати на лижі.badi.stryj писав:Хіба б може Деня викроїв деньок. Може, відпише. :)
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- hrdrive
- Контактна інформація:
+яLEgEnDA писав:окей... Ближче до закриття будемо щось думати)

Denja, то ти на завтра пас?

INTE®©ULLE®™
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
я весь тиждень *уї пінаю....так що маячтеbadi.stryj писав:А ти серед тижня не можеш? Я б вирвався. Бо, наскільки бачу по постах, усі на роботі.

Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Я надіюсь я в той тиждень також попадаю?Denja писав:Мені ше тиждень потрібно шоб всі залишки по роботі позакінчувати і можна буде вже думати про всякі виїзди. Минулого року теж в кінці лютого всі активніше почали виїжати на лижі.

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Був вчора на тростяні
Приїхали десь 9.40... поки то-сьо -10.15 ми на уазіку, який не виїхав на гору, показав нам поліцейський розворот з гори, товариш каже шо життя побачив коли він розвертався в 2х метрах від обриву....Потім ми 15 хв чекали поки він вдягне цепі...
Далі -
Був здивований. Вони підняли ціну - тепер день катання 160 грн і застава 20 грн за карточку, а 4 підйоми - 50+20 застава
Псіханули - взяли денний, і при першому підйомі пожаліли і зрозуміли які ми лохи
Не всі виїздили грошовий еквівалент карточок по 4 рази навіть... Ітого я зробив десь біля 13 спусків всього
Снігу - мало, де-не-де земля, боти тиснуть так шо ппц, не комфортно, схарений...
А.. і ще - захід на бугель з правої сторони, тому що з лівої - немає снігу
Потім вже почав не звертати увагу на ноги і почав їздити тупіковими трасами де снігу по коліна ще
Тобі почав торчати, рельєф тростяна всетаки рулить. Але відсутність сервісу - вбиває... Або я привик вже до тих крісел або шо...
Побачив товариша - купив собі парашут, розганяється і піднімає на метри 2-3... вигон.. Спитав як йому каталка - казав шо 5 років тут не був, наступні 10 мабуть також не суниться - далі в альпах катати буде
Вообшем, з хавкою, дорогою, катанням і т.д. - залишив там біля 600 грн на себе з дівчиною. Краще вже 100 доплатити, взяти хавку з собою і поїхати на буковель...
Надіюсь що сьогодні там гарна каталка, як виїжджали - сніг падав лапатий і судя по всьому падати мав довго

Приїхали десь 9.40... поки то-сьо -10.15 ми на уазіку, який не виїхав на гору, показав нам поліцейський розворот з гори, товариш каже шо життя побачив коли він розвертався в 2х метрах від обриву....Потім ми 15 хв чекали поки він вдягне цепі...
Далі -
Був здивований. Вони підняли ціну - тепер день катання 160 грн і застава 20 грн за карточку, а 4 підйоми - 50+20 застава

Псіханули - взяли денний, і при першому підйомі пожаліли і зрозуміли які ми лохи

Не всі виїздили грошовий еквівалент карточок по 4 рази навіть... Ітого я зробив десь біля 13 спусків всього
Снігу - мало, де-не-де земля, боти тиснуть так шо ппц, не комфортно, схарений...
А.. і ще - захід на бугель з правої сторони, тому що з лівої - немає снігу

Потім вже почав не звертати увагу на ноги і почав їздити тупіковими трасами де снігу по коліна ще

Побачив товариша - купив собі парашут, розганяється і піднімає на метри 2-3... вигон.. Спитав як йому каталка - казав шо 5 років тут не був, наступні 10 мабуть також не суниться - далі в альпах катати буде

Вообшем, з хавкою, дорогою, катанням і т.д. - залишив там біля 600 грн на себе з дівчиною. Краще вже 100 доплатити, взяти хавку з собою і поїхати на буковель...
Надіюсь що сьогодні там гарна каталка, як виїжджали - сніг падав лапатий і судя по всьому падати мав довго
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей