Просвітіть

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Felix писав:pavlo09, то вже в генах певноше з тих часі одної чувіхі
![]()
![]()
вони ж вічно не можуть бути перекритіr0man8 писав:Проїхав сьогодні зранку через Чернівці напряму на франківськ - ніяких проблем з перекриттям дороги нема.
перед в"їздом на автобан шлагбаум, лівіше від нього будкаоксана2013 писав:В Стамбул цього року вже хтось їздив? Як там за дороги платити? Читаю на автотревелері шо якась наклейка, а шо з нею робити, де брати так і не розумію.
Просвітіть
якщо треба скореш приїхати №1, так то по бажаннюihor7 писав:вітання всім,
я аналізував маршрути такі щоб не через паром і з ночівлею в Румунії
Порадьте один з двох варіантів:
1. Чернівці - Сучава – Бухарест – Джурджу – Русе – Варна
2. Чернівці – Сучава – Fetesti (міст)- Констанса – Nergru Voda - Варна
Проблема може бути в Бухаресті - там по обїздній краще вдень не їхати - тільки через місто. Вночі напевно проблеми нема. Через Бухарест може бути трохи швидше.ihor7 писав:вітання всім,
я аналізував маршрути такі щоб не через паром і з ночівлею в Румунії
Порадьте один з двох варіантів:
1. Чернівці - Сучава – Бухарест – Джурджу – Русе – Варна
2. Чернівці – Сучава – Fetesti (міст)- Констанса – Nergru Voda - Варна
+1anry1 писав: Мені через Константу більше сподобалося...
Найбільший і нормальний супермаркет Janet біля кільця де поворот з транзитної дороги на Несебр. В гуглм мапах пошукайте 42.662826, 27.693642ihor7 писав:можете порадити продуктовий супремаркет Святий Влас - Еленіте?
МММ біля аквапарку Сонячний Берег . 12 хв їзди від Власаihor7 писав:можете порадити продуктовий супремаркет Святий Влас - Еленіте?
я б сказав що carrefour в Бургасі саме то))))r0man8 писав: Найбільший і нормальний супермаркет Janet
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість