Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто планує в Болгарію на власному авто?
-
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Для себе вирішив, якщо ще поїду в Болгарію, то тільки в Сонячний Берег! Решту всюди почуваєш себе як в Криму 

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?
pavlo09, ггг такі шось в тому є
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
я не про чистоту.. а про ту хаотичну забудову. ше трошки і прямо в морі набудують готелів, понаставляють всяких яток і т.п... я от люблю сводобу, щоб на пляжі не торчали вікна готелю в 10 метрах, і поряд з місцем лежання в 5 метрах не продавали в купі яток всяку пахлаву. а чистота то все відносно.. Чорне море саме по собі от значно брудніше чим наприклад Адріатика, тим не менше купатися можна і там і там :)andreyclk писав: ви про чистоту кажете
хотя може то просто невдалі фото, і там є нормальні пляжі.. викладайте інші фото.
веб камера з пляжу Феодосії.pavlo09 писав: Решту всюди почуваєш себе як в Криму
http://feo.ua/webcam/naberezhnaja
я шось хйз як на таких "пляжах" можна відпочивати.. там і лягти толком нема де, а ше всі ті халабуди і асвальт поряд.
-
Пропоную в цій темі питати тим, хто був у Болгарії, або реально збирається туди...
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
я був і збираюся знову))))pavlo09 писав:Пропоную в цій темі питати тим, хто був у Болгарії, або реально збирається туди...
проте на той раз вибрав для себе Еленіте, багато хто каже. що там добре!!!
до цього був в Обзорі і Поморї, що там що там є свої + і -
Обзор більше сподобались пляжі, а в Поморї інфраструктура краща....
був в Святи Влас проїздом. не сподобалося взагалі - готелів наліплено, що нема де ступити, я вже не говорю про те щоб поставити машину....
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
-
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
В Бялі хтось був?
Кажуть шо там куча диких пляжів і на самому березі не обліплено готелями.
Кажуть шо там куча диких пляжів і на самому березі не обліплено готелями.
-
Taras:), в Помор'ї з парковкою теж повний 

- vovka
- Контактна інформація:
ну я збирався і чьо, але так ся стало що вибрав іншу країну, про шо нежалію.pavlo09 писав: Пропоную в цій темі питати тим, хто був у Болгарії, або реально збирається туди...
а на наступний рік може і Болгарія буде варіантом. А може і небуде, хто його знає. Тому давай не вказувати шо тут кому питати.
От мене цікавлять фото пляжів де ви були і пару слів про них. А то 90 сторінок тема, а фото 2-3 штуки.
- anry1
- Ім'я:anry
- Дякував (ла): 4 рази
Мало того , ті рагулі можуть хапнути машину нвіть там , де немає заборонюючих стоянку знаків , і нічого не докажеш , - зразу перестають розуміти рашу і тупо рубають окуня ...pavlo09 писав:Taras:), в Помор'ї з парковкою теж повний

- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
тому туди більше не поїду.....anry1 писав: контрацептиви у Св*ятому Власі ...
я минулого року шукав там готель який забронювали, то зупинився на аварійці і ті [цензура] вже б з пасажирами машину евакуйовували))))
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Подякували: 28 рази
r0man8
катнись на мис Каліакра,ти там поруч
то на фотці приватна забудова,а не готелі...в старих Болгарських місцях так є,там вулички вузенькі і по фотках щось оцінити не реально...наприклад я зараз кину фотку Золотих пісків,а ти поїдеш в Поморє,а це колосальна різниця...а потім скажеш фу як там зле і совокvovka писав: а про ту хаотичну забудову. ше трошки і прямо в морі набудують готелів
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
vovka, дядьку, я тобі щось забороняю?! 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Кароче скажу ще раз. Мені там сподобалось, колись, поїду туди ще раз обов’язково. Але не наступного року, а колись пізніше, хочу мати з чим порівняти ще. Стособвно забудов, то це не порівняти з Одесою чи Кримом, де готелі стоять прямо на пляжі і там навіть не пройти. Так, готелів багато, будиночки один біля одного, але виглядає все дуже гармонійно, стильно. З парковками біда, але місто малесеньке, хто не лінивий можна і на велику порковку машину ставити, але незнаю скільки там коштує парко-місце. Старе місто в Созополі дууже гарне, практично не зіпсуте новобудовами, але поверховість дотримана, нема серед старих будиночків дерев’яних з черепичним дахом якогось 3-4 поверхового готелю з стінами поштукатуреними короїдом чи вагонкою пластиковою. На фото то все складно передати, на гугл стріт вью також все унило, бо фоткане чи то восени, чи весною. Єдине, що в старому місці кидаютьс яв очі зовнішні блоки кондиціонерів на фасадах старих кам’яно-дерев’янийх будиночків.
Ford?
- anry1
- Ім'я:anry
- Дякував (ла): 4 рази
В готелі за парковку хотіли 8 євро / доба , на платних стоянках - 2 леви / год . Моя жила в 12 хв. ходи від готелю на якомусь пустирі ...
Щойно перевірив витрати по картці ... Вийшло , що Аваль рахує по 8.68 за 1 лев . а болгари в канторах - по 8.00 , так що краще брати налічку а не кредитки

Щойно перевірив витрати по картці ... Вийшло , що Аваль рахує по 8.68 за 1 лев . а болгари в канторах - по 8.00 , так що краще брати налічку а не кредитки

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Подякували: 28 рази
Fobos
Майже у всьому підтримую...
Р.с. минулого року моя мафинка 5 днів стояла в центрі Поморя на платній стоянці 5лев за добу і корона не впала з голови
Майже у всьому підтримую...
Не зовсім так...але я говорю суто про приватний сектор і маленькі готельчики,90% з них мають заброньовану парковку під вікном ну і мені ніколи не складало проблеми запаркуватись на сусідній вулиці...хазяєва однх апартаментів де я жив,свою машину взагалі залищали за 3-и вулиці від хати..також слід віддати належне що це старе місто і вулички там не зовсім призначенні для стоянок :)pavlo09 писав: Помор'ї з парковкою теж повний
Р.с. минулого року моя мафинка 5 днів стояла в центрі Поморя на платній стоянці 5лев за добу і корона не впала з голови
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
У мене біля готелю парковка коштувала 4 євро за добу, на букінгу було вказано 2 євро, я відправив запит, мені виставили рахунок у 4 євро, я відмовився, але в результаті машина стояла моя на парковці готелю безкоштовно, це був жест доброї волі від керівників готелю, проникнлись нашими пригодами по дорозі до них, відповідно 3 дні ми в номері не було і грошей ніхто ж не поверне, але і на тому дякую їм, а мали право взагалі відмовити у поселенні.
Ford?
-
- Ім'я:Roman
- Подякували: 1 раз
Дякую, я вже їздив - спочатку був план поїхати на Каліакру і в балчик в ботанічний сад, додалось ще ферма мідій Дальбока з рестораном де свіжі мідії готують, а вони виявляється смачніші не морожені + озеро біля села Тузлата.Sluva писав:r0man8
-
Був минулого року в Святому Власі - з парковкою там все просто - є невелика парковка в центрі платна 1 лев за годину - в інших місцях в районі центру паркуватись небезпечно - вивезуть протягом пяти хвилин. Але якщо б там евакуатори не працювали то капец скоро б там був. А так все культурно. Було б так у Львові...anry1 писав:Мало того , ті рагулі можуть хапнути машину нвіть там , де немає заборонюючих стоянку знаків , і нічого не докажеш , - зразу перестають розуміти рашу і тупо рубають окуня ...pavlo09 писав:Taras:), в Помор'ї з парковкою теж повний. Особливо контрацептиви у Св*ятому Власі ...
На сонячному березі і несебрі є великі платні парковки - 2 лева за годину, 8 левів за добу. Але я букаю апартаменти з власною безплатною парковкою - проблеми нема ніби з тим.
- vovka
- Контактна інформація:
ти так написав відразу після мого посту ніби забороняєш.. ладно проїхали, може неправильно зрозумівpavlo09 писав: дядьку, я тобі щось забороняю?!

нє ну то понятно що якшо фото з Золотих Пісків то я оціню Золоті Піски, а не Болгарію загалом :)Sluva писав: наприклад я зараз кину фотку Золотих пісків,а ти поїдеш в Поморє,а це колосальна різниця...а потім скажеш фу як там зле і совок
-
Що там зараз з проїздом від Румунії до Чернівців і на Франківськ - ще закрито? Мені їхати там в суботу вечором. Чи то краще зразу на Сторожинець їхати? туди ніби на 3 кілометра довше і в обїзд Чернівців але чи там дорога є? Там 57 кілометрва гугл рахує, але боюсь я що дороги там нема. Може хто їхав?
Може хто знає як обїхати нормально?
Може хто знає як обїхати нормально?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей