я не вмію спати в авто.. хіба подрімала годинку.. але незручно всерівно..CAT писав:якби я не був за кермом то взагалі б не втомлювався.. сів собі і спиш...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
- Прелюдія Щастя
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
і все на світі треба пережити,
і кожен фініш - це по суті старт...
і кожен фініш - це по суті старт...
- hrdrive
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Re: лижі.борди.сніг впав всі в карпати!!!!!!!!!!
нєLui писав:як за станком - не напрягає?

+ 560 км за рулем+40 годин без сну - кайф

Lui, я б їхав, але компанія від мене відмовилася

INTE®©ULLE®™
-
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
а то ви спуски рахуєте чи підйоми бо там деколи переїхати з одного підйомника на інший 200м-300м - то так перебіжка :)Прелюдія Щастя писав:та я ж кажу - 30 - з перервами, незаплановано і дуже не напрягаючись,
останній раз мені сподобалось льотати з гори на 12 підйомнику напряму до 11!
Але треба виходити за межі Букінвілю! в кого є бажання зганяти в Австрію???
- hrdrive
- Контактна інформація:
Lui, ми рахуєм кількість підйомів на сайті буковелю по абонементу :)
INTE®©ULLE®™
-
- Контактна інформація:
Хто в Австрію або Словаччину на пару днів???
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Lui, везеш? 

- hrdrive
- Контактна інформація:
Lui, вперся в бабло...не вперся б то вже давно поїхав 

INTE®©ULLE®™
-
- Контактна інформація:
pikach00, варіант!
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
молодий ти ще.... я в твої роки дозволяв собі в київ і назад за деньок валити)))hrdrive писав:+ 560 км за рулем+40 годин без сну - кайф
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Romko
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
CAT,
ой біднятко.... старість не радість)))Вік: 27
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Привіт усім лижникам. Хочу коротко(постараюсь) описати враження і порадувати око декількома фотками. (дзекраклку в гори морозився брати, аби не пошкодити)
От і я нарешті побував на Буковелі, навіть всім сімейством.
Правда кажучи семимісячну доцю ми залишали з тещою в хатинці Яремче,де ми поселились, а самі з дружиною їздили на каталку.
Їхали серед тижня у середу по маршруту який радив мені hrdrive і crush, через-Стрий-Калуш_минуючи франик. Дорога дуже-дуже нормальна, практично без ям. Поселились в Яремче (теща мала там знайомого). Пріоритети поселення - недорого і обовязково окреме від інших туристів житло, бо маленька дитина. Отже хоч і за 30 км від Буки, проте жили в окремому будиночку зі всіма умовами (санвузол, 2 тв, сателітка, індив.опалення , холодильник ітп, навіть сауна буде на наст.рік). За 2 ночі і повних 3 дня заплатили 400 грн. А за три дні спалив я бензи від Яремче до буки туди-назад десь на 150 грн. Все одно дешевше ніж, би я жив з сімєю блище до буки. Єдиний мінус- глінтвейном себе на горі не побалуєш, постійно за кермом. ну це таке))
за то ввечері пивко йшло файно.
Щодо самої каталки.
Абонемент я купив (собі і дружині) ще минулого року за 761 грн/100спусків до повного використання.
Я впевнено себе почував на лижах, тож їздив навіть і на чорних трасах. Дружина не така екстремалка, отож обмежувала себе переважно червоними, пару раз я її затягував на чорні)).
Перший день ми були взагалі зеленими, шо де і як, які файні траси і не могли дати дупля, як це всі траси зєднані. Коли приїхали до буки думали одразу з запаркуватися на 5-ти поверховому паркінгу поїхали далі запаркувалися на відкритому великому сходинкоподібному паркінгу, потім пожаліли, адже побачили ше один 5поверховий паркінг.
Після дня катання і вивченні де які черги і траси, на наступний день їхали через парковку 14 і лісок далі аж до 15, 8 і 11 підйомників. Там найкраще на мою думку кататись. і черги менші та й переважно не було їх.Для мене було саме задоволення кататись на 11 ,16 особливо чорних і 22 , трохи на 8, 12 . Дійсно на 22 взагалі ніколи не було черг.
Лиш в перший "зелений" день я зміг побачити і зробити висновки, які завантажені підйомники і нарватись на черги, а також відчути складність трас.
Взагалі я для своєї сімї відкрив Буковель в дуже позитивному світлі.
Єдине, мене 2 рази придурки зачіпали які гнали поза 100 км/год. і саме основне це траплялось на чорних трасах , де місця море я один, ше десь там лижники, а ВОНО курва півметра-20см біля мене проходить, маючи 50-60 метрів по ширині.
На наступний рік - всім шоломи! а діти до 16 років азараз обовязково в шоломах. Та я навіть без цього нововведення на наст.раз коли б їхав брав би принаймні в прокат шолом.
Покриття дуже радувало. Звісна річ багато штучного, проте і так довкола було багацько справжнього снігу, що загалом створювало єдине приємне враження катання.
Вразило найбільше інфраструктура- стільки бабла вгрохано то пісец. Самі ж підйомники і пушки що50метрів, не кажучи про все інше.
Всім раджу їхати новою дорогою, особливо в пробки. Дорога суперфестова.
Всім дякую за увагу.
От і я нарешті побував на Буковелі, навіть всім сімейством.
Правда кажучи семимісячну доцю ми залишали з тещою в хатинці Яремче,де ми поселились, а самі з дружиною їздили на каталку.
Їхали серед тижня у середу по маршруту який радив мені hrdrive і crush, через-Стрий-Калуш_минуючи франик. Дорога дуже-дуже нормальна, практично без ям. Поселились в Яремче (теща мала там знайомого). Пріоритети поселення - недорого і обовязково окреме від інших туристів житло, бо маленька дитина. Отже хоч і за 30 км від Буки, проте жили в окремому будиночку зі всіма умовами (санвузол, 2 тв, сателітка, індив.опалення , холодильник ітп, навіть сауна буде на наст.рік). За 2 ночі і повних 3 дня заплатили 400 грн. А за три дні спалив я бензи від Яремче до буки туди-назад десь на 150 грн. Все одно дешевше ніж, би я жив з сімєю блище до буки. Єдиний мінус- глінтвейном себе на горі не побалуєш, постійно за кермом. ну це таке))

Щодо самої каталки.
Абонемент я купив (собі і дружині) ще минулого року за 761 грн/100спусків до повного використання.
Я впевнено себе почував на лижах, тож їздив навіть і на чорних трасах. Дружина не така екстремалка, отож обмежувала себе переважно червоними, пару раз я її затягував на чорні)).
Перший день ми були взагалі зеленими, шо де і як, які файні траси і не могли дати дупля, як це всі траси зєднані. Коли приїхали до буки думали одразу з запаркуватися на 5-ти поверховому паркінгу поїхали далі запаркувалися на відкритому великому сходинкоподібному паркінгу, потім пожаліли, адже побачили ше один 5поверховий паркінг.
Після дня катання і вивченні де які черги і траси, на наступний день їхали через парковку 14 і лісок далі аж до 15, 8 і 11 підйомників. Там найкраще на мою думку кататись. і черги менші та й переважно не було їх.Для мене було саме задоволення кататись на 11 ,16 особливо чорних і 22 , трохи на 8, 12 . Дійсно на 22 взагалі ніколи не було черг.
Лиш в перший "зелений" день я зміг побачити і зробити висновки, які завантажені підйомники і нарватись на черги, а також відчути складність трас.
Взагалі я для своєї сімї відкрив Буковель в дуже позитивному світлі.
Єдине, мене 2 рази придурки зачіпали які гнали поза 100 км/год. і саме основне це траплялось на чорних трасах , де місця море я один, ше десь там лижники, а ВОНО курва півметра-20см біля мене проходить, маючи 50-60 метрів по ширині.
На наступний рік - всім шоломи! а діти до 16 років азараз обовязково в шоломах. Та я навіть без цього нововведення на наст.раз коли б їхав брав би принаймні в прокат шолом.
Покриття дуже радувало. Звісна річ багато штучного, проте і так довкола було багацько справжнього снігу, що загалом створювало єдине приємне враження катання.
Вразило найбільше інфраструктура- стільки бабла вгрохано то пісец. Самі ж підйомники і пушки що50метрів, не кажучи про все інше.
Всім раджу їхати новою дорогою, особливо в пробки. Дорога суперфестова.
Всім дякую за увагу.
Востаннє редагувалось Пон, 31 січня 2011, 14:50 користувачем VAVAN, всього редагувалось 1 раз.
- hrdrive
- Контактна інформація:
+1Romko писав:ой біднятко.... старість не радість)))

VAVAN, о, тішуся шо появляється ше один прихильник)))

INTE®©ULLE®™
- badi.stryj
- Ім'я:Богдан
Хороша ціна за хату з умовами.VAVAN писав:За 2 ночі і повних 3 дня заплатили 400 грн.
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
я не радив...я такої дороги не знаюVAVAN писав:і crush

ціхо-ціхо...зараз всім нарадиш і пробки і там будутьVAVAN писав:Всім раджу їхати новою дорогою, особливо в пробки. Дорога суперфестова.

Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- VAVAN
- Контактна інформація:
Crush,
Хочу ше добавити: перших два дні, чекаючи постійно дружину, я зробив разом з нею 28 спусків з 12 до 16.30 год , а на третій день, я дав собі волю і зробив не спіша 23 спуски в такі ж години.
А ще зауважив, що в середу і четвер були більші черги чим в пятницю.
радив)))Crush писав:краще їдь через стрий-долина-калуш
Хочу ше добавити: перших два дні, чекаючи постійно дружину, я зробив разом з нею 28 спусків з 12 до 16.30 год , а на третій день, я дав собі волю і зробив не спіша 23 спуски в такі ж години.
А ще зауважив, що в середу і четвер були більші черги чим в пятницю.
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
хто на Драг їздив недавно?
їду в середу,може шось цікаве підкаже хтось
їду в середу,може шось цікаве підкаже хтось

- VAVAN
- Контактна інформація:
hrdrive,
з жінкою я за два дня 28 спусків (це за перший день 13 за другий 15), а на третій день конкретно вже не чекаючи дружини я осіліл не спіша 23 спуски. Бо починав я з 12 години кататись))
з жінкою я за два дня 28 спусків (це за перший день 13 за другий 15), а на третій день конкретно вже не чекаючи дружини я осіліл не спіша 23 спуски. Бо починав я з 12 години кататись))
Востаннє редагувалось Пон, 31 січня 2011, 15:48 користувачем VAVAN, всього редагувалось 1 раз.
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
ааа...ну таке радив...але то не в об"їзд франківськаVAVAN писав:Crush, Crush написав:краще їдь через стрий-долина-калуш радив)))
Малий і гімнистий
- VAVAN
- Контактна інформація:
Igor4ik, в мене падруга з Адреналін Тім http://adrenalin.lviv.net/ їздить туди щоразу .
Я навіть з ними минулого року їздив в Лютому.Було за 2 дні 540 грн з проживанням і харчуванням. Дуже вигідно. Там супер. Ось наприклад http://adrenalin.lviv.net/news/article;282/
ознайомлюйся
Crush, та ладн. не суттєво. Основне напрямок самий оптимальний для мене був.
Я навіть з ними минулого року їздив в Лютому.Було за 2 дні 540 грн з проживанням і харчуванням. Дуже вигідно. Там супер. Ось наприклад http://adrenalin.lviv.net/news/article;282/
ознайомлюйся
Crush, та ладн. не суттєво. Основне напрямок самий оптимальний для мене був.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей