Одним словом не знаю чого вони добиваються, але я найближчим часом до Польщі не поїду вже точно, принаймні в цілях закупівельного туризму...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бо вона виконує функцію воріт до Європи.pikach00 писав: і нашо ви претесь в ту поляндію?
скучно працювати їм, всі на яму йшлиLyubomyr писав:myzikk, була причина чи полякам скучно було?
вже зовсім вони подуріли на тому кордоні, таку новеньку машину ламати через файкиmyzikk писав: скучно працювати їм, всі на яму йшли
Та йой хай собі хоть 10500 раз дивляться, за то полахали файно, кажуть файно заховав пан файки
а для чого ламати?мене коли заганяли то тільки ліхтариком в двері посвітили через опущену шибу і свабодєн....щоб попасти на яму чекав 3-и год,а на ямі був 10хвAVP_6 писав: таку новеньку машину ламати через файки
я не кажу шо вони ламають, я кажу шо сам власник наврядчи буде розкручувати обшивки чи всякі варити в баках карманчики шоб файки возити в новій машиніSluva писав: а для чого ламати?
дивні, не лекше було просто відпустити, ясно ж шо нічого не везе, а навіть якби і віз то вони ітак там цілі толпи тих машин пропускають зі всім чим треба, а тут стільки часу і лишнього підхару, взагалі того не розуміюVusiko писав: мусіли викликати спеців з профільного СТО
ну впринципі може і так, чого їм спішити - "солдат спит служба идет", їм ліпше почекати спецінструмент чим там стояти на дворіVusiko писав: AVP_6, якщо комп вибрав то нізя.
Якби ти знав, в яких машинах і що перевозять через кордон - навряд чи писав би цей пост і попередніAVP_6 писав: ясно ж шо нічого не везе,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей