по факту, забий, якщо тебе зупинять, то платиш, а так то я би не переймався

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на Берегове...буду біля компа накидаю тобі маршрутYura Ros писав: Назад хочу заїхати в Трансільванію поділіться маршрутом, з Трансільванії газу варти на Ужгород чи вертатися на Чернівці ?
Так а тебе ж був напарник на опелі,чи вже знову вме перегралось?Taras:) писав:шо в кінці серпня ніхто з форумчан не їде?
То трохи гак буде виходити... Як на мене - альбо одне, альбо друге - разом трохи складно. Минулого року я вертався назад через замок Пелеш + ущелина Біказ і на Чернівці.Yura Ros писав: до Трансильванії, там погуляти, заночувати?
А зранку через Трансфагараш до дому?
зранку виїзд з моря,під вечір ти в Куртя-де-аджеш,ночуєш,на світанку Трансфагараш,жінкп і малий тобі будуть ноги цілувати за ті краєвиди,на вечір ти в Берегово...Fobos писав:Я незнаю як мені назад їхати, втрачені дні відпустки хотів би надолужити в закарпатті, але тисячу км пиляти і знову вночі чи що?
r0man8 писав: Щось неясно получилось з покупкою румунської віньєтки через інтернет - прийшли два листочка вчора вечором - сьогодні пробую перевірити по номеру машини і номеру кузова а воно пише - "Pentru vehiculul cu numarul de inmatriculare BC***** si seria de sasiu ************ nu exista rovinieta valabila " , що гугл переклав як - "Реєстраційний номер транспортного засобу та вин BC***** *********** не застосовується віньєтка" . Номера навіть пробував копіювати з тих листочків присланих.
Це воно так ізза того що термін дії ще не почався чи то проблема якась - може було в когось таке?
нестрашно після таких слів сідати за руль?бажати комусь розбитись то дуже круто.Fobos писав: шкода чуваків на рав4
ІМХО не багато,але Юра як схоче то сам озвучить сумуДенис писав: I скiльки Тобi вийшов цей ремонт у Румунii?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей