нашо?Fobos писав: А наклеку UA треба клеїти на зад машини

свисни я ті пожичуFobos писав: І хто підкаже, де купити жилетку?
Р.с. я ті кажу виключай вже того інтернета і ніц не читай про кордони і дорогу

Ти вже вирішив куда їдете?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нашо?Fobos писав: А наклеку UA треба клеїти на зад машини
свисни я ті пожичуFobos писав: І хто підкаже, де купити жилетку?
От і все поїздка відміняється, не доїдемо, а ви тут заладили желетка, вогнегасник, цигарки..оксана2013 писав:
http://www.newsbg.ru/proisshestvija/103 ... garii.html
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2014/06/20/328454
А чого не доїдете? чи ви збирались в Кранево,Албену чи Золоті піски?twin писав: От і все поїздка відміняється, не доїдемо
Тобі найближче буде заїхати в "Піт-стоп" на Кульпарківській - там тижня два тому брав жилетку за 20 чи 22 грн.Fobos писав: І хто підкаже, де купити жилетку? Бо нову за 120грн. щось не хочу купувати, свою стару колись купував за 15грн. на секонді, зараз вже всі секонди об’їздив, ніде немає
ще не знаю, але також розглядав ці варіанти, щоб поближче, а що в них не так?Sluva писав: А чого не доїдете? чи ви збирались в Кранево,Албену чи Золоті піски?![]()
Плануєм на кінець серпня. Таке питання: якщо їду не своєю машиною чи потрібен тимчасовий техпаспорт або доручення?Just be писав:Хто коли і куда їде ? Бо ми думаєм десь в кінці липня махнути туда на днів 10. З місцем ще не визначились.
наскільки я знаю то по дорученю тебе не випустять з України.Юрій_Г писав: Таке питання: якщо їду не своєю машиною чи потрібен тимчасовий техпаспорт або доручення?
Тобто треба тимчасовий?Just be писав:наскільки я знаю то по дорученю тебе не випустять з України.Юрій_Г писав: Таке питання: якщо їду не своєю машиною чи потрібен тимчасовий техпаспорт або доручення?
1.Албена і Златі Пяскі то тіпа готельні центри там нема приватного сектора практічєскіtwin писав: ще не знаю, але також розглядав ці варіанти, щоб поближче, а що в них не так?
Так, 11 липня маємо виїжджати в Созополь.Sluva писав: Ти вже вирішив куда їдете?
Та приберуть все швидко, та і не по узбережжю ж їхати. Стихійні лиха бувають, прикро, що стільки життів забралоtwin писав: От і все поїздка відміняється, не доїдемо
Їхав минулого року. Наші погранці почали вийо...атись і захотіли бачити доручення. Я не дуже розуміюсь в митних законах (більше ПДР і КУпАП) тому показав, щоб час не тратити. А Румунам і Болгарам - пофіг. Навіть коли протокол цигани писали, то не питали ніц крім техпаспорта.Юрій_Г писав: Таке питання: якщо їду не своєю машиною чи потрібен тимчасовий техпаспорт або доручення?
В мене кум минулого року 150 євро в Румунії за перевищення офіційно в касу заплативpavlo09 писав: протокол за перевищення? Як і скільки платив?
він нефігово перевищив..Sluva писав: В мене кум минулого року 150 євро в Румунії за перевищення офіційно в касу заплатив
Превышение скорости свыше 50 км/ч 137-305 EUR
При оплате на месте сотруднику полиции сумма штрафа уменьшается в 2 раза.
Це скоріше за все поодинокі випадки - може на то які причини були. Минулого року бачив як в Русе загнали автобус з пасажирами в якись ангар поруч і там все переглядали в сумках. Але всі машини що були поруч ніхто навіть не просив відкрити багажник. Може яка профілактика з тим автобусом була чи яка інформація чи просто так щасливчиків вибрали.Fobos писав:Enter, та тут жона кіпішує, поначитувалась тих жіночих форумів і їй там наговорили, що шманають все, вивертають сумки і кишені в речах які в сумках складені, що собаки нюхають, рентгеном світять і так далі, в кращому випадку повертають, в гіршому тюрма або депортація.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей