Підійде. Але на всі візи вимагають зарплату від 4000, думаю ця винятком не буде. А на державній роботі така зарплата рідкістьNazarik писав: А довідка про зарплату з державної роботи за пів року підходить чи ні?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Підійде. Але на всі візи вимагають зарплату від 4000, думаю ця винятком не буде. А на державній роботі така зарплата рідкістьNazarik писав: А довідка про зарплату з державної роботи за пів року підходить чи ні?
ну і так питаютьvovka писав: не простіше було б просто вимагати показати гроші на кордоні показати
Забити на поляків. Вони і так вже не конкурентні. Українці майже перестали їздити. Нехай скоріше вводять безвізовий.Nazarik писав: І шо робити якщо рахунку немає, державна зарплата мала,
Та у багатьох також. Я взагалі уникаю співпраці з банками. Крутиться тільки рахунок, на який отримую пенсію. Маю показати їм цю тисячу, чи пів року не знімати, щоб накопичилась сума. Тоді руху коштів не буде.оксана2013 писав: в мене точно така проблема.
ще би мостиська перестали швендяти з папіросами і створювати черги - і була б краса. або окремий пас би для них зробили, як для EU пасспорт, щоб всі з візами йшлиVETERAN писав: Українці майже перестали їздити
я б так не сказав.. та і просто подорожувати візу треба мати.VETERAN писав: Вони і так вже не конкурентні
Особисто я для цього і оформляю.vovka писав: просто подорожувати візу треба мати.
яка ціна там великого?VETERAN писав: Затарився йогобелою - от і всі закупи.
всякі є товари.. шось вигідно, шось невигідно.VETERAN писав:Особисто я для цього і оформляю.vovka писав: просто подорожувати візу треба мати.
А щодо закупів - хотів у них електробойлера купити, а вони представлені у них ще меншим асортиментом, ніж у нас і ціни значно більші. Затарився йогобелою - от і всі закупи.
Я постійно так пишу - всеодно дають на рік. Кажуть, що шопінгові візи довші не бувають. У мене вже два паспорти забиті річними візами різних видів.andriy_zab писав: Чи хтось пробував вказувати '2 роки' в анкеті на візу?
я вказував але на бізнес візу і відкрили на 2 рокиandriy_zab писав:Чи хтось пробував вказувати '2 роки' в анкеті на візу? Збираюсь подавати доки на 3-у шопінг візу, 2-а була на рік
вони стандартно беруть 18.5 євро.andriy_zab писав: Беруть вже по 310 грн. за свої послуги
пішки 2 рази ходив, то більше півгодини не стояв.. останній раз назад прийшлось постояти на такс фрі під дверима годинку бо митника небуло, мабуть через то шо людей небуло і я був перший.andriy_zab писав: потім черги на митниці по декілька годин
із http://lowcostavia.com.ua/shoping-visa/Оновлення 3 листопада. Правила вкотре змінилися і на шопінг візу все ж таки потрібно подавати повний комплект документів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей